Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ήταν ένας τύπος που πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε…
Αποφάσισε λοιπόν ένα βράδυ να την παρακολουθήσει για να το διαπιστώσει με τα μάτια του..
Έτσι όταν βγήκε αυτή με το αυτοκίνητο μπήκε αυτός σε ένα ταξί και την ακολούθησε.
Σύντομα αντελήφθη ότι η γυναίκα του εργαζόταν σε ένα οίκο ανοχής.

Λέει ο τύπος στον ταξιτζή: «Θες να βγάλεις 100 ευρώ;»
Ο ταξιτζής αμέσως απαντάει: «Σίγουρα, τι θες να κάνω;»
Ο τύπος του απάντησε ότι το μόνο που είχε να κάνει ήταν να… μπει στον οίκο ανοχής, να αρπάξει τη γυναίκα του και να την φέρει στο ταξί.
Έτσι πάει ο ταξιτζής μέσα και δυο λεπτά αργότερα η πόρτα του οίκου ανοίγει με μια δυνατή κλωτσιά και εμφανίζεται ο ταξιτζής τραβώντας μια γυναίκα που κλωτσάει, ρίχνει μπουνιές και τσακώνεται σε όλη τη διαδρομή μέχρι το ταξί με τον ταξιτζή.
Ο ταρίφας ανοίγει την πόρτα, πετάει τη γυναίκα μέσα στο ταξί και λέει στον τύπο: «Κράτα την!»
Ο άντρας την κοιτάει και φωνάζει στον ταξιτζή: «Τι έκανες ρε ηλίθιε; Αυτή δεν είναι η γυναίκα μου!»
«Το ξέρω», απαντάει ο ταξιτζής, «Αυτή είναι η δικιά μου… Τώρα πάω πίσω για τη δικιά σου…»

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ενας λαγός με ένα πιστολακι μαλλιών απειλεί έναν χιονανθρωπο :
-άκου χιονανθρωπε δώσε μου την μύτη σου κ δεν θα πληγωθεί κανένας μας !

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66

Επίθεση στον Σάκη Ρουβά!... με φιλί και τούμπα από θαυμάστρια!

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Αν και είναι τραβηγμένο το 1991 και ανέβηκε στο You Tube το 2007, εδώ και δύο ημέρες...
έχει κάνει χιλιάδες views, καθώς ανέβηκε σε πολύ γνωστές ιστοσελίδες. Ο τενίστας Robert Seguso ενώ αγωνίζεται στο Davis Cup, βρίζει τον Θεό μετά από ένα λανθασμενό χτύπημα που κάνει! Και τότε γίνεται το αδιανόητο... Ο «Θεός» του... απαντά με έναν απαντά με έναν κεραυνό, ο αθλητής ξεσπάει σε γέλια και το κοινό σε χειροκροτήματα!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ο σοφός Ιρλανδός βασιλιάς, συμβούλευε τους άντρες να κάνουν το ακόλουθο τεστ, για να διαπιστώνουν την πρώτη νύχτα του γάμου τους, αν η γυναίκα τους έλεγε αλήθεια και ήταν πράγματι αγνή.

-Χρειάζεστε 3 πράγματα: Λίγη κόκκινη μπογιά, λίγη μπλε μπογιά και ένα φτυάρι.
Με την μπλε μπογιά βάφετε το ένα αρχίδι σας, με την κόκκινη το άλλο και ανεβαίνετε στο συζυγικό κρεβάτι.
Αν η γυναίκα σας σας πει:
«Είναι τα πιο παράξενα αρχίδια που έχω δει», την σκοτώνετε με το φτυάρι.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Ο σοφός Ιρλανδός βασιλιάς, συμβούλευε τους άντρες να κάνουν το ακόλουθο τεστ, για να διαπιστώνουν την πρώτη νύχτα του γάμου τους, αν η γυναίκα τους έλεγε αλήθεια και ήταν πράγματι αγνή.

-Χρειάζεστε 3 πράγματα: Λίγη κόκκινη μπογιά, λίγη μπλε μπογιά και ένα φτυάρι.
Με την μπλε μπογιά βάφετε το ένα αρχίδι σας, με την κόκκινη το άλλο και ανεβαίνετε στο συζυγικό κρεβάτι.
Αν η γυναίκα σας σας πει:
«Είναι τα πιο παράξενα αρχίδια που έχω δει», την σκοτώνετε με το φτυάρι.
:2funny: :2funny:

yoplas

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ένας τύπος πάει μόνος διακοπές και αφού αφήνει στο δωμάτιο τα πράγματα του

κατεβαίνει στην πισίνα για να αράξει.

Βλέπει στις ξαπλώστρες έναν άλλο και αφού κάθεται δίπλα του και συστήνεται τον ρωτάει:

- Θέλετε να παίξουμε ένα τάβλι;

- Μια φορά έπαιξα και δεν μου άρεσε...

Ο τύπος επιμένει:

- Γιατί δεν βουτάτε στην πισίνα;

-Μια φορά βούτηξα και δεν μου άρεσε...

Απαντάει βαριεστημένα

Απελπισμένος πλέον ξαναπροσπαθεί...
- Να κεράσω μια μπύρα;

- Μια φορά ήπια και δεν μου άρεσε...

Απαντάει με το ίδιο βαριεστημένο ύφος.

Κάποια στιγμή σκάει μύτη ένα πιτσιρίκι.

- Δικό σας; ρωτάει.

- Ναι...

- Μοναχοπαίδι να υποθέσω, έτσι;;;

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
Συμβουλή από τον Einstein

Όταν τρέχεις γυμνός γύρω από ένα δέντρο με ταχύτητα 185.99 miles/sec

υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να καταφέρεις να γα..σείς τον κ..ο σου. :fuck2:

Ή μπορείς να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ και να έχεις πάλι ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα! :s&m_3:

:2funny:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Συμβουλή από τον Einstein

Όταν τρέχεις γυμνός γύρω από ένα δέντρο με ταχύτητα 185.99 miles/sec

υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να καταφέρεις να γα..σείς τον κ..ο σου. :fuck2:

Ή μπορείς να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ και να έχεις πάλι ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα! :s&m_3:

:2funny:

Amateurs...

--John Holmes

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Οι 12 νόμοι της… γκαντεμιάς

1. Ο νόμος της σειράς:
Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη δίπλα που κινείται πιο γρήγορα...
είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα.

2. Ο νόμος του τηλεφώνου:
Όταν καλείς λάθος αριθμό, ποτέ δεν είναι απασχολημένο.

3. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης:
Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου αλλού.

4. Ο νόμος του εργαστηρίου:
Οποιοδήποτε αντικείμενο και αν πέσει, θα κυλήσει προς το λιγότερο προσιτό για εσένα μέρος.

5. Ο νόμος του τσιγάρου:
Μόλις ανάψεις τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνεις, μέχρι το τσιγάρο να καεί από μόνο του.

6. Ο νόμος του άλλοθι:
Εάν πεις ψέματα στη δουλειά, ότι άργησες επειδή π.χ. έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου, την επομένη μέρα το λάστιχο θα σκάσει πραγματικά.

7. Ο νόμος του αφρόλουτρου:
Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο.

8. Ο νόμος του θεάτρου:
Τα άτομα που έχουν θέσεις όσο πιο μακριά γίνεται από το διάδρομο, φτάνουν πάντα τελευταίοι.

9. Ο νόμος της συνάντησης:
Η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που ξέρεις, αυξάνεται όταν είσαι με κάποιον που δεν θέλεις να σας δουν μαζί.

10. Ο νόμος του καφέ:
Μόλις φτιάξεις ζεστό καφέ στη δουλειά, το αφεντικό θα σου ζητήσει να κάνεις μια δουλειά που θα διαρκέσει ακριβώς όσο χρειάζεται για να κρυώσει ο καφές.

11. Ο νόμος του αποτελέσματος.
Όταν ένα μηχάνημα δεν δουλεύει και προσπαθήσεις να το αποδείξεις στον ειδικό που έχει έρθει να το φτιάξει, τότε θα δουλέψει.

12. Ο νόμος του λεωφορείου:
Όταν είσαι στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσεις να ανάψεις τσιγάρο, τότε θα έρθει το λεωφορείο.
pamepreveza.gr

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Χαπατο

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=uroJ3oHIDas[/video] [/video]

tisso

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0

ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...

Μην τα πινετε , σας πινουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μια γυναίκα περνώντας έξω από το δωμάτιο της κόρης της ακούει από μέσα ένα ηλεκτρονικό βουητό
. Ανοίγει τη πόρτα μπαίνει μέσα... Η κόρη της παίζει με έναν δονητή...

- Τι κανείς εκεί κορίτσι μου; ρωταει σοκαρισμένη.
- Μαμά σε παρακαλώ, απαντά εκείνη, είμαι 35 χρονών ανύπαντρη γυναικά και αυτό εδώ το πραγματάκι είναι ο σύζυγος που δεν είχα ποτέ. Σε παρακαλώ βγες έξω!

Την επόμενη μέρα καθώς μπαίνει στο σπίτι ο πατέρας ακούει τον ίδιο θόρυβο από το δωμάτιο της κόρης του. Χωρίς να ξέρει, μπαίνει κι αυτός μέσα στο δωμάτιο και τσακώνει τη κόρη του με τον δονητή... Σοκαρισμένος κι αυτός ρωτάει τι κάνει.

- Μπαμπά σε παρακαλώ, απαντά εκείνη, είμαι 35 χρονών ανύπαντρη γυναικά και αυτό εδώ το πραγματάκι είναι ο σύζυγος που δεν είχα ποτέ. Σε παρακαλώ βγες έξω!

Μερικές μέρες αργότερα η γυναικά επιστρέφει από τα ψώνια. Καθώς μπαίνει μέσα στο σπίτι ακούει το ίδιο ηλεκτρικό βουητό, πιο δυνατό από ποτέ, να έρχεται από το καθιστικό.

Τρέχει στο καθιστικό και βλέπει τον άντρα της να κάθεται μπροστά στη τηλεόραση με τη μπύρα στο χέρι και διπλά στον καναπέ ο δονητής να πάλλεται πέρα-δώθε σα τρελός...

- Μα, τι κανείς εκεί; ρωτάει
- Τι θες μωρέ; απαντά ο σύζυγος. Βλέπω Τσάμπιονς Λιγκ με τον γαμπρό μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom