james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.279
- Πόντοι
- 2.356
καλημερα στειλεΕγω εχω τη συζυγο μου που ειναι μασεζ...στειλτε μου μηνυμα αν ενδιαφερεστε
Ένα χρόνο plus η δημοσίευση κάτσε κ περίμενε εσύ...καλημερα στειλε
μνμ
Και εχθες να ηταν σιγα μην εστελνε .....σωστη η παρατηρησηΈνα χρόνο plus η δημοσίευση κάτσε κ περίμενε εσύ...
Κάτι παραπάνω? που την πέτυχες τυχαία? πήρες όλο το πακέτο ή μόνο τσιμπούκι? Τιμή?καλησπέρα πριν καιρό τυχαία βρέθηκα μ μια τυπικά που συστήθηκε σαν χαρά, που έκανε μασαζ περίπου 45-50 Χρ παρά πολύ καλή κορμάρα βυζαρες χαμογελαστή πολύ , καλό τσιμπουκι έχω χάσει επαφή κ την ψάχνω , αν έχει κάποιος στοιχεία θα βοηθούσε ,
στειλε κι απο εδω μεσω πμ εαν θες κι αγαπας τυπε, ο θεος να σε εχει καλαΚαλημέρα
Έχω κανα 2 κοπέλες δικές μου που μπορώ να σας στείλω μέσω π.μ
Έχω δοκιμάσει τα τοπ 5 γραφεία μασάζ στη Αθήνα
Κ ψάχνω κάτι το διαφορετικό... Όπως πολύ σωστά με κατάλαβες...
Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό που λες.. κατανοητό...
Σε ευχαριστώ πολύ
Καλο ΣΚ......
δεν περιμενες λιγες μερες ακομα,να κλεισουν ακριβως 4 χρονια το ποστ που παρεθεσες?στειλε κι απο εδω μεσω πμ εαν θες κι αγαπας τυπε, ο θεος να σε εχει καλα
απο την πρωτη κιολας σελιδα του νηματος!μπηκε φουριοζος ο τυπος δε κρατιεται!!δεν περιμενες λιγες μερες ακομα,να κλεισουν ακριβως 4 χρονια το ποστ που παρεθεσες?
Ε καλά και τι έπαθες ;Ρε τυπε δε βλέπεις ότι απαντάς σε μύνημα προ ενός έτους; Από τον πλανήτη Άρη κατέβηκες; Δεν ξέρεις τι εστί Σαμπίνα;
Μάλλον η Μαίρη από Αχαρνων 85 και αντίστοιχα από Αγίου Πέτρου 7.ΜΑΙΡΗ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ MASSAGE καμιά εμπειρία απο αυτήν; Ευχαριστώ
Εμένα μου θυμίζει Εβελίνα από ΘεσσαλονίκηΜάλλον η Μαίρη από Αχαρνων 85 και αντίστοιχα από Αγίου Πέτρου 7.
Δουλεύει ακόμη το θηρίο; Έχεις κανένα τηλέφωνο επικοινωνίας; Την είχα πάρει πριν καμία 10ετια και βάλε...Υπαρχει και η Λιουμπα στην Ν.Σμυρνη.
Εμένα πάντως δεν μου απαντάει!!Παιδιά ξέρουμε τίποτα για αυτήν; Xristina Massage-therapist
Έχει απαντήσει σέ εμένα παλιότερα όπου απέφευγε νά απάντηση σέ απλή ερώτηση π.χ αν τό μασαζακι γίνεται με πετσέτα κλπ.....Εμένα πάντως δεν μου απαντάει!!
Αυτα τα βιντεο που χορευει σαν χαζοχαρουμενη ειναι τελειως cringe. Για ζωον φαινεται,βεβαια μπορει να ειναι πολυ καλη στη δουλεια της.Παιδιά ξέρουμε τίποτα για αυτήν; Xristina Massage-therapist