Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ξυπνάει μια γυναίκα μέσα στα άγρια χαράματα και βρίσκει τον άντρα της να κλαίει απαρηγόρητος.
- Τί έχεις άντρα μου; του λέει.
- Θυμάσαι πριν 20 χρόνια που μας έπιασε ο πατέρας σου στον αχυρώνα και μου είπε ή την παντρεύεσαι την επόμενη κυριακή ή σε βάζω φυλακή;
- Ε, να... Τώρα θα είχα βγει!!

997t

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
395
Πόντοι
21
Περπατάει ένας στον δρόμο και ακούει φωνές. Κοιτάει προς τα πάνω σε ενα μπαλκόνι και βλέπει ένα τύπο να προσπαθεί να ρίξει μια γυναίκα κάτω.
- Ε! Τι κάνεις εκεί; Θα την ρίξεις κάτω!!!! του φωναζει.
Και ο τυπος απαντα:
- Σκάσε ρε η πεθερά μου είναι!!
Και ο τύπος από τον δρόμο απαντά:
- Κοίτα την πουτάνα πως γαντζώθηκε!!
:2funny: :2funny: :rockon:

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Kάθεται καποιος αμέριμνος στο φαναρι και του χτυπανε εντονα το παραθυρο.
-Τι θες ρε φιλε
-Ειμαστε για τον ερανο υπερ του Ελληνα πρωθυπουργου
-Τι ερανο με δουλευεις
-Καλα δεν ακους ραδιοφωνο εχουν απαγαγει η Μερκελ και ο Σαρκοζυ το Γιωργακη και απειλουν αν δεν πληρωσουμε αμεσα το χρεος θα τον περιλουσουν με βενζινη και θα τον καψουν ζωντανο
-Καλα και τι δινει ο κοσμος
-Ο καθενας οτι του περισσευει 1 λιτρο - 2 λιτρα

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Η δασκάλα ζητά από τα παιδιά να πουν τι δουλειά κάνουν οι πατεράδες τους .
- Πες μας Γιαννάκη !
- Ο μπαμπάς είναι πυροσβέστης. Σβήνει φωτιές και σώζει ανθρώπους.
- Πολύ ωραία, η σειρά σου Κωστάκη.
- Ο μπαμπάς είναι γιατρός, αυτός εξετάζει τους ανθρώπους και τους δίνει φάρμακα όταν είναι άρρωστοι.
- Θαυμάσια! Εσένα Δημητράκη τι δουλειά κάνει ο πατέρας σου!
- Ο πατέρας μου είναι χορευτής σε ένα gay club, χορεύει στην μπάρα, οι πελάτες βάζουν χρήματα στα εσώρουχα του, και αν έχουν να πληρώσουν καλά, ο μπαμπάς πάει μαζί τους στο απέναντι ξενοδοχείο .
Νευριασμένη η δασκάλα στέλνει τους μαθητές στο προαύλιο του σχολείου κρατώντας μόνο το μικρό Δημητράκη.
- Δεν ήξερα ότι ο πατέρας σου κάνει αυτή την δουλειά , μικρέ μου!
- Με συγχωρείτε κυρία δασκάλα , λέει με δάκρυα στα μάτια ο Δημητράκης, είπα ψέματα, ο πατέρας μου είναι οικονομικός σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου και ντρεπόμουν να το πω!

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Ήταν που λέτε σε ορεινό χωριό ένας κτηνοτρόφος, ο οποίος είχε στην κατοχή του τον μοναδικό αρσενικό γάιδαρο της περιοχής. Καθότι πονηρός και γνώστης του πλεονεκτήματος που είχε, όρισε ταρίφα 1500 EURO για κάθε "βόλεμα" γαϊδούρας που του έφερναν οι συγχωριανοί του.

Ουράαααααααααααααα οι γαϊδούρες κάθε μέρα έξω από το στάβλο του γαϊδάρου. Ο κτηνοτρόφος έστησε καρέκλα και τραπέζι, και εισέπραττε... τα 1500άρια. Αυτή η δουλειά γίνονταν κάθε μέρα και μέχρι να τελειώσει η ουρά.
Έλα όμως που υπόλοιποι αγανάκτησαν με την ταρίφα και πάνε στον πρόεδρο του χωριού να διαμαρτυρηθούν. Ο πρόεδρος τους υπόσχεται ότι θα αγοράσει με χρήματα του δήμου τον γάιδαρο, για να "βολεύονται" οι γαϊδούρες δωρεάν.
Πάει λοιπόν στον κτηνοτρόφο.
-Πόσα θέλεις για να πουλήσεις τον γάιδαρό σου στον δήμο?
-Δώσε 100.000 EURO και πάρτον τώρα πρόεδρε.
Του σκάει το "μαρούλι" ο πρόεδρος, παίρνει τον γάιδαρο και τον πάει στην πλατεία. Εκεί έχει χτίσει έναν μικρό στάβλο με όλες τις ανέσεις, κλιματισμό, τρεχούμενο νερό, τα φρέσκα και καλύτερα λαχανικά για να τρώει ο γάιδαρος και ιδιαίτερο μέρος για να γίνεται το "βόλεμα".
Όλο χαρά οι χωρικοί τρέχοντας αρπάζουν τις γαϊδούρες και βουρ στην πλατεία. Έλα όμως που ο γάιδαρος "βόλευε" μια και αυτή με το ζόρι.
Ξανά στον πρόεδρο να κάνουν παράπονα. Τρέχει ο πρόεδρος στον κτηνοτρόφο.
-Καλά ρε άλλον γάιδαρο μου πούλησες? Ο δικός σου τις "βόλευε" όλες μέχρι το μεσημέρι. Αυτός μια και με το ζόρι.
-ΑΑΑΑ πρόεδρε, ο ίδιος είναι. Σε εμένα για να φάει και να κοιμηθεί έπρεπε να δουλέψει, ενώ τώρα που μπήκε στο δημόσιο είναι στα παπάρια του...!

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Σ΄ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και αφού έχουν κάνει, ότι έχουν κάνει, γυρνάει η κοπέλα και λέει στον άντρα :

- Τελικά, εσύ πρέπει να είσαι καταδρομέας.

- Γιατί το λες αυτό μωρό μου; 

Κορδώνεται αυτός παίζοντας τον απορημένο

- Μπήκες, βγήκες και κανένας δεν σε πήρε χαμπάρι !

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ένας πούστης (με όνομα Σάκης) πεθαίνει! Στην πύλη του παράδεισου τον σταματά ο Αγ. Πέτρος και του λέει ότι θα επικοινωνήσει με τον Θεό για να του βρει μια θέση στον παράδεισο!
Πράγματι γυρίζει ο άγιος και λέει στον Σάκη:
- Ο Θεός είπε πως για να μπεις στον παράδεισο πρέπει να χέσεις!
Ξαφνιασμένος ο πισωγλέντης τα κατεβάζει και μετά από λίγο τελειώνει.
ΠΕΤΡΟΣ: Θεέ μου ο Σάκης έχεσε. Τώρα;
ΘΕΟΣ: Ξαναβάλτον!
ΠΕΤΡΟΣ: Ο Θεός είπε πως πρέπει να ξαναχέσεις!
Απορημένος ο Σάκης ξαναρχίζει!
Το γνωστό σκηνικό επαναλήφθηκε καμία 15αριά φορές και αφού στέρεψε ο φίλος μας, ο Θεός δίκαια του άνοιξε τις πύλες του παραδείσου.
Μετά από λίγο ο Πέτρος πάει απορημένος και ρωτάει το Θεό:
- Θεέ μου γιατί τον έβαλες τον καψερό να χέσει τόσες φορές;
- Για να καταλάβει τον λόγο που του έδωσα την κωλοτρυπίδα!

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
Συνταξιουχος με το εφαπαξ που πηρε θελησε να κανει ενα δωρο στον εαυτο του .πηγαινει σε εξωτικο μερος και διαλεγει την ακριβοτερη πριβε σουιτα.πηγαινει στη πισινα ξαπλωνει και απολαμβανει τα εξωτικα μωρα που κυκλοφορουν γυμνα .δεν ηθελε και πολυ του σηκωθηκε του μπαρπα.ερχετε ενα γυμνο μωρο και του λεει με ζητησατε κυριε.οχι οχι λεει ο μπαρπας.μπορει εσεις να μη με ζητησατε αλλα με ζητησε αυτη,δειχνοντας τη σηκωμενη πουτσα.τον αρχιζει στα γαμ... στα τσιμπ... τρελαθηκε ο γερος θα περασουμε καλα εδω λεει.εκει που καθοταν αμεριμνος και περιμενε να του ξανασηκωθει σηκωνει το ποδι και ριχνει μια κλανια,εμφανιζεται ενας αραπης μενα παπαρι να  :bigdick:και του λεει,με ζητησατε κυριε οχι οχι λεει εντρομος ο γερος .μπορει εσεις να μη με ζητησατε αλλα με ζητησε αυτος δειχνοντας το κωλο του γερου.το βαζει κατω και  τον πλακωνει στο γαμι.. εντρομος ο γερος τα μαζευει και παει στη ρεσεψιον ζητωντας το λογαριασμο για να φυγει.μα γιατι κυριε δεν περνατε καλα του λεει η ρεσεψιονιστ .κοριτσι μου στην ηλικια που ειμαι εγω μια φορα μου σηκωνεται και δεκα φορες κλανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom