You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
Πάει ένας τύπος σ ένα μπαρ και λέει στον μπάρμαν:
- "Φίλε, βάλε μου ένα ποτό, πριν αρχίσουμε."
Του βάζει ένα ποτό, το πίνει. Μετά από λίγο:
- "Φίλε, βάλε άλλο ένα, πριν αρχίσουμε."
Του βάζει το δεύτερο ποτό, το πίνει κι αυτό.
- "Φίλε, βάλε μου ένα ακόμα, πριν αρχίσουμε."
Αφού έχει πιεί γύρω στα δέκα ποτά:
- "Φίλε, βάλε μου άλλο ένα ποτό, πριν αρχίσουμε."
Του λέει ο μπάρμαν κάποια στιγμή:
- "Να σου βάλω ρε φίλε, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να με πληρώσεις."
Και ο τύπος, απαντάει:
-"Ναταααα! Αρχίσαμεεεε;"
- "Φίλε, βάλε μου ένα ποτό, πριν αρχίσουμε."
Του βάζει ένα ποτό, το πίνει. Μετά από λίγο:
- "Φίλε, βάλε άλλο ένα, πριν αρχίσουμε."
Του βάζει το δεύτερο ποτό, το πίνει κι αυτό.
- "Φίλε, βάλε μου ένα ακόμα, πριν αρχίσουμε."
Αφού έχει πιεί γύρω στα δέκα ποτά:
- "Φίλε, βάλε μου άλλο ένα ποτό, πριν αρχίσουμε."
Του λέει ο μπάρμαν κάποια στιγμή:
- "Να σου βάλω ρε φίλε, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να με πληρώσεις."
Και ο τύπος, απαντάει:
-"Ναταααα! Αρχίσαμεεεε;"
Συνημμένα
John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
Πόρνη κ(ε)οινωνία... άτιμη > ξεκ..λιζ(σ)μένη πατρώνα... το ΧΡΗΜΑ προσκυνάς και σκλάβα του είσαι...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ο υπουργός Υγείας κάνει έφοδο στο Γενικό Κρατικό. Μπαίνει μέσα, κοιτάζει... ράντζα παντού.
Επάνω σε ένα ράντζο βλέπει έναν τύπο να αυνανίζεται μπροστά στον κόσμο! Ο υπουργός έξαλλος αρχίζει να ουρλιάζει:
- "Τι είναι αυτά;;; Να έρθουν αμέσως οι υπεύθυνοι!!! Θα αποδοθούν ευθύνες! Θα γίνουν απολύσεις!"
- "Όχι, όχι!", του λένε οι γιατροί, "Υπουργέ μου, υπάρχει μια ασθένεια που έχει ο άνθρωπος στους όρχεις και πρέπει να εκσπερματίζει κάθε τόσο".
Τελικά το αφήνει ο υπουργός, στρίβει σε έναν άλλο διάδρομο και βλέπει έναν τύπο που έχει έξω το όργανό του και μια νοσοκόμα να του κάνει πεοθηλασμό με άνεση.
- "Τι είναι αυτά πάλι;;; Να έρθουν αμέσως οι υπεύθυνοι! Τώρα!!! Θα αποδοθούν ευθύνες!", ωρύεται ο υπουργός.
- "Όχι, όχι!", του λένε οι γιατροί. "Την ίδια ασθένεια έχει στους όρχεις, απλά έχει καλύτερο ασφαλιστικό ταμείο..."
Επάνω σε ένα ράντζο βλέπει έναν τύπο να αυνανίζεται μπροστά στον κόσμο! Ο υπουργός έξαλλος αρχίζει να ουρλιάζει:
- "Τι είναι αυτά;;; Να έρθουν αμέσως οι υπεύθυνοι!!! Θα αποδοθούν ευθύνες! Θα γίνουν απολύσεις!"
- "Όχι, όχι!", του λένε οι γιατροί, "Υπουργέ μου, υπάρχει μια ασθένεια που έχει ο άνθρωπος στους όρχεις και πρέπει να εκσπερματίζει κάθε τόσο".
Τελικά το αφήνει ο υπουργός, στρίβει σε έναν άλλο διάδρομο και βλέπει έναν τύπο που έχει έξω το όργανό του και μια νοσοκόμα να του κάνει πεοθηλασμό με άνεση.
- "Τι είναι αυτά πάλι;;; Να έρθουν αμέσως οι υπεύθυνοι! Τώρα!!! Θα αποδοθούν ευθύνες!", ωρύεται ο υπουργός.
- "Όχι, όχι!", του λένε οι γιατροί. "Την ίδια ασθένεια έχει στους όρχεις, απλά έχει καλύτερο ασφαλιστικό ταμείο..."
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Πρόβατα μασούλησαν 200 κιλά χασίς και έγιναν ντάγκλα στην Καλαμάτα
Το περιστατικό συνέβη κάπου στην Καλαμάτα και ως είδηση αξίζει γιατί είναι σπάνια και βγάζει γέλιο
Ενας βοσκός παραξενεύτηκε με τη συμπεριφορά που είχαν τα πρόβατα του λίγη ώρα αφού τα είχε βγάλει για βοσκή σε μία δασική περιοχή στην Καλαμάτα
Ο Κήτσος Ανδρεάδης, ο οποίος διαχειρίζεται τα ζώα της φάρμας, παρακολούθησε τα ζώα που κατευθύνονταν σε κάτι μαύρες σακούλες που τις είχαν παρατήσει στη μέση του δρόμου.
«Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι πήγαιναν στα σκουπίδια, γιατί εγώ αυτό νόμιζα ότι ήταν. Όταν όμως πήγα από πάνω τους, η σακούλα έβγαζε μία περίεργη μυρωδιά. Τότε αντιλήφθηκα ότι επρόκειτο για κάνναβη» είπε ο νεαρός βοσκός.
Ο βοσκός είπε ότι θα μας ενημερώσει για την… ποιότητα του κρέατος την ερχόμενη εβδομάδα.
[video]https://www.viral365.eu/cposts/10/10/29029/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#[/video]
Το περιστατικό συνέβη κάπου στην Καλαμάτα και ως είδηση αξίζει γιατί είναι σπάνια και βγάζει γέλιο
Ενας βοσκός παραξενεύτηκε με τη συμπεριφορά που είχαν τα πρόβατα του λίγη ώρα αφού τα είχε βγάλει για βοσκή σε μία δασική περιοχή στην Καλαμάτα
Ο Κήτσος Ανδρεάδης, ο οποίος διαχειρίζεται τα ζώα της φάρμας, παρακολούθησε τα ζώα που κατευθύνονταν σε κάτι μαύρες σακούλες που τις είχαν παρατήσει στη μέση του δρόμου.
«Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι πήγαιναν στα σκουπίδια, γιατί εγώ αυτό νόμιζα ότι ήταν. Όταν όμως πήγα από πάνω τους, η σακούλα έβγαζε μία περίεργη μυρωδιά. Τότε αντιλήφθηκα ότι επρόκειτο για κάνναβη» είπε ο νεαρός βοσκός.
Ο βοσκός είπε ότι θα μας ενημερώσει για την… ποιότητα του κρέατος την ερχόμενη εβδομάδα.
[video]https://www.viral365.eu/cposts/10/10/29029/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#[/video]
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Τέσσερις παντρεμένοι άντρες πήγαν για ψάρεμα. Μετά από λίγο άρχισαν να συζητούν μεταξύ τους...
- Δε θα το πιστέψετε τι έπρεπε να κάνω για να μπορέσω να έρθω για ψάρεμα αυτό το σαββατοκύριακο. Υποσχέθηκα ότι θα βάψω όλο το σπίτι σε μια βδομάδα!
- Αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ έπρεπε να της υποσχεθώ ότι θα χτίσω καινούργια πέργκολα για την πισίνα, λέει ο άλλος...
- Καλά με δουλεύετε; Εγώ της υποσχέθηκα ότι θα κάνω πλήρη ανακαίνιση στην κουζίνα συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρικών συσκευών!
Ο τέταρτος δε μιλάει...
- Εσύ μεγάλε γιατί δε μιλάς; Θες να πιστέψουμε ότι δεν υποσχέθηκες τίποτα;
- Εγώ παιδιά έβαλα το ξυπνητήρι σήμερα το πρωί στις 5:30 και όταν άρχισε να βαράει, γυρίζω στη γυναίκα μου και της λέω:
- Ψάρεμα ή Sex;
Και μου απαντά:
- Πάρε ένα πουλόβερ μαζί σου...
- Δε θα το πιστέψετε τι έπρεπε να κάνω για να μπορέσω να έρθω για ψάρεμα αυτό το σαββατοκύριακο. Υποσχέθηκα ότι θα βάψω όλο το σπίτι σε μια βδομάδα!
- Αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ έπρεπε να της υποσχεθώ ότι θα χτίσω καινούργια πέργκολα για την πισίνα, λέει ο άλλος...
- Καλά με δουλεύετε; Εγώ της υποσχέθηκα ότι θα κάνω πλήρη ανακαίνιση στην κουζίνα συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρικών συσκευών!
Ο τέταρτος δε μιλάει...
- Εσύ μεγάλε γιατί δε μιλάς; Θες να πιστέψουμε ότι δεν υποσχέθηκες τίποτα;
- Εγώ παιδιά έβαλα το ξυπνητήρι σήμερα το πρωί στις 5:30 και όταν άρχισε να βαράει, γυρίζω στη γυναίκα μου και της λέω:
- Ψάρεμα ή Sex;
Και μου απαντά:
- Πάρε ένα πουλόβερ μαζί σου...