Αλάνι μου, γι αυτό σε παω.
Μεσ τη θολούρα σου είσαι ο καλύτερος του χωριού.
Φουμαρε κι άλλο κι έλα να μας πεις τα ωραία σου.
Εγώ σε απολαμβάνω να ξες.
Αλάνι μου, γι αυτό σε παω.
ναι τα πουλιά δεν αλλάζουν ύψος όταν συναντούν τις κορυφογραμμές, πάνε μόνο ευθεία και πετάνε στα 5 μέτρα από το έδαφος
έχω ακούσει ότι κάποια τις περνάνε περπατώντας μέχρι να βρουν πάλι πλαγιά για να πετάξουν
οι βλακείες που λέτε οι ψεκασμένοι είναι ασύλληπτες
τις τρως τις τάπες πέντε πέντε και έχεις ζαλιστεί, λογικό. φόρα καπέλο αλουμινόχαρτου να τις αποφεύγεις
Σε λίγο θα μας πουν ότι προκαλούν και στείρωση στα ελάφια.
Εδώ άλλοι έλεγαν ότι τα ΦΒ πάρκα προκαλούν καρκίνο.
Θα χαθεί η αγροτική παραγωγή με τα φωτοβολταϊκά - ενώ αυτοί που δίνουν τη γη είναι οι ίδιοι οι αγρότες.
Τις φωτιές τις βάζουν για να κάνουν μετά το δρόμο που θα περάσει το φορτηγό που θα φέρει την ανεμογεννήτρια - λες και ο δρόμος ως την κορυφή θα ήταν μια ευθεία και την εμπόδιζαν τα δέντρα. Άσε που οι δρόμοι στα δάση καλό είναι να υπάρχουν για να περνάνε τα πυροσβεστικά οχήματα.
Εγω νομίζω πως σε οτι αφορά κάποιο θέμα πάντα υπάρχουν (η θα πρέπει να υπάρχουν) απο δύο απόψεις και πάνω.Πόσες απόψεις θέλεις εσύ να υπάρχουν; Βάλε όσες γουστάρεις.
Εγώ αρκουμαι στις δύο αντίθετες.
Εννοείται. Όλες οι θεωρίες έχουν και τον αντίλογό τους. Γι αυτό και γίνονται πειραματικές επαληθεύσεις. Και οποια αποδειχτεί σωστή.Εγω νομίζω πως σε οτι αφορά κάποιο θέμα πάντα υπάρχουν (η θα πρέπει να υπάρχουν) απο δύο απόψεις και πάνω.
Απλά στην πανδημία μας λέγανε κάτι ανέκδοτα για αδιαμφησβήτητη επιστήμη κτλ.
τύπε έφυγε καθόλου η ψέκα η να συνεχίσω?Αλάνι μου, γι αυτό σε παω.
Μεσ τη θολούρα σου είσαι ο καλύτερος του χωριού.
Φουμαρε κι άλλο κι έλα να μας πεις τα ωραία σου.
Εγώ σε απολαμβάνω να ξες.
Εμάς ρωτάς αλάνι μου; Που να ξέρουμε εμείς;τύπε έφυγε καθόλου η ψέκα η να συνεχίσω?
κατάλαβα τύπε, συνεχίζωΕμάς ρωτάς αλάνι μου; Που να ξέρουμε εμείς;
Για δες εκεί δεξιά σου, πάνω-πανω. Βλέπεις κανέναν καβαλάρη να σκοτώνει κανα δράκο;
Αν βλέπεις οκ, μη σκας.
Ο Αη Γιώργης είναι, σβηστο.
Αν δε βλέπεις, ρίξε μερικές τζουρες ακόμα. Όπου να 'ναι θα 'ρθει ο Άγιος.
Έτσι μπράβο. Κάνε κεφαλάκι. Και μη χάνεσαι.κατάλαβα τύπε, συνεχίζω
Έτσι μπράβο. Κάνε κεφαλάκι. Και μη χάνεσαι.
Δε σε πιάνει ε; Σκάρτο αλβανικό σου πουλησανε ρε καημένε;
bait rageναι τα πουλιά δεν αλλάζουν ύψος όταν συναντούν τις κορυφογραμμές, πάνε μόνο ευθεία και πετάνε στα 5 μέτρα από το έδαφος
έχω ακούσει ότι κάποια τις περνάνε περπατώντας μέχρι να βρουν πάλι πλαγιά για να πετάξουν
οι βλακείες που λέτε οι ψεκασμένοι είναι ασύλληπτες
τις τρως τις τάπες πέντε πέντε και έχεις ζαλιστεί, λογικό. φόρα καπέλο αλουμινόχαρτου να τις αποφεύγεις
πολλές απόψεις εκτός κι αν η επιβολή είναι με σκοπιμότητα την οποία και βλέπουμε και πήγε και πάει μονολιθικά σε μια μεριά μόνο, στους ¨ειδικούς¨ που μόνο ειδικοί δεν είναι.Εγω νομίζω πως σε οτι αφορά κάποιο θέμα πάντα υπάρχουν (η θα πρέπει να υπάρχουν) απο δύο απόψεις και πάνω.
Απλά στην πανδημία μας λέγανε κάτι ανέκδοτα για αδιαμφησβήτητη επιστήμη κτλ.
ψεκασμένος είσαι τύπε σε καταλαβαίνω, η χρόνια καρπαζική είσπραξη έχει κάνει ζημιάbait rage
άσε ρε, δεν πιάνει σε μένα
είσαι άσχετος
εισαι ψεκας, μη τα λες αυταΧιλιάδες τόνοι μπετόν και σιδήρου στα βουνά μας που θα μείνουν για πάντα
Μη ανακυκλώσιμα σκουπίδια μετά 25 χρονια
Ακριβό ρεύμα για να αποσβεσουν οι τέρνα τις επενδύσεις
Για να πουλήσουν Γερμανοί - Ολλανδοί επειδή δίνουν το ταμείο ανακαμψης ( παίρνουν πίσω μέρος του)
Πυρκαγιές από τους εργολάβους μεταφοράς στα βουνά
Το μεγαλύτερο έγκλημα του καθεστώτος
Δεν αναφέρομαι σε πτηνά κλπ το θεωρώ όχι τοσο σημαντικο
Δε σε πιάνει ε; Σκάρτο αλβανικό σου πουλησανε ρε καημένε;
Μην αγχώνεσαι.
Κι αυτό θα σε πιάσει κάποια στιγμή. Με τόσα ζιζανιοκτόνα και εντομοκτόνα που έχει μέσα, θα την ακούσεις σίγουρα.
και εσύ Βρούτε? δεν το περίμενα τύπεΧιλιάδες τόνοι μπετόν και σιδήρου στα βουνά μας που θα μείνουν για πάντα
Μη ανακυκλώσιμα σκουπίδια μετά 25 χρονια
Ακριβό ρεύμα για να αποσβεσουν οι τέρνα τις επενδύσεις
Για να πουλήσουν Γερμανοί - Ολλανδοί επειδή δίνουν το ταμείο ανακαμψης ( παίρνουν πίσω μέρος του)
Πυρκαγιές από τους εργολάβους μεταφοράς στα βουνά
Το μεγαλύτερο έγκλημα του καθεστώτος
Δεν αναφέρομαι σε πτηνά κλπ το θεωρώ όχι τοσο σημαντικο
Ακόμα ρε συ; Πωωωω, τι ταλαιπώρια τραβάς αλάνι μου;