angelos1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2019
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Η δευτερη η Δαναη;;;; Την εχει παρει κανεις;;
Πέρασμα και απο Δανάη.
Βουλγαρα 100κιλα πατημένα.
Καλό τυπακι.έκατσα καναμε ενα τσιγάρο,τα είπαμε και έφυγα.
Δεν αξίζει τίποτα.
Η δευτερη η Δαναη;;;; Την εχει παρει κανεις;;
Πέρασμα και απο Δανάη.
Βουλγαρα 100κιλα πατημένα.
Καλό τυπακι.έκατσα καναμε ενα τσιγάρο,τα είπαμε και έφυγα.
Δεν αξίζει τίποτα.
για δωστε λινκΓνωρίζει κάποιος, αν η Ρωσσίδα (ψιλή, ξανθιά) που ήταν στη Νέα Ιωνία πάνω από το γυμναστήριο και μετά πήγε στα Πευκάκια, κάνει ακόμα rdv;
ΚαλημεραΓνωρίζει κάποιος, αν η Ρωσσίδα (ψιλή, ξανθιά) που ήταν στη Νέα Ιωνία πάνω από το γυμναστήριο και μετά πήγε στα Πευκάκια, κάνει ακόμα rdv;
ε όχι και δεν φαίνεται παιδιά. Τα πατσοκοίλια που τα ρουφάει και καλά μέσα δεν τα βλέπεις;; Σας θέλω πιο παρατηρητικούς αγόρια για να μην τρώτε φόλες.Σε ευχαριστω πολυ την επαιρνα για να παω αλλα δεν το σηκωνε. Στις φωτο δεν φαινεται 100 κιλα. Να σαι καλα που ενημερωσες
Mάλλον. Οταν βλέπετε τέτοια και όταν βλέπετε να αποφεύγουν να ανεβάζουν ολο τους το σώμα ή να κρύβουν κάποια μέρη, να προσέχετε καλά . Άλλο να κρύβει το πρόσωπο της και άλλο το σώμα της.Δηλαδη ειναι καλη στο ρουφηγμα;
Επίσκεψη στην Ιουλιανού το προηγούμενο ΣΚ...όπως πήγα έφυγα...καλύτερα να τον έβαζα στο στόμα καρχαρία.
O Xριστός και η Παναγία... Τι πας να κάνεις άνθρωπε μου;; Το σκέφτηκες καλά;;; Και θα πληρώσεις και όλας; Εντάξει δικαίωμα σου είναι , γούστα είναι αυτά και η τσέπη δική σου είναι, αλλά πρόσεχε μην σε φάει...
Έχουμε πληροφορίες για την μπαμπάτσικη νεαρά? Δεν απαντά στις κλήσεις μου. Κάνει μόνο μασάζ ή και κάτι έξτρα??
Έχουμε πληροφορίες για την μπαμπάτσικη νεαρά? Δεν απαντά στις κλήσεις μου. Κάνει μόνο μασάζ ή και κάτι έξτρα??
απλα αν την παρεις πες τησ να κανει πρωτα μπανακιΠηγαινε στο νημα (Εμιλυ και Λινα) και αρχισε να διαβαζειs και βοηθεια σου .....
Είχε βυζαρούδες;Επίσκεψη στην Ιουλιανού το προηγούμενο ΣΚ...όπως πήγα έφυγα...καλύτερα να τον έβαζα στο στόμα καρχαρία.