BellaSquirt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2023
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Ξεκινάω απο σήμερα, στειλτε μου στο βαιπερ οτι θέλετε να ρωτησετε η αν θέλετε να κανονισετε, 6993153330
Ειμαι 21 χρονών 1:68 56 κιλά
Δυαράκι στήθος φυσικό
Μελί μάτια και Ζυγός στο ζώδιο.
Θα δουλεύω καθημερινές απο τις 5 και μετά γιατι έχω σχολή , ΣΚ από ποιο νωρίς ισως αν δεν εχω βγει έξω.
θα πηγαίνω στα ραντεβού και σαν ζευγάρι για όποιον θέλει μάτι , τουλάχιστον εδώ στην Θεσσαλονίκη.
Θα ειναι 150 η ώρα φουλ φυσιολογικό πρόγραμμα , πρωκτικό δεν κάνω, μπορεί στο μέλλον.
Σκουιρτάρω πραγματικά γιαυτο και ειμαι συνέχεια υγρή στο μουνακι μου που ειναι πάρα πολύ στενό.
Δέχομαι και μ αρέσουν οι σφαλιάρες στην μούρη και στο κώλο, ελαφριές πάντα οχι ξύλο, φτυσίματα, και πνίξιμο.
Εξτρα
Golden Shower στο πελάτη +30
κατούρημα σε εμένα +50
Στραπ ον +30
2 άντρες διπλή τιμή
Ζευγαρια +50
Ο παρτνενερ μου ειναι εξτρα +150 για ανταλλαγή - swinging με ζευγάρια ή για μάτι με μόνους άντρες, όχι ομοφυλοφιλικό σεξ.
Δεν εχω βγάλει αλλες φώτο γιαυτο ανέβασα βίντεακι
Ειμαι 21 χρονών 1:68 56 κιλά
Δυαράκι στήθος φυσικό
Μελί μάτια και Ζυγός στο ζώδιο.
Θα δουλεύω καθημερινές απο τις 5 και μετά γιατι έχω σχολή , ΣΚ από ποιο νωρίς ισως αν δεν εχω βγει έξω.
θα πηγαίνω στα ραντεβού και σαν ζευγάρι για όποιον θέλει μάτι , τουλάχιστον εδώ στην Θεσσαλονίκη.
Θα ειναι 150 η ώρα φουλ φυσιολογικό πρόγραμμα , πρωκτικό δεν κάνω, μπορεί στο μέλλον.
Σκουιρτάρω πραγματικά γιαυτο και ειμαι συνέχεια υγρή στο μουνακι μου που ειναι πάρα πολύ στενό.
Δέχομαι και μ αρέσουν οι σφαλιάρες στην μούρη και στο κώλο, ελαφριές πάντα οχι ξύλο, φτυσίματα, και πνίξιμο.
Εξτρα
Golden Shower στο πελάτη +30
κατούρημα σε εμένα +50
Στραπ ον +30
2 άντρες διπλή τιμή
Ζευγαρια +50
Ο παρτνενερ μου ειναι εξτρα +150 για ανταλλαγή - swinging με ζευγάρια ή για μάτι με μόνους άντρες, όχι ομοφυλοφιλικό σεξ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν εχω βγάλει αλλες φώτο γιαυτο ανέβασα βίντεακι