Καλή εβδομάδα. Καταγραφή προσωπικών εμπειριών, καθαρά υποκειμενικών.
Αν θες μια συνάντηση μαζί μου στο χώρο μου γεμάτη καυλες μπορείς να με καλέσεις στο 6942659101.. Για ενημέρωση αγγελίας τηλεφωνικώς..!!! Παρακαλώ όχι ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ..
kanesex.com
Ωραίο τυπάκι η Έλενα. Αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες, αυτό συναντάς. 80 ευρώ η ώρα (μια πιστολιά) + 40 για δεύτερη (πολλά, είναι η αλήθεια). Καλή συμμετοχή στον αγώνα, δείχνει να το ζει. Θα έβαζα 7αρια για σώμα και πρόσωπο, 8αρι για συμμετοχή.
Γεια σου. Είμαι Εύα και είμαι 36 χρόνον. 171 ύψος και 63 κιλά . Προσφέρω ένα όμορφο χώρο στο Airbnb αλλά όχι πάντα .Μελαχρινή και αρκετά όμορφη ,αν θες να περάσουμε μια όμορφη στιγμή γεμάτη καύλα ❤️ πάρε με τηλέφωνο στο 698 761 73 96 έχω WhatsApp και viber . Και Telegram .Παρακαλώ μόνο σοβαρές...
kanesex.com
Εδώ θα έδινα ένα κλικ παραπάνω σε σώμα και πρόσωπο στην Εύα, παρά το ότι είναι μεγαλύτερη από την Έλενα, αλλά έχω ερωτηματικά για τη συμμετοχή. Ίσως είναι μέχρι να βρει τα κουμπιά σου κι εσύ τα δικά της και να υπάρχει κοινός ρυθμός. Στο 70αρι, αν θυμάμαι καλά, η μία πιστολιά και + 20 η δεύτερη. Αν θυμάμαι καλά, επαναλαμβάνω. Επίσης καλό τυπάκι, ίσως μιλάει λίγο παραπάνω από τις άλλες αλλά όχι κάτι κουραστικό.
είμαι ένα πολύ καυλιάρικο αληθινό μωρό Εχω δικό μου χώρο καθαρό διακριτικό και άνετο στην
kanesex.com
Έχει σίγουρα καλύτερο σώμα από τις δύο παραπάνω αν και είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις. Ωστόσο στο πρόσωπο μας τα χαλάει. Περί ορέξεως, βέβαια... Συμμετέχει, γουστάρει, δε σε αφήνει να φύγεις ανικανοποίητος. Οι τιμές είναι λίγο μπέρδεμα, 60 ευρώ το 20λεπτο, 80 το 30λεπτο και κάτι τέτοια.
Έχουν τιμηθεί και οι τρεις, προφανώς, και θα τιμηθούν ξανά στο εγγύς μέλλον.
ΥΓ: Δεν μπόρεσα να βρω αγγελία της Βίκυς. Απίθανη στο κλαρίνο, κερδίζει εκεί όσα χάνει στο σώμα. Χαίρεσαι να την αφήνεις να σε περιποιείται. Στα συν και το (υποτυπώδες μάλλον) μασάζ.
ΥΓ2: Σαν την Έφη, καμία. Δυστυχώς έχει πάνω από ένα χρόνο που σταμάτησε ή, ενδεχομένως, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη. Για μένα είχε όλο το πακέτο. Μα όλο.