Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι δεν εχει ρευμα στο υπουργειο πολιτισμου?
-Επεσε ο γενικος

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
-Ρε συ, ο Παύλος!

-Ποιός Παύλος?

-Ο Παύλος ρε συ! Ο Παύλος που του έλλειπε το ένα χέρι από τον ώμο...

-Δε μου λέει τίποτα!

-Ο Παύλος ρε συ! Που το άλλο του χέρι ήταν κομμένο απ τον αγκώνα!

-Δε τον θυμάμαι ρε!

-Ε, τώρα! Ο Παύλος που πήγαινε με τις πατερίτσες γιατί δεν είχε αριστερό πόδι?

-Δε τον θυμάμαι, δε σου κάνω πλάκα.

-Ρε ο Παύλος! Που είχε κάνει τρία by-pass πρόπερσυ μετά το έμφραγμα?

-Δε μου λέει τίποτα!

-Ο Παύλος που τη γλύτωσε από σπόντα γιατί τον πήγανε γρήγορα στο νοσοκομείο και του βγάλανε τη χολή?

-Μα δε τον θυμάμαι!

-Γιατί ήτανε γεμάτη πέτρες?

-ΔΕ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!

-Δε τον θυμάσαι τον Παύλο, που δε μπορεύσε να κατουρήσει και του βγάλανε τον προστάτη?

-Όχι, δε τον θυμάμαι.

-Που είχε ένα μάτι?

-Όχι!

-Και απ το άλλο δεν έβλεπε?

-Όχι είπα!

-Που κουβάλαγε το σακουλάκι μαζί του γιατί είχε μόνιμα τον καθετήρα στην ουροδόχο?

-Μα δε τον θυμάμαι!

-Ρε τον Παύλο σου λέω, που είχε καρκίνο στον πνεύμονα και έπαιρνε οξυγόνο!

-Ε, ΔΕΝ τον θυμάμαι!

-Μπρέ, ο Παύλος που δε κούναγε το κεφάλι του γιατί τον χτύπησε το εγκεφαλικό?

-Αδύνατο να μου έρθει στο μυαλό!

-Άντε μωρέ, που δε θυμάσαι τον Παύλο, τον κουφό...

-Α, τον κουφό λες! Ναι μωρέ, τον θυμάμαι! Ε, τι "ο Παύλος"?

-Πέθανε χτες.

-Τι λες μωρε? Πέθανε κείνο το θηρίο?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Το .....γατάκι

Μπαίνει ο Τοτός στην τουαλέτα την ώρα που η μεγάλη του αδερφή λούζεται. Μόλις τον βλέπει εκείνη, κρύβει αμέσως το ...επίμαχο σημείο με το χέρι της.
- "Τι είναι αυτό που κρατάς;", τη ρωτά εκείνος.
- "Ενα γατάκι", απαντά εκείνη.
Οπότε και ο Τοτός της λέει:
- Ααα καλά, πρόσεξε μη σου γραντζουνίσει το μ...ί σου.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το thread αυτό εδώ είναι για ανέκδοτα, άντε και κανένα σχόλιο για τα ανέκδοτα.

Ο,τιδήποτρε άλλο γράφεται, θα διαγράφεται.

Αν έχετε κάτι άλλο να πείτε, πηγαίνετε στο σχετικό thread ή ανοίξτε ένα καινούριο βάζοντας τον κατάλληλο τίτλο.

Επίσης, για αντιδικίες, λογομαχίες, και τέτοιου τύπου φαινόμενα, υπάρχει και το chat.

Οπότε ΜΗ με ρωτήσει κανείς γιατί έσβησα posts από εδώ.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
τι κοινο εχει ο μισθος με την περιοδο?

και τα δυο μολις τελειωσουν, αρχιζουν τα γαμησια

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Πεθαινουν 3 τύποι και συναντάνε τον Αγιο Πέτρο για να καθορίσει ποιος θα παει στον παράδεισο και ποιος θα πάει στην κόλαση.
Πάει λοιπον ο 1ος και τον ρωτάει ο Αγιος Πέτρος " Τι αμαρτίες έκανες στη ζωή σου ? " Και απαντάει αυτός :" Απατούσα τη γυναίκα μου, τη χτυπαγα και έβριζα τα παιδιά μου. "
Οι αμαρτιες σου θα συγχωρεθούν τέκνο μου. Θα πας στον παράδεισο.
Πάει ο δεύτερος και λέει : " Εγώ ήμουν χειρότερος , σκοτωσα τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και μετά τους έκαψα"
Οι αμαρτιες σου θα συγχωρεθούν τέκνο μου. Θα πας και εσύ στον παράδεισο.
Έρχεται λοιπόν και η σειρά του 3ου " Εγώ Αγιε Πέτρο μου δεν απάτησα ποτε τη γυναίκα μου , δεν έπινα , δεν ξενυχτούσα και γενικά δεν ενέδωσα σε κανενα ειδος πειρασμου. "
Όποτε του λέει ο Αγιος Πέτρος " Εσύ θα πας στην κόλαση. Εδώ συγχωρούμε τις αμαρτίες , όχι τις μαλακίες !! "

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
[move]αφιερωμενο στον giorgospapa[/move]

Παει ενας παπας στο γιατρο.
Ο παπας εχει ενα βατραχο πανω στο κεφαλι του.
-Τι εχετε?,τον ρωταει ο γιατρος, φανερα απορημενος..
-Εγω τιποτα, λεει ο παπας.
-Εγω εχω βγαλει εναν καλογερο στα δαχτυλα του ποδιου, λεει ο βατραχος.
URL]]

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:

Μπαίνει ένας τύπος σε ένα μπαρ και έχει στον ώμο του έναν γύπα!
Λέει στον μπάρμαν:
- "Μια βότκα δικιά μου, μια τεκίλα για το γύπα, ένα δικό σου και κέρασε όλο το μαγαζί!"
Σε 10 λεπτά του την έχουν πέσει οι τρεις καλύτερες γκόμενες! Αφήνει 200 ευρώ, παίρνει τις γκόμενες και φεύγει...
Το άλλο βράδυ πάλι το ίδιο σκηνικό. Ο τύπος με το γύπα στον ώμο κερνάει όλο το μαγαζί, του την πέφτουν οι καλύτερες γκόμενες, τις παίρνει και φεύγοντας αφήνει και 100 ευρώ φιλοδώρημα...
Μετά από μια βδομάδα κι αφού γινόταν κάθε βράδυ το ίδιο σκηνικό, ο μπάρμαν τον ρωτάει:
- "Συγνώμη κύριε μου αλλά με έχει φάει η περιέργεια. Κάθε βράδυ έρχεστε, σκορπάτε τόσα χρήματα, σας την πέφτουν οι καλύτερες γυναίκες και έχετε και αυτόν τον γύπα στον ώμο..."
- "Κοίταξε...", του λέει ο τύπος. "Πριν από λίγο καιρό εκεί που περπατούσα βρήκα στο δρόμο ένα λυχνάρι. Μόλις το έτριψα βγήκε ένα τζίνι και μου είπε ότι θα μου πραγματοποιήσει τρεις επιθυμίες. To πρώτο που του ζήτησα ήταν να μην αδειάζουν ποτέ οι τσέπες μου από λεφτά... Το δεύτερο ήταν να μου την πέφτουν πάντα οι ωραιότερες γυναίκες..."
- "Και το τρίτο;" τον ρωτάει ο μπάρμαν.
- "Το τρίτο που του ζήτησα ήταν να μου δώσει ένα μεγάλο πουλί... Και μου'δωσε αυτόν τον μαλ...α!!!"

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί, αλλά κάπου το είδα σημερα και μ' άρεσε :cheesy:

Επιστολη παντρεμενης σε Περιοδικο Υπολογιστων

Αγαπητό PC -Solutions ,

Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, παρουσιάζει περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.

Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Pop-ups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.

Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.

Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition... αλλά εις μάτην.

Μια απελπισμένη γυναίκα…

Απαντηση Περιοδικου:

Αγαπητή "Απελπισμένη γυναίκα:

Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το

Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη.

Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση.

Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.

ΠΡΟΣΟΧΗ

* Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου "Δυνατό ροχαλητό", που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).

* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregisterd (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρης καταστροφή του λειτουργικού).

Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές.

Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με autoupdate, Καυτά Εσώρουχα 5.3 και το Δημιουργικά Τρομερής Κορμάρας 10.1 με την επιλογή "εκτέλεση κατά την εκκίνηση".

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: γκουσαλο πολυ καλο... ;)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πάει κάποιος στο γραφείο του αρχιτέκτονα, γιατί θέλει να χτίσει ένα σπίτι.

-Πως το θέλετε το σπίτι σας?
ρωτάει ο αρχιτέκτονας.

-Κοιτάξτε, το θέλω στρογγυλό. Όλο καμπύλες. Καμμία γωνία.

-Μα ένα σπίτι έχει και γωνίες. Γωνίες στα παράθυρα, γωνίες στις πόρτες, γωνία πάτωμα-τοίχος...

-Αυτό σας λέω, δε θέλω να έχει ΚΑΜΙΑ γωνία.
επιμένει ο τύπος.

Ο αρχιτέκτονας αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πελάτη, και του λέει:
-Κοιτάξτε, όλα γίνονται, και στρογγυλά παράθυρα, και στρογγυλές πόρτες, και καμπύλοι τοίχοι και όλα, αλλά έχουν κάποιο κόστος αυτά...

-Δε με πειράζει, να το πληρώσω όσο κάνει, αρκεί να μην έχει γωνίες.
λέει ο τύπος.

-Μάλιστα. Αν επιτρέπεται, γιατί επιμένετε τόσο στο θέμα της έλλειψης γωνιών?

-Συζήταγα με τη γυναίκα μου για το σπίτι, και πετάχτηκε η πεθερά μου και είπε: "Άντε με το καλό να μπείτε στο καινούριο το σπίτι, ε, θα βρεθεί εκεί καμιά γωνίτσα για μένα...".

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ο Pablo Francisco σατυρίζει τα movie trailers μιμούμενος ΓΑΜΑΤΑ την φωνή του τύπου που λέει τα Previews (που είναι πάντα ο ίδιος), καθώς και τον Keanu Reeves, Arnold Schwarzenegger κ.λ.π.

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:
Μαντέψτε ποιος είναι ο Θωμάς! :2funny:

Stories

Νέο!