MILFHUNDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
για προσπαθησε εδωΑδέρφια, η Σοφία από Κορυδαλλό, υπάρχει;;;Δουλεύει;; Είχα ένα τηλ παλιότερα,3-4 αποτυχίες και δεν ξαναπροσπάθησα.
για προσπαθησε εδωΑδέρφια, η Σοφία από Κορυδαλλό, υπάρχει;;;Δουλεύει;; Είχα ένα τηλ παλιότερα,3-4 αποτυχίες και δεν ξαναπροσπάθησα.
200 lei για μιση ωρα καποια μουνιά βάζουν και 300 όμως. Πάντως έχω δει και με 100 lei αν και νομιζω οτι προκειται για quickie παντως στα 100 lei δεν δοκίμασα ακόμη, είμαι και λίγο γαμημένος οικονομικά τώρα. Η πορνεία είναι παράνομη εδώ αν και κάνουν τα στραβά μάτια αυτοί που πρέπει.Πιστεύω πάντως οτι αν σκάψεις θα βρείς οτι θές εδώ...Οι επί πληρωμή στα πόσα κυμαίνονται;;
Χαχαχα πες το μας σιγά σιγά
Δώσε ρε φίλε καμιά πιο αναλυτική περιγραφή.Στα του αγώνα πως συμπεριφέρεται;Εκανα δοκιμη με ελενα. Σχετικα καινουρια στη δουλεια αλλα το κατεχει το αθλημα. Προστυχοφατσα και με εξαιρετικη κωλαρα! Επισης μετα απο κουβεντα μου φανηκε ωραιο τυπακι. Θα την ξανατιμησω
Λογικά Πρέπει να λείπει.Γνωριζει κανεις αν η Ντινα απο πατησια (κομοδινο) ειναι αθηνα και δουλευει και αν εχει καποιος το τηλεφωνο της?
Λογικά Πρέπει να λείπει.
Εχω πάρει κάμποσες φορές τηλέφωνο και είναι κλειστό.
Φιλαράκι Καλημέρα.Αφού είναι κομοδίνο όπως λέτε, γιατί τόση πρεμούρα αν είναι εδώ βρε παιδιά;
η πρώτη πάντως με φωτογραφία χωρίς προφύλαξηΚαλημέρα αδέρφια!!!!
Ξέρει κάνεις κάτι για τις παρακάτω κυριες?
Κακό αυτό...την έχεις δοκιμάσει??η πρώτη πάντως με φωτογραφία χωρίς προφύλαξη
όχιΚακό αυτό...την έχεις δοκιμάσει??
Φιλαράκι Καλημέρα.
Όντως δεν είναι και η πιο δραστηρια στο κρεβάτι αλλά κάνει ότι της πεις και το προσπαθεί ιδιαίτερα τουλάχιστον σε εμένα.
Επειδή ειμαι Πολύ φανατικός της ηλικίας 40+εμφανισιακά είναι πολύ καλή.
Ξετρελαινομαι για τις Ρώγες που έχει.
η πρώτη πάντως με φωτογραφία χωρίς προφύλαξη
Καλημέρα αδέρφια!!!!
Ξέρει κάνεις κάτι για τις παρακάτω κυριες?
Λοιπόν το έκανα το κασκαντεριλικι...η πρώτη η 55αρα αδύνατη αλλά πάρα πολύ άσχημη!!έχει μια φίλη βαρέων βαρών μαζί που την είχα πετύχει Σεπόλια πριν 2 χρόνια η οποία κάνει squirting και πρωκτικό.
Τιμές 30 μόνη της,50 παρτουζα,70 παρτουζα+κωλο απο την χοντρή.
Τσάμπα τα χιλιόμετρα από Φιλαδέλφεια μέχρι Καλλιθέα.
Λοιπόν το έκανα το κασκαντεριλικι...η πρώτη η 55αρα αδύνατη αλλά πάρα πολύ άσχημη!!έχει μια φίλη βαρέων βαρών μαζί που την είχα πετύχει Σεπόλια πριν 2 χρόνια η οποία κάνει squirting και πρωκτικό.
Τιμές 30 μόνη της,50 παρτουζα,70 παρτουζα+κωλο απο την χοντρή.
Τσάμπα τα χιλιόμετρα από Φιλαδέλφεια μέχρι Καλλιθέα.