maba
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 41
- Πόντοι
- 1
την 2η την πήρα εγώ... δεν το Σηκώνει! αύριο Πάλι!πήρα κατα τις 8 τηλ και τις 2 η 1η μου το έκλεισε και η 3η το είχε κλειστό στην δεύτερη δεν πήρα... αυριο πάλι.
την 2η την πήρα εγώ... δεν το Σηκώνει! αύριο Πάλι!πήρα κατα τις 8 τηλ και τις 2 η 1η μου το έκλεισε και η 3η το είχε κλειστό στην δεύτερη δεν πήρα... αυριο πάλι.
ξερουμε κατι παιδια ?
ουπς τωρα το ειδαΤυπε ...πλακα κανειs ετσι ?? ακριβωs απο πανω σου εχει γραψει ο ανθρωποs ......anyway ...καλα χριστουγεννα !!!!
ουπς τωρα το ειδα
και εγώ έτσι νόμιζα αλλά το τηλ. δεν είναι το ίδιοΤυπε ...πλακα κανειs ετσι ?? ακριβωs απο πανω σου εχει γραψει ο ανθρωποs ......anyway ...καλα χριστουγεννα !!!!
Οκ! πασο! φαίνεται καλό Μωρό! δοκίμασα εχθές πάντως στο ένα τηλ. δεν το σήκωνε θα ξανά δοκιμάσω Πάντως!Δεν παιζει μονο ενα τηλεφωνο φιλε ......
την πέτυχα την δεύτερη μου είπε 50 ευρο για μία φορα και 100 μια ώρα / 2 εκτονώσεις . ειπε και 80 ευρω για 1 ώρα / μια εκτόνωση και κάτι άλλο που δεν το άκουσα καλά. οι άλλες 2 το έχουν κλειστό .
Το "κάτι άλλο" είναι μασάζ που σου προσφέρει μετά ή πριν από την 1 εκτόνωση, μη φανταστείς όμως τπτ το "επαγγελματικό".
ε τοτε δεν συμφερει να πας ... το θεμα ειναι να μην χαλασεις 22-25 ευρο για το hotel, αν βγαινουν τα ιδια χρηματα υπαρχουν καλυτερες επιλογες στα 80 ευρο + hotel με 2 εκτονώσεις.
δεν ξερω αν συμφωνειτε.
εκτος και αν καποιος θελει περισσοτερη ανωνυμια και διακριτικοτητα.
Τυπε ...πλακα κανειs ετσι ?? ακριβωs απο πανω σου εχει γραψει ο ανθρωποs ......anyway ...καλα χριστουγεννα !!!!
αν εννοείς αυτήν από τους αγίους ανάργυρους, εδώ είσαι:καλησπερα και ακαλη χρονια
εχει κανεις το κινητο της Μαρινας?
ευχαριστω
γιατί φίλτατε zadren?αν εννοεις αυτην, να την πας σε χοτελ. Οχι στο χωρο της. Και σεντονιασε να μαθουμε και εμεις τι προγραμμα κανει...
αν μιλας για το οικονομικο οκ, εγω αλλο εννοουσα...γιατί φίλτατε zadren?
εκτός του χώρου της ζητάει +10e κ έχεις να πληρώσεις κ το 20-25άρι του ξενοδοχείοθ
ααα, αν εννοείς για τον άντρα της που την περιμένει στον κάτω όροφο, ναι, τότε δίκιο έχειςαν μιλας για το οικονομικο οκ, εγω αλλο εννοουσα...