Επισκέπτης
Γιαγια σε ζαχαροπλαστειο:
-Ωραια γλυκα πως λεγονται
-κοκακια
-Αχ καλε ετσι λενε και τον εγγονο μου
-Ωραια γλυκα πως λεγονται
-κοκακια
-Αχ καλε ετσι λενε και τον εγγονο μου
σε αιμομιξίες νομίζω είναι σποράδες και Άγιος Κωνσταντίνος που παντρεύονται μεταξύ τους για να μη φύγουν τα κτήματα από το νησί κτλ κτλ Κρήτη για ζωοκλοπές καμαρώνει και για μπαλωθιές+1
η Κρήτη είναι πρώτη σε αιμομιξίες και σε αναλφάβητους, ανα τοποθεσίες στον Ελλαδικό χώρο..
δεν θυμάμαι και την κατάταξη παγκοσμίως..πάντως, και σε παγκόσμιο επίπεδο είναι σε αρκετά υψηλή θέση
σε αιμομιξίες νομίζω είναι σποράδες και Άγιος Κωνσταντίνος που παντρεύονται μεταξύ τους για να μη φύγουν τα κτήματα από το νησί κτλ κτλ Κρήτη για ζωοκλοπές καμαρώνει και για μπαλωθιές
Κρήτη για ζωοκλοπές καμαρώνει και για μπαλωθιές
Δυστυχώς ισχύει...σε αιμομιξίες νομίζω είναι σποράδες και Άγιος Κωνσταντίνος που παντρεύονται μεταξύ τους για να μη φύγουν τα κτήματα από το νησί κτλ κτλ Κρήτη για ζωοκλοπές καμαρώνει και για μπαλωθιές
Άστα να πάνε φίλε,κ δυστυχώς δεν βλέπω πρόοδο...+1
η Κρήτη είναι πρώτη σε αιμομιξίες και σε αναλφάβητους, ανα τοποθεσίες στον Ελλαδικό χώρο..
δεν θυμάμαι και την κατάταξη παγκοσμίως..πάντως, και σε παγκόσμιο επίπεδο είναι σε αρκετά υψηλή θέση
+1
Από που είσαι φίλε?ειμαστε πρωτοι- ειμαστε πρωτοι
είναι από τα Μάλια http://[URL unfurl="true"]www.vandercrew.com/cutenews/data/emoticons/gay.gif[/img[/URL]]
[/quote]
που το βρηκες αυτο ρε ανηλικο γραμμενο ? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
που το βρηκες αυτο ρε ανηλικο γραμμενο ?