βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
H γυναίκα βρίσκεται στο κρεβάτι με τρεις και ξαφνικά ακούει τον σύζυγο να ανεβαίνει τις σκάλες...
Κρύβει τον έναν εραστή στο μπάνιο, τον άλλο στην κουζίνα και τον τρίτο τον βγάζει στο μπαλκόνι.
Μπαίνει ο σύζυγος στο σπίτι και πάει στο μπάνιο. Βλέπει τον πρώτο και τον ρωτάει: «Τι κάνεις εσύ εδώ;»
«Είμαι τεχνικός και με φώναξε η σύζυγος να φτιάξω το πλυντήριο», λέει ο πρώτος εραστής.
«Α καλά, κάνε τη δουλειά σου», λέει ο σύζυγος και πάει στην κουζίνα.
Βλέπει τον δεύτερο εραστή και τον ρωτάει: «Τι κάνεις εσύ εδώ;»
Ο δεύτερος είχε ακούσει τη συνομιλία με τον πρώτο και του λέει: «Είμαι τεχνικός και ήρθα να ρυθμίσω την κουζίνα».
Γυρίζει ο άνδρας και ρωτάει τη γυναίκα του προβληματισμένος: «Δύο τεχνικοί μαζί στο σπίτι την ίδια στιγμή;»
«Εγώ πήρα την εταιρεία και τους έστειλε μαζί», δικαιολογείται η γυναίκα...
Αφού τελείωσαν οι «τεχνικοί» τις ρυθμίσεις, τους ρωτάει ο σύζυγος: «Τι χρωστάμε;»
«100 €» λένε τα «μαστόρια». Δίνει στον καθένα από ένα 50άρικο και φεύγουν.
Ο τρίτος που κρυφοκοιτούσε από το μπαλκόνι και είδε το σκηνικό, χτυπάει το τζάμι.
Του ανοίγει ο σύζυγος και του λέει: «Τι κάνεις εσύ εδώ;»
Και με απλωμένο το χέρι λέει: «Κι εγώ πήδηξα!»
Κρύβει τον έναν εραστή στο μπάνιο, τον άλλο στην κουζίνα και τον τρίτο τον βγάζει στο μπαλκόνι.
Μπαίνει ο σύζυγος στο σπίτι και πάει στο μπάνιο. Βλέπει τον πρώτο και τον ρωτάει: «Τι κάνεις εσύ εδώ;»
«Είμαι τεχνικός και με φώναξε η σύζυγος να φτιάξω το πλυντήριο», λέει ο πρώτος εραστής.
«Α καλά, κάνε τη δουλειά σου», λέει ο σύζυγος και πάει στην κουζίνα.
Βλέπει τον δεύτερο εραστή και τον ρωτάει: «Τι κάνεις εσύ εδώ;»
Ο δεύτερος είχε ακούσει τη συνομιλία με τον πρώτο και του λέει: «Είμαι τεχνικός και ήρθα να ρυθμίσω την κουζίνα».
Γυρίζει ο άνδρας και ρωτάει τη γυναίκα του προβληματισμένος: «Δύο τεχνικοί μαζί στο σπίτι την ίδια στιγμή;»
«Εγώ πήρα την εταιρεία και τους έστειλε μαζί», δικαιολογείται η γυναίκα...
Αφού τελείωσαν οι «τεχνικοί» τις ρυθμίσεις, τους ρωτάει ο σύζυγος: «Τι χρωστάμε;»
«100 €» λένε τα «μαστόρια». Δίνει στον καθένα από ένα 50άρικο και φεύγουν.
Ο τρίτος που κρυφοκοιτούσε από το μπαλκόνι και είδε το σκηνικό, χτυπάει το τζάμι.
Του ανοίγει ο σύζυγος και του λέει: «Τι κάνεις εσύ εδώ;»
Και με απλωμένο το χέρι λέει: «Κι εγώ πήδηξα!»