Καλά ναι, δεν την θέλουμε και για project leader σε έργο εκατομμυρίων. Το ζήτημα είναι να κάνει τίποτα στο ερωτικό και να το κάνει και καλά.Αυτα τα βιντεο που χορευει σαν χαζοχαρουμενη ειναι τελειως cringe. Για ζωον φαινεται,βεβαια μπορει να ειναι πολυ καλη στη δουλεια της.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανεξάρτητες κοπέλες για μασάζ στην Αθήνα (αισθητικοί ή μασέζ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gravitygr(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 666
- Εμφανίσεις 314K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
Έλα ρε!! Για τρελούς ψάχνει? Εννοείται πως πολύ καλά έκανες!Έχει απαντήσει σέ εμένα παλιότερα όπου απέφευγε νά απάντηση σέ απλή ερώτηση π.χ αν τό μασαζακι γίνεται με πετσέτα κλπ.....
Μου έλεγε νά τής στείλω τόν αριθμό τηλεφώνου νά με καλέσει όταν θά έχει χρόνο μόλις μπορέσει κλπ...δεν ξανά ασχολήθηκα.
Kwstaki134
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
Έχουμε καμία πληροφορία ?Υπαρχει και η Λιουμπα στην Ν.Σμυρνη.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.637
- Πόντοι
- 41.813
περιμενουμε με αγωνια να μας κανεις μια ενημερωση εσυ για το τι παιζει εκει αν πηγες.Ξέρει κανεις τι παίζει με ένα Mary’s SPA?
Αν έχετε όρεξη να ακούσετε ότι μαλάκια υπάρχει κ να δείτε ένα πράγμα που είναι έτοιμο να πέσει κάτω να σας το παίζει ότι κάποια είναι να σας κάνει ανύπαρκτο μασάζ κ ότι άλλο υπάρχει και να μην πάρετε ούτε φραπέ μπορείτε να πάτε αν κ εφόσον.....Παιδιά ξέρουμε τίποτα για αυτήν; Xristina Massage-therapist
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 206
Αν έχετε όρεξη να ακούσετε ότι μαλάκια υπάρχει κ να δείτε ένα πράγμα που είναι έτοιμο να πέσει κάτω να σας το παίζει ότι κάποια είναι να σας κάνει ανύπαρκτο μασάζ κ ότι άλλο υπάρχει και να μην πάρετε ούτε φραπέ μπορείτε να πάτε αν κ εφόσον.....
Της έστειλα για πιπα φραπέ και λοιπά. Περιμένω απάντηση. Δε νομίζω να πάρω όμως γιατί της είπα 50 θα δώσω
Πίστεψε με από κοντά δε θα θες να σου κάνει τίποταΤης έστειλα για πιπα φραπέ και λοιπά. Περιμένω απάντηση. Δε νομίζω να πάρω όμως γιατί της είπα 50 θα δώσω
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 206
nikol_massagetherapist_athens
εχει καποιος καποια γνωση να μοιραστει?
Mεχρι καλαμάκι αλλά ακριβη
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 371
περα απο τα 80 που θελει για μασζ ζηταει και αλλα ποσα για το καλαμακι? 20?Mεχρι καλαμάκι αλλά ακριβη
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.500
- Πόντοι
- 456
συναγωνιστες , ξερει κανεις τι εγινε η αγνη ? (agni massage)
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 206
περα απο τα 80 που θελει για μασζ ζηταει και αλλα ποσα για το καλαμακι? 20?
200 αν δε κάνω λάθος
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.987
- Πόντοι
- 1.706
Μλκσμν είναι χαζό χαρούμενηΑν έχετε όρεξη να ακούσετε ότι μαλάκια υπάρχει κ να δείτε ένα πράγμα που είναι έτοιμο να πέσει κάτω να σας το παίζει ότι κάποια είναι να σας κάνει ανύπαρκτο μασάζ κ ότι άλλο υπάρχει και να μην πάρετε ούτε φραπέ μπορείτε να πάτε αν κ εφόσον.....
Της είπα κι εγώ και .. προσεβλήθη χαχαχχα
Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 150
- Πόντοι
- 1
Στείλε μου pmΜου ειπαν οτι βρισκεις amateur φαση , ωραια γκομενακια που δεν ειναι τα κλασικα call girl που ειναι σαν ρομποτ για μασαζ και εξτρα υπηρεσιες
ή κοπελες που γουσταρουν ερωτικες περιπετειες με πληρωμη
ειτε χωρο τους ειτε σε Hotel
μου ειπαν οτι υπαρχουν μεσω instagram + Facebook κ μεσα απο αυτο το σαιτ
εγω 2 ανεξαρτητες εχω που κανουν μασαζ + εξτρα υπηρεσιεςπου αν θελετε σας τα δινω μεσω π,μ
Δεν εχω κατι αλλο , Δεν εχω τετοιες ιστοριες , ψαχνω κ ρωτα εσαςτη γνωμη σας και τη εμπειρια σας
το φορουμ ειναι για ανταλλαγη αποψεων κ ιδεων
Δεν ειμαι Παλιος - Δεν ειμαι εμπειρος με αυτες τις ιστοριες...
Λιγο πολυ ολοι μας μπορουμε μεσω αγγελιω να δοκιμασουμε κ να βρουμε 2-3 καλες ανεξαρτητες call girls να γουσταρουμε
αλλα κοπελες ανετες πεταχτες που κανουν τετοιες υπηρησιες μεσω social media ειναι Δυσκολο και Δεν εχω... ΨΑΧΝΩ
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.489
- Πόντοι
- 456
Μόλις ξανα-κλωνοποιηθεί από το 2020 !!! θα σου στείλει και DM και PM και ότι θες..!Στείλε μου pm
Μακριά......Παίδες καλημέρα.
Κάποια ενημέρωση - άποψη για τη Χρυσαυγή??
Όντως?? Γιατί αν επιτρέπεται? Δώσε πληροφορίεςΜακριά......