slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
η Μαρία η Αλβανίδα ειναιΚαλημέρα
Εμένα μου είχε δικαιολογήσει τα σκοτάδια λέγονατς ότι δε θέλει να (πολυ)βλέπουμε το πρόσωπό της μιας και είναι Ελληνίδα...
η Μαρία η Αλβανίδα ειναιΚαλημέρα
Εμένα μου είχε δικαιολογήσει τα σκοτάδια λέγονατς ότι δε θέλει να (πολυ)βλέπουμε το πρόσωπό της μιας και είναι Ελληνίδα...
η Μαρία η Αλβανίδα ειναι
σε τρυφερη ηλικια ειναι...να εισαι καλος μαζι της...ηλικία εχουμε? γιατι κατι μου λεει οτι θα το χτυπήσω αμεσα....
αξιζει? μια χαρα ....και κατι περισσοτερο.... ;)
κατι βρομαει εδω.....σε τρυφερη ηλικια ειναι...να εισαι καλος μαζι της...
εγω ειχα μαζι μου προβολεα με ανιχνευτη κινησης...δεν ειπε οχι...στα σκοτάδια όμως???
εγω ειχα μαζι μου προβολεα με ανιχνευτη κινησης...δεν ειπε οχι...
Mαρινα60μαρινα60,βανεσα44 η αυτην?
Μαζι με Αντιγονη ...Mαρινα60
Έστω για μια δοκιμή, κατά τη γνώμη μου, αξίζει. Κατά περίόδους μπορεί να πετύχεις και κάποια φίλη της! ;) Μια φορά που είχα δεί, μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο από τη Μαρία, αν και η τελευταία είναι πιο εντυπωσιακή.καλό ή κακό φίλε? αξίζει?
ε ρε τρελα ο τυπος.....Μαζι με Αντιγονη ...
χρόνια πολλά και καλες γιορτες !!!
θελω να ρωτήσω ποια απο αυτες θα μου προτείνατε . εψαξα να βρω πληροφοριες σε αυτο το θέμα αλλα ειναι παλιές και δεν ανοιγουν τα λινκς...
1)www.openday.gr/ads/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%B9%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AE-3/]http://www.openday.gr/ads/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%B9%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AE-3/[/url]
ξέρω για αυτην εχουν πει καλα λόγια στα 100 Ε με δωρο σπανακόπιτα!!!
3)www.openday.gr/ads/%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-33%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1-6/]http://www.openday.gr/ads/%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-33%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1-6/[/url]
ευχαριστώ!
Μαζι με Αντιγονη ...
Η 1η με την 3η πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο, αλλά με διαφορετικό τηλ., στα € 70 (αν είναι για 1ω ή για 1 γύρο θα σε γελάσω). Προσπάθησα 2 φορές ως τώρα να την επισκεφθώ στον χώρο της αλλά την πέτυχα και τις 2 εκτός Αθηνών, όπως μου δήλωσε στο τηλ. Αν θυμάμαι καλά, την τελευταία φορά που της μίλησα μου είπε ότι από σήμερα επιστρέφει και δουλεύει κανονικά. Αν πας, γράψε εντυπώσεις. Το ίδιο θα κάνω κι εγώ, αν την πετύχω. Πιθανολογώ ότι είναι ένα παλιό στουντιοκόριτσο της Τριγγετοαλυσσίδας, η γνωστή Ελληνίδα Αφροδίτη, που εμφανισιακά πριν 6-7 χρόνια ήταν -νάρα, αλλά λόγω στούντιο οι υπηρεσίες της ήταν λίγο της ξεπέτας και αποστειρωμένες. Μένει να αποδειχθεί αν τα χρόνια που πέρασαν φαίνονται πάνω της κι αν οι υπηρεσίες της εμπλουτίστηκαν ή έχουν ακόμα άρωμα από στούντιο.