Antonis zagouras
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2020
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Πάντως από ορθογραφία μέσα στην αγγελία...γαμάει!!!καλησπερα ξερουμε κατι γι αυτο
Πάντως από ορθογραφία μέσα στην αγγελία...γαμάει!!!καλησπερα ξερουμε κατι γι αυτο
καλημέρα ! εάν είναι Μενιδι τότε είναι μια θεσσαλονικιά φοιτήτρια η οποία έχει χώρο εκεί και κάθε καλοκαίρι εμφανίζεται. κάνει αρπαχτές και άντε γεια. υπάρχουν περισυ κριτικές. ας πάει πίσω ένα χρόνο στις ανεξάρτητες.
Αυτό το πράγμα είναι.. φοιτήτρια??.. όχι ευχαριστώκαλημέρα ! εάν είναι Μενιδι τότε είναι μια θεσσαλονικιά φοιτήτρια η οποία έχει χώρο εκεί και κάθε καλοκαίρι εμφανίζεται. κάνει αρπαχτές και άντε γεια. υπάρχουν περισυ κριτικές. ας πάει πίσω ένα χρόνο στις ανεξάρτητες.
Αυτό το πράγμα είναι.. φοιτήτρια??.. όχι ευχαριστώ
Εγω παντως θα δοκιμασω, οι βυζαρες της με εχουν καβλωσει!!!για αυτό ζητάει 50 για φουλ.... και σε δικό της χώρο...
Η κοπελα ειναι χαλι, απλα μην πατε!Εγω παντως θα δοκιμασω, οι βυζαρες της με εχουν καβλωσει!!!
Αυτη ειναι η γνωστη Κελλυ;;
τυπισα ειναι κοντα Λενορμαν. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ φοτοσοπιασμενες! Ειναι Γυρω στο 1,65 εχει βυζαρες οπως βλεπεςις, αλλα ειναι θεια 50 πατημενα σιγουρα! Δεν βιαζεται, κανει καλη πιπα και το προσπαθει πολυ αλλα εμενα δε μου βγηκε.Ξερει κανεις κάτι για το παρακάτω? Πήρα τηλ. αλλα δεν απάντησε.
https://*****/erotikes-gnorimies/6970272462-εξωτικη-ομορφια-με-φυσικο-στηθοσ-σε/
462, ΕΞΩΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ
για αυτην ξερετε κάτι;
θεωρούν τόσο μαλάκες,που ξέρουν πως αν παει άλλη,γιατί η όποια αγγελία λεχει ψεύτικες φωτογραφίες,δεν θα την διώξουμε με κλώτσο,αλλά θα δώσουμε κανονικά τα λεφτά και ας είναι ο Κουασιμόδος.https://*****/erotikes-gnorimies/6970272462-εξωτικη-ομορφια-με-φυσικο-στηθοσ-σε/
462, ΕΞΩΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ
για αυτην ξερετε κάτι;
Εγω παντως θα δοκιμασω, οι βυζαρες της με εχουν καβλωσει!!!για αυτό ζητάει 50 για φουλ.... και σε δικό της χώρο...
τυπισα ειναι κοντα Λενορμαν. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ φοτοσοπιασμενες! Ειναι Γυρω στο 1,65 εχει βυζαρες οπως βλεπεςις, αλλα ειναι θεια 50 πατημενα σιγουρα! Δεν βιαζεται, κανει καλη πιπα και το προσπαθει πολυ αλλα εμενα δε μου βγηκε.Ξερει κανεις κάτι για το παρακάτω? Πήρα τηλ. αλλα δεν απάντησε.
Αν πας να εισαι προετοιμασμενος!