Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Μια και μαζευτήκαμε εδω μέσα ας γράψουμε και κανένα ανεκδοτάκι να το διαβάζουμε να γελάμε και λίγο

Σε ένα καράβι εμπορικό που το πλήρωμα ήταν μόνο άντρες σκάει μύτη μια λίαν εμφανίσιμη εασυρματίστρια
Μετά από 1,5 μήνα ο καπετάνιος προκειμένου να γαμήσει αλλά γνωρίζοντας ότι το πλήρωμα θα αντιδράσει έντονα  μαζεύει όλους τους άντρες και  τους λέει :
Κύριοι απ' ότι διαπίστωσα η κοπέλα πλήττει και επειδή θεωρώ ύψιστο χρέος μου να κρατώ ψηλά το ηθικό του πληρώματος αποφάσισα ότι για να διασκεδάσει κάπως η κοπέλα κάποιος από μας πρέπει να την φλερτάρει.
Επειδή λοιπόν εγώ είμαι ο καπετάνιος επωμίζομαι και το χρέος να την φλερτάρω πρώτος.
Ο Γάλλος υποπλοίαρχος γίνεται επι τόπου Έξαλλος "Υπάρχει Γάλλος στο πλοίο και θα φλερτάρει άλλος την γκόμενα καπετάνιε το φλερτ ειναι Γαλλική λέξη δικαιωματικά λοιπόν θα την φλερτάρω εγώ"
Πριν προλάβει να τελειώσει πετάγεται ο Ιταλός Λοστρόμος " Ρε δεν πάτε καλά εδω μέσα εμεις οι Ιταλοί φημιζόμαστε για την τέχνη και την μαγκιά μας στο φλερτ κόψτε λοιπόν τις μαλακίες εγω θα την φλερτάρω"
Στο καπάκι ο Βραζιλιάνος, ο Ισπανός και οι υπόλοιποι αρχίζουν να τσακώνονται και να την λένε στον καπετάνιο ο οποίος προσπαθούσε να τους μαζέψει.
Όπως τσακωνόντουσαν ο καπετάνιος βλέπει τον Έλληνα που συνήθως ήταν μέσα σε όλους τους κατα καιρό καυγάδες να κάθεται στην άκρη και να καπνίζει χωρίς να συμμετέχει καθόλου.
Απορημένος τον πλησιάζει και του λέει :
"Ρε συ θα με τρελάνεις ? Εσύ δεν γουστάρεις να φλερτάρεις την γκόμενα"
Και ο Έλληνας ατάραχος :
"Καπετάνιο 1,5 μήνα την πηδάω αλλά αμα θέλετε και να την φλερτάρω δεν έχω πρόβλημα"

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Καλό.

Αλλά αν δεν βαριόσουν να ψάξεις, θα έβλεπες ότι υπάρχει ήδη ανάλογο τόπικ για να ποστάρεις ανέκδοτα...
Φιλικά

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Σόρρυ το site είναι λίγο αχανές ...ας μεταφερθεί εκεί αν είναι δυνατόν και πάλι σόρρυ

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Θα το κάνει κάποιος mod φαντάζομαι.
Δεν τρέχει τίποτα...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
O γαμπρος
Νεαρή σκωτσέζα γυρίζει σπίτι με κλάμματα και όταν η μάνα της τη ρωτάει
τί τρέχει, απαντάει οτι της βγήκε θετικό το τέστ εγκυμοσύνης.
"Ποιό γουρούνι στο έκανε αυτό" λέει η μαμά, "να 'ρθει αμέσως ν'αναλάβει
τις ευθύνες του"
Σηκώνει το τηλέφωνο η μικρή, παίρνει ένα νούμερο και σε καμμιά ωρίτσα
σταματάει έξω απ'την πόρτα τους μια κόκκινη Ferrari και βγαίνει ένας
καλοντυμένος κύριος με γκρίζους κροτάφους, με πολύ αέρα.
Μπαίνει στο σπίτι κάθονται στο σαλόνι, μαμά, μπαμπάς και νεαρή, κι ο Φεράρι απέναντι.
Τους λέει λοιπόν:
"Ακούστε, δεν μπορώ να παντρευτώ την κόρη σας, δεν μουτο επιτρέπει η
θέση μου και η οικογενειακή μου κατάσταση, αλλά προτίθεμαι να εξασφαλίσω
το μέλλον του παιδιού και με το παραπάνω.
Αν κάνει κορίτσι θα της γράψω στ'όνομά της 2 διαμερίσματα στο Λονδίνο,
μια βίλλα στην Κορνουάλη και θα καταθέσω 500.000 λίρες στο λογαριασμό
της.
Αν κάνει αγόρι θα του γράψω ένα εργοστάσιο και θα καταθέσω στο
λογαριασμό του 1.000.000 λίρες.
Αν κάνει δίδυμα θα τους γράψω απο ένα εργοστάσιο και θα καταθέσω απο
500.000 λίρες στο καθένα.
Τώρα βέβαια, άν τυχόν αποβάλλει..."
Πετάγεται όρθιος ο μπαμπάς που μέχρι εκείνη την ώρα απλώς άκουγε, τον
χτυπάει στον ώμο και του λέει,
"εντάξει βρε αδερφέ, άν αποβάλει, εδώ είμαστε την ξαναγαμάς".

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ακολουθεί επικό ανέκδοτο:

Ειναι ενας ηθοποιός ανεργος και ενας φιλος του τον ενημερώνει οτι εχει βρεί μια δουλεια για αυτον.Παει λοιπον στο interview και κοιταει ο εργοδοτης τα χαρτιά του και του λεει:
Μα εσεις ειστε μεγάλος ηθοποιος εμεις θελουμε απλα ενα κομπαρσο να πει μια φράση "ποπο τη κανονια ηταν αυτή"
ΗΘΟΠΟΙΟΣ: ξερεται ειμαι 2 χρονια ανεργος θελω πολύ αυτη τη δουλεια γιατι δε τα βγαζω περα πια....
Τα συμφωνουνε λοιπον και ο φιλος μας ξεκιναει προβες σπιτι και λέει την ατακα με οσο περισσοτερο παθος μπορεί..... ερχεται λοιπον η μερα της παραστασης και ξαφνικά τον σκουντάει ενας αλλος και του λεει ελα ρε μαλακα σειρά σου ειναι να βγεις τωρα.Βγαινει λοιπον και ξαφνικά ΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!
και λεει:
ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
θεριακλής ο κοπρίτης..

[youtube=425,350]js01ZBDiEE0[/youtube]

Alexxx: έγινε edit για να παίζουν τα βιντεάκια από εδώ κατ ευθείαν

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ας δούμε και το Μπόκολη να συμπεριφέρεται σαν καλό παιδί!!! :2funny:

[youtube=425,350]7EQCTQWPZpk[/youtube]

Must το βιντεάκι, παίδες :boobies:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ένα βράδυ ένα ζευγάρι έχει πέσει για ύπνο. Ο άνδρας αρχίζει να χαϊδεύει τη γυναίκα του απαλά. Αυτή γυρίζει και του λέει :
«Αχ, αγάπη μου δεν μπορώ. Έχω αύριο ραντεβού στο γυναικολόγο και θέλω να είμαι φρέσκια...»
Απογοητευμένος ο άνδρας γυρίζει πλευρό και προσπαθεί να κοιμηθεί. Μετά από λίγο όμως τη σκουντάει και τη
ρωτάει :
«Να σου πω θα πας και στον οδοντίατρο αύριο???»

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ειναι ο Τοτος και ετοιμαζεται να βγει ραντεβου με την Αννουλα...
Εχοντας ετοιμαστει για να φυγει απο το σπιτι,
τον ρωταει ο πατερας του
"Τοτε, προφυλακτικο μαζι σου πηρες??"
και απανταει ο Τοτος "Εχω παρει μπαμπα και αμα γινει τιποτα με την Αννουλα θα το βαλω"
Μπαμπας "Και που ξερω εγω οτι θα το φορεσεις??? Αν δεν το βαλεις εδω, εξω δεν βγαινεις!!!"
Τοτος "Ελα ρε μπαμπα, τι βλακειες ειναι αυτες που λες...!!"
Μπαμπας "Οχι παιδι μου. Ξερεις τι γινεται στις μερες μας πια?? Αν δεν το βαλεις απο εδω να ειμαι σιγουρος, εξω δεν βγαινεις"
Τοτος "Ε, καλα τοτε ρε μπαμπα, Για να μην με ζαλιζεις και περιμενει και η Αννουλα, θα το βαλω τωρα"
....και ετσι ο Τοτος φοραει το προφυλακτικο απο σπιτι και βγαινει εξω να παει να παρει την Αννουλα.
Την παει την Αννουλα λοιπον στην παραλια και αρχιζουν τα φιλια, τις αγκαλιες κτλ κτλ
Αφου εχει περασει καμποση ωρα ,ο Τοτος περνει την αποφαση και ρωταει την Αννουλα "Αννουλα, θες να κανουμε ερωτα???"
....και απανταει η Αννουλα " Τοτε, νομιζω οτι τωρα ειναι η καταλληλη ωρα"
....και ετσι την περνει ο Τοτος και πανε σε ενα δωματιο ξενοδοχειου να ολοκληρωσουν.
Αφου εχουν μεινει μονο με τα εσωρουχα, αρχιζει η Αννουλα να βγαζει σιγα σιγα και τα εσωρουχα και να λεει στον Τοτο
"Τοτε, τα βλεπεις αυτα τα ζουμερα ζυζακια;; , μονο ο καυτος ηλιος του καλοκαιριου τα εχει νιωσει, αυτο το τουρλωτο λωλαρακι το βλεπεις;; , μονο ο ανεμος κατω απο τη φουστα το εχει αγγιξει, αυτο το τρυφερο νουνακι το βλεπεις;; ,μονο το τρεχουμενο νερο του μπανιου το εχει αγγιξει"
κατεβαζει και ο Τοτος το μποξερακι και λεει
" Αυτο το βλεπεις???? Ακομα στη ζελατινα ειναι!!!!!!"

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Πάει ένας σε ένα σουβλατζή:
- Θέλω να μου κάνεις 4 πίτες, αλλά τις θέλω ειδική παραγγελία. Θέλω 2
πίτες σουβλάκια και 2 σεφταλιές. Στο πρώτο σουβλάκι
  θέλω το κρέας να είναι καμένο από την μία, ωμό από την άλλη, και την
πίτα ωμή. Στο δεύτερο σουβλάκι θέλω να είναι πολύ
  ξερό το κρέας και η πίτα μαύρη. Στην μία σεφταλιά τα θέλω όλα ωμά, με το
αίμα τους, και μόνο με αγγούρι. Στην άλλη θέλω το
  κρέας κάρβουνο, την πίτα μαυρισμένη από την μία, ωμή από την άλλη και
μόνο με κρεμμύδι.
- Μα είναι πολύ δύσκολη η παραγγελία σου!
Και ο τύπος απαντά:
- Προχτές ρε καραγκιόζη που μου τα έφτιαξες έτσι ακριβώς, χωρίς να στο
ζητήσω, δεν ήταν δύσκολα;;;

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Ο ξενιτεμένος στην Αμερική γιος, γράφει στη μαμά του:
"Μαμά, επιτέλους αποκτήσαμε παιδί. Αλλά η γυναίκα μου δεν έχει γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στο μωρό γάλα από μια μαύρη αγελάδα, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει το παιδί μας όλο και μαυρίζει".
Και η μητέρα του απαντάει:
"Γιόκα μου, κι εγώ δεν είχα γάλα όταν γεννήθηκες εσύ, κι αναγκαστήκαμε να σου δίνουμε γάλα από την κατσίκα.Αλλά όπως καταλαβαίνω τα κέρατα τώρα τα βγάζεις..."

arod

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
αν και ειναι πιο πετυχημενο οταν στο λενε λαιβ τεσπα......

παει σε ενα φαρμακειο ενας καθως πρεπει κυριος με την γραβατουλα του και το κουστουμακι του και λεει στην φαρμακοποιο.....
Α: γεια σας, θα ηθελα 30 δωδεκαδες προφυλακτικα.......(ξερετε αυτα που δεν παιρνουν οι φοιτητες λογω τιμησ :rockon:)
Φ: (με ειρωνικο υφος) ναι μαλιστα μηπωσ θελετε να σας τα τυλιξω κιολας?
Α: εεεε, οχι αφηστε το θα σας γαμησω εδω.........

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ενα γρηγορο....
Γιατι τα προφυλακτικα ειναι τοσο φτηνα????
Γιατι ειναι για τον μπουτσο.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μια αμερικάνα παρθένα πρόκειται να παντρευτεί έναν Έλληνα. Την παραμονή του γάμου, την φωνάζει η μάνα της και της λέει:
- Κοίταξε, εγώ ξέρεις ότι είχα αντιρρήσεις για αυτό το γάμο, αλλά αφού τον διάλεξες με την ευχή μου. Πρέπει να σου δώσω όμως μια συμβουλή. Αυτοί οι Έλληνες έχουν κάποιες περίεργες προτιμήσεις στο σεξ. Είναι πιθανό λοιπόν όταν θα κάνετε έρωτα να σου ζητήσει ο άντρας σου να γυρίσεις από την άλλη μεριά. Εσύ πρέπει να αρνηθείς!
- Γιατί μαμά;
- Δεν έχει σημασία. Εσύ να ακολουθήσεις τη συμβουλή μου, γιατί πίστεψέ με αυτό που θα σου ζητήσει δεν θα σου αρέσει.
Την άλλη μέρα γίνεται ο γάμος, ακολουθεί γλέντι ελληνικό με κλαρίνα χορούς κλπ. και μετά το ζευγάρι πηγαίνει στη γαμήλια σουίτα.
Μετά από τρεις ώρες συνεχούς σεξ ο άντρας της λέει:
- Αγάπη μου, θέλω τώρα να γυρίσεις από την άλλη μεριά!
- Αποκλείεται, του λέει αυτή.
- Μα γιατί, τη ρωτάει απορημένος.
- Δεν γίνεται σου λέω, η μαμά μου με προειδοποίησε να μη σε αφήσω με τίποτα
- Μα καλά, δεν θέλεις να κάνουμε παιδιά;!!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τρελό ξανθό γκομενάκι βγαίνει στο μπαλκόνι του για να κάνει ηλιοθεραπεία.
Αφού τα έχει πετάξει όλα, σκάει έξω πλήρως λαδωμένο.
Λίγο αργότερα από το επάνω διαμέρισμα, κατεβαίνει χαρτάκι καρφιτσωμένο σε πετονιά που φέρει το μήνυμα :
Eίσαι απίστευτο μωρό... και θέλω όπως και δήποτε να βγούμε το βραδάκι για ένα ποτό!
Αν θέλεις κι εσύ, τράβα την πετονιά μία φορά...
Αν δε θέλεις, τράβα την πετονιά σαράντα φορές, τις δέκα τελευταίες πιο γρήγορα....

Επισκέπτης
Απίστευτα αστείο βιντεάκι !

[youtube=425,350]Nz_ueUsICCY[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom