Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια
.....από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου
- Τι κάνεις εκεί ρε μητσάρα, θα την κάψεις την τηλεόραση!
- Τι να κάνω ρε γυναίκα? αφού βάλανε το μπάσκετ μαζί με την τσόντα και δεν ξέρω ποιο από τα δυο να δω....
και η γυναίκα:
- Την τσόντα δες.....μπάσκετ ξέρεις!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
Ένας τύπος συναντάει σε ένα πάρτι την πρώην γκόμενα του μαζί με τον καινούριο εραστή της – μικροκαμωμένος τυπάκος με χαζοχαρούμενη φάτσα. Τον κοιτάζει και ειρωνικά τον ρωτά:
- Ε, πως είναι το δεύτερο χέρι?
Ο μικροκαμωμένος τυπάκος με την χαζοχαρούμενη φάτσα το ίδιο ειρωνικά απαντά:
- Μια χαρά είναι! Έως τα 8 εκατοστά είναι δεύτερο χέρι, από εκεί και στο βάθος είναι ολοκαίνουρια.

Επισκέπτης
Ενας τυπος κανει autostop
σταματαει αμαξι, τον παιρνει, πανω που βολευεται
αρχιζει και συζητηση για τα εκλογικα...ρωταει ο οδηγος
-"τι θα ψηφισεις φιλε???"
-"Ν.Δημοκρατια μαλλον..."
-"Κατεβα κατω σε παρακαλω...Νεοδημοκρατη"
Αντε παλι στην ακρη του δρομου, να κανει autostop
σταματαει σε λιγο αλλο αυτοκινητο, τον παιρνει, πιανουνε κουβεντα, αρχιζουν τα εκλογικα
-"Τι θα ψηφισεις ρε φιλε???"
-"Ν.Δημοκρατια μαλλον.."
-"Τι ειπες ρε????κατεβα κατω!!!"
Ξανα autostop, τριτο αυτοκινητο σταματαει, αλλα παλι τα ιδια, και παλι στον δρομο.
Εκει που καθεται στην ακρη του δρομου σταματαει αυτοκινητηρα, με οδηγο σουπερ γκομενα
-"Που πατε??? ελατε να σας παω"
Μπαινει μεσα, βολευεται, κουβεντουλα, φτανουνε και στα εκλογικα,
ρωταει η κοπελλα
-"Τι θα ψηφισετε???"
-"Ν.......Πασοκ μαλλον"
-"Τι ομορφος που εισαι, και Πασοκ βεβαια,...εχω και κατι καψες, δεν πεταγομαστε στο κοντινο μοτελ???"
Οντως πανε εκει, δωματιο, αρχιζει η ...ιστορια, καπου στα προκαταρτικα λεει η κοπελλα
-"Ξερεις μου αρεσει να με δερνουν, οταν ...ζεσταθω  D "
Αρχιζει και ο τυπος...φαπες, μεσα εξω, μπαμ μπουμ, μεσα εξω
Χαμογελαγε συνεχεια, τον ρωταει η κοπελλα
-"...μα γιατι χαμογελας???"
-"10 λεπτα εχω που εγινα Πασοκ,...και ηδη μαμα@ και δερνω" :2funny:

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Παρασκευη απογευμα ενας μεσηλικας μπαινει σε κοδμηματοπωλειο συνοδευομενος απο απαιχτη 25αχρονη.
"Καλησπερα σας" λεει "θα ηθελα ενα δαχτυλιδι, για το μωρο μου"
Ο πωλητης κοιταει και βγαζει ενα ωραιο δαχτυλιδι των 5000 Ευρω.
Λεει ο κυριος "Μμμμ, θα ηθελα κατι πιο exclusive για το μωρακι μου"
Ο πωλητης ιδρωνοντας ψαχνει και βγαζει ενα απιθανο δαχτυλιδι "Αυτο κυριε ειναι καταπληκτικο. Στα 40.000 ομως"
Η κοπελιτσα το κοιταει τρελαμενη, ο μεσηλικας την βλεπει και λεει "Ναι πολυ ωραιο θα το παρουμε"
"Πως θελετε να πληρωσετε κυριε" λει ο πωλητης.
Ο κυριος βγαζει το μπλοκ των επιταγων, τη γραφει, την δινει στον πωλητη και λεει.
"Βεβαια καταλαβαινω οτι πρεπει να ελεγξετε την επιταγη, θα περσουμε Δευτερα στις 12 να το παρουμε.
Τη Δευτερα ο πωλητης παιρνει εξαλλος τηλεφωνο. "Η επιταγη ειναι ακαλυπτη κυριε!"
"Καλα, καλα το ξερω" λεει αυτος "Κατσε να σου πω για το γαματο Σαββατοκυριακο που περασα"

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010):

Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε; Γιατί κλέψανε! Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί. Μου λένε «γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν προσωπικός σου φίλος;». Μα... γιατί έκλεψε! Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στη κυβέρνηση. Πρόδωσαν τον Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος; Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη! Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν κι άλλους. Γι' αυτό φυλακίστηκαν. Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και τη Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη μαφία των τραπεζών μακριά απ' τα πόδια μας. Δεν καταντάμε Ελλάδα!

Επισκέπτης
Αμάν...τι είναι αυτό το πράγμα;;; :2funny:

Σαν πλαστική κούκλα είναι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πώς δεν έκανε καρριέρα στον κινηματογράφο.Τόσες ταινίες θρίλερ κ sci fi γυρίζονται,ετοιμος ηθοποιός.Χωρίς κουστούμια,χωρίς μακιγιάζ,τίποτα.
Πάντα τετοιες περιπτώσεις ανθρώπων-freaks kerdizan μια θεση στο σινεμά,αφού κέντριζαν το ενδιαφέρον των παραγωγών.

Επισκέπτης
Κορίτσια να τον γνωρίσετε....θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία της ζωής σας,να κάνετε σεξ με άνθρωπο-άλιεν...τρέξτε να προλάβετε πριν πεθάνει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
514MW3QXTBL._SS500_.jpg

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Αν έχει μεγάλη περιουσία είναι ο ιδανικότερος γαμπρός!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
tsim fuckus λεγεται, υπαρχουν πολλα βιντεο στο u tube

Stories