Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας!

Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στα φώτα της Ιεράς Οδού ερχόμενος από Λεωφόρο Θηβών.

Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις!

Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλούν να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι την Εθνική Αθηνών-Λαμίας, με το αυτοκίνητό σου.

Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω.

Καθ’ οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, η μια από αυτές σου αποσπά την προσοχή κάνοντας σου στοματικό έρωτα, ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι!

Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα!!!

Επισκέπτης
Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας!

Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στα φώτα της Ιεράς Οδού ερχόμενος από Λεωφόρο Θηβών.

Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις!

Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλούν να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι την Εθνική Αθηνών-Λαμίας, με το αυτοκίνητό σου.

Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω.

Καθ’ οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, η μια από αυτές σου αποσπά την προσοχή κάνοντας σου στοματικό έρωτα, ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι!

Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Ήταν ο Χριστόφορος Κολόμβος και μιλάει με έναν για τα ταξίδια του.
- Μα γιατί είσαι τόσο διάσημος; ρωτάει ο τύπος. Και εγώ θα μπορούσα να την βρω.
Για να μην λογομαχήσει, παίρνει ο Κολόμβος ένα αυγό και ζητά απο τον άλλο να το στήσει όρθιο πάνω στο τραπέζι.
Προσπαθεί εκείνος, προσπαθεί, τίποτε.
Πιάνει ο Κολόμβος το αυγό, το χτυπά λίγο στο τραπέζι, σπάει το κάτω μέρος, και το στήνει όρθιο.
- Ε, αυτό ήταν; λέει ο άλλος. Και εγώ μπορούσα να το κάνω αυτό.
- Ναι, αλλά πάντα μετά από εμένα!

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Στη ζωή υπάρχουν πολλοί νόμοι. Οι νόμοι της φύσης (βλέπε βαρύτητα), οι νόμοι του κράτους (βλέπε ου κλέψεις), αλλά και κάποιοι άγραφοι νόμοι (όπως αυτός ο σπαστικός του ποδοσφαίρου). Να λοιπόν μερικοί από αυτούς:

Ο νόμος της σειράς:

Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη δίπλα που κινείται πιο γρήγορα, είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα.

Ο νόμος του τηλεφώνου:

Όταν καλείς, λάθος αριθμό ποτέ δεν είναι απασχολημένο.

Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης:

Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου άλλου.

Ο νόμος του εργαστηρίου:

Οποιοδήποτε αντικείμενο και αν πέσει, θα κυλήσει προς το λιγότερο προσιτό για εσένα μέρος.

Ο νόμος του λεωφορείου:

Όταν είσαι στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσεις να το πάρεις ποδαρόδρομο, τότε σε ένα λεπτό θα περάσει το λεωφορείο.

Ο νόμος του άλλοθι:

Εάν πεις ψέματα στο σχολείο, ότι άργησες επειδή π.χ. έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου του πατέρα σου, την επόμενη μέρα το λάστιχο θα σκάσει πραγματικά.

Ο νόμος του αφρόλουτρου:

Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο.

Ο νόμος της συνάντησης:

Η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που ξέρεις, αυξάνεται όταν είσαι με κάποιον που δεν θέλεις να σας δουν μαζί. "Επ, κολλητέ, τυχαία συνάντησα τη δικιά σου στο δρόμο."

Ο νόμος του σινεμά:

Τα άτομα που έχουν θέσεις όσο πιο μακριά γίνεται από το διάδρομο, φτάνουν πάντα τελευταίοι.

Ο νόμος του αποτελέσματος:

Όταν ένα μηχάνημα δεν δουλεύει και προσπαθήσεις να το αποδείξεις στον ειδικό που έχει έρθει να το φτιάξει, τότε θα δουλέψει.

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Οι γυναίκες είναι θησαυροί, γι'αυτό πρέπει να τις θάβουμε!

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Αρχιτέκτονας: Ένας τύπος που δεν είναι αρκετά αρρενωπός για να γίνει μηχανικός, αλλά ούτε και αρκετά "αδερφή" για να γίνει στυλίστας.

Αστυνομία: Αυτή που καταφτάνει μετά την μάχη και μαζεύει τους τραυματίες.

Ποδόσφαιρο: Αυτό που παντρεύονται όλες οι γυναίκες χωρίς να το ξέρουν.

Διπλωμάτης: Αυτός που σου λέει να πας να γαμηθείς με τέτοιο τρόπο, που εσύ δεν βλέπεις την ώρα να το κάνεις.

Οικονομολόγος: Ο ειδικός που θα ξέρει αύριο για ποιό λόγο αυτό που προέβλεψε δεν έγινε σήμερα.

Εύκολη: Η γυναίκα που έχει την σεξουαλική ηθική του άνδρα.

Κβαντικός Φυσικός: Ένας τυφλός άνδρας σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, που ψάχνει να βρει μία μαύρη γάτα, που μπορεί και να μην υπάρχει.

Hardware: Τμήμα του υπολογιστή, το οποίο δέχεται τα χτυπήματά μας όταν το software παρουσιάσει πρόβλημα.

Αδιαφορία: Συμπεριφορά της γυναίκας απέναντι σε έναν άνδρα που δεν την ενδιαφέρει, η οποία μεταφράζεται από τον άνδρα ως "κάνει την δύσκολη"

Διανοούμενος: Ατομο ικανό να σκέφτεται για περισσότερες από δύο ώρες κάτι που δεν έχει σχέση με το σεξ.

Ομαδική δουλειά: Δυνατότητα να ρίξεις τις ευθύνες στου άλλους.

Πονοκέφαλος: Αντισυλληπτικό που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τις γυναίκες κατά την δεκαετία του 90.

Μονογαμικός: Καταπιεσμένος Πολυγαμικός.

Nanosecond: Κλάσμα του χρόνου μεταξύ της στιγμής που θα ανάψει το πράσινο μέχρι την στιγμή που θα ακουστεί η κόρνα από το πίσω όχημα.

Νυμφομανής: Όρος με τον οποίο ένας άνδρας χαρακτηρίζει μια γυναίκα που θέλει να κάνει σεξ πιο συχνά από αυτόν.

Απαισιόδοξος: Αισιόδοξος με εμπειρία.

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Ήταν μια φορά ένας άνθρωπος 400 κιλά.
Απελπισμένος αποφασίζει να πάει σε ένα ινστιτούτο αδυνατίσματος.
Μπαίνει και φτάνει στην ρεσεψιόν...
Εκεί λέει στην γυναίκα που ήταν στην ρεσεψιόν ότι θελει να χάσει 10 κιλά.
"Εντάξει" του λέει η γυναίκα "θα πάτε στον πρώτο όροφο και θα μπείτε στην πρώτη πόρτα".
Ανεβαίνει λοιπόν στον πρώτο όροφο, βρίσκει την πόρτα που έπρεπε και μπαίνει σε ένα δωμάτιο και βλέπει μία διμετρη κουκλάρα η οποία του λέει:
"Τρέχω τρέχεις κυνηγάς αν με πίασεις με γα@άς αν χτυπήσει το καμπανάκι σταματάς".
Αρχίζουν τρέχουν και μετά από λίγο και ενώ του ανθρώπου του χε βγει ο πάτος χτυπάει το καμπανάκι.
Ανεβαίνει στην ζυγαριά και είδε ότι είχε χάσει 10 κιλά.
Την επόμενη μέρα ξαναπάει στο ινστιτούτο και λέει ότι θέλει να χάσει 50 κιλά.
Τον στέλνουν σε ένα δωμάτιο όπου βλέπει 3 δίμετρες κουκλάρες που του λένε:
"Τρέχουμε τρέχεις κυνηγάς αν μας πίασεις μας γα@άς αν χτυπήσει το καμπανάκι σταματάς".
Αρχίζουν τρέχουν και μετά από λίγο και ενώ ο άνθρωπος ήταν ένα βήμα πριν το θάνατο χτυπάει το καμπανάκι.
Ξανανεβαίνει στην ζυγαριά και όντως είχε χάσει 50 κιλά.
Την επομένη πάλι πάει στο ινστιτούτο και λέει στην ρεσεψιόν ότι θέλει να χάσει όσα περισσότερα κιλά γίνεται και να γίνει σαν οδοντογλιφίδα.
Τον στέλνουν στο κατάλληλο δωμάτιο, μπαίνει μέσα και βλέπει έναν αράπηγυμνό με ένα ματζαφλάρι 1 μέτρο που του λέει:
"Τρέχω τρέχεις κυνηγώ αν σε πιάσω σε γ α % ώ. Καμπανάκια και άλλες τέτοιες μ α # α κ ί ε ς δεν έχουμε"!!!

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Σε μία έρημη περιοχή της Κίνας περιπλανιέται για μία βδομάδα ένας Ευρωπαίος που έχει χαθεί.
Ενώ κοντεύει να πεθάνει από την πείνα, βλέπει έναν πύργο, χτυπάει την πόρτα, του ανοίγει ένας κινέζος ερημίτης.
Ο Ευρωπαίος του ζητάει να φάει, να κάνει ένα μπάνιο και να κοιμηθεί.
Ο ερημίτης λέει "Ναι, ευχαρίστως να σε φιλοξενήσω αλλά να ξέρεις ότι αν πειράξεις την μικρή εγγονή μου θα υποστείς τα τρία κινέζικα βασανιστήρια."
Ο ταλαιπωρημένος Ευρωπαίος συμφωνεί, αλλά ενώ τρώει βλέπει την μικρή κινεζούλα η οποία ήταν και πρώτη γκόμενα, του γυαλίζει και αποφασίζει να το διακινδυνέψει. Έτσι και γίνεται.
Το πρωί που ξυπνάει βρίσκει μία πέτρα 20 κιλών στο στήθος του, η οποία γράφει πάνω της:
"1ο κινέζικο βασανιστήριο: πέτρα 20 κιλών στο στήθος".
- Σιγά τα λάχανα, λέει και την πετάει από το παράθυρο, οπότε βλέπει την πίσω πλευρά της πέτρας η οποία γράφει:
"2ο κινέζικο βασανιστήριο: η πέτρα είναι δεμένη στο αριστερό σου αρχίδι".
Οπότε για να το γλιτώσει πηδάει από το παράθυρο και τότε βλέπει στο περβάζι γραμμένο το μήνυμα:
"3ο κινέζικο βασανιστήριο: το δεξί σου αρχίδι είναι δεμένο στο πόδι του κρεβατιού."

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
- Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.
- Στη Γκουάμ υπάρχουν άνδρες, οι οποίοι έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Η αιτία είναι ότι, σύμφωνα με το νόμο των Γκουάμ, είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.

- Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση να πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!

- Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ' ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλασή στον καθρέφτη κι έτσι να εξετάζει.

- Οι Μουσουλμάνοι απαγορεύεται να κοιτάξουν τα γεννητικά όργανα ενός νεκρού. Αυτό ισχύσει και για τους νεκροθάφτες, οι οποίοι υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο.
- Στο Χονγκ Κονγκ μία απατημένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον μοίχο άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του μοίχου, από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο.

- Στο Λίβερπουλ οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια.

- Στο Κάλι, στην Κολομβία, μία γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ μόνο με τον άνδρα της και την πρώτη φορά πρέπει να βρίσκεται παρούσα και η μητέρα της ώστε να πιστοποιήσει το γεγονός!

- Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για έναν άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα.

- Στο Μαίρηλαντ, είναι παράνομο να πωλούνται προφυλακτικά από αυτόματα μηχανήματα εκτός εάν αυτά βρίσκονται σε μέρη όπου πωλείται και καταναλώνεται αλκοόλ.

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
- Γιατι τα άλογα στα Ζωνιανά τρέχουν πιο γρήγορα;

- Με τέτοιο χόρτο που βόσκουν......

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Πώς απαντούν διάφοροι άνθρωποι σε καιρούς αναδουλειάς, όταν τους τεθεί η ερώτηση "από δουλειά πώς πάει;" :

Μανάβης: Κολοκύθια

Αγρότης: Ζήσε Μάη μου να φάς τριφύλλι

Ανθοπώλης: Μαρασμός στο επάγγελμα

Υφασματέμπορος: Είμαι πανί με πανί

Ψαράς: Ούτε λέπι

Φαρμακοποιός: Με το σταγονόμετρο

Ηλεκτρολόγος: Δε βλέπω φως

Υδραυλικός: Μούφα η δουλειά

Έμπορος χαλιών : Χάλια

Κομμωτής: Τρίχες

Ψιλικατζής: Ψιλοπράγματα

Νεκροθάφτης: Ψόφια πράματα

Βοθρατζής: Σκατά!!!

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Ήταν μια φορά ένας ομοφυλόφιλος και αποφάσισε να πάει στον πατέρα του να του ανακοινώσει το γεγονός. Πάει λοιπόν και του λέει:
- Πατέρα, έχω να σου πω κάτι. Είμαι gay.
- Καλά παιδί μου, αλλά για πες μου κάτι. Σπίτι στη Μύκονο έχεις;
- Όχι, πατέρα.
- Μήπως κάνεις παρέα με μοντέλα;
- Όχι, πατέρα.
- Μήπως θέλεις να γίνεις σχεδιαστής μόδας;
- Όχι, πατέρα.
- Ε, τότε τι gay και μαλακίες μου λες; Πούστης της συμφοράς είσαι.

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Ήταν μια φορά στις ΗΠΑ ένας άνεργος που έψαχνε για δουλειά. Πήγε, λοιπόν στη microsoft και ζήτησε να τον προσλάβουν ως καθαριστή. Ο προϊστάμενος, τον έβαλε να κάνει μια μικρή επίδειξη των ικανοτήτων του και τα πήγε καλά. Κατόπιν του πήρε τη συνηθισμένη συνέντευξη (interview) και αφού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος του είπε:
- Με μεγάλη μας τιμή σας ανακοινώνουμε ότι η Microsoft είναι πρόθυμη να σας προσλάβει. Δώστε μας το e-mail σας για να σας στείλουμε ένα έντυπο να συμπληρώσετε και να σας πούμε πότε και πού θα πρέπει να παρουσιαστείτε.
- Αχ, ξέρετε δεν έχω υπολογιστή στο σπίτι μου και φυσικά ούτε και e-mail.
- Τι!!!! Δεν έχετε e-mail κι έχετε το θράσσος να ζητάτε εργασία στη Microsoft!!!! Αν δεν έχετε e-mail κύριε για τη Microsoft δεν υπάρχετε!
Απελπισμένος ο άνθρωπος φεύγει. Στη τσέπη του είχε μόνο 10$. Πήγε λοιπόν στο σούπερ μάρκετ και αγόρασε ένα καφάσι με 10 κιλά ντομάτες. Αφού γύρισε από σπίτι σε σπίτι πούλησε τις ντομάτες και διπλασίασε το κεφάλαιο. Αφού το επανέλαβε αυτό άλλες τρεις φορές έφτασε τα 160$. Σκέφτηκε λοιπόν ότι έτσι θα μπορούσε να βγάλει το ψωμί του και έκανε κάθε μέρα αυτή τη δουλειά.
Σηκωνόταν όλο και πιο νωρίς το πρωί και επέστρεφε όλο και πιο αργά πολλαπλασιάζοντας συνεχώς το κεφάλαιό του.
Κάποια στιγμή αγόρασε καρότσι, αργότερα φορτηγό μέχρι που έφτασε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές τροφίμων των ΗΠΑ.
Αποφασίζει, λοιπόν, να κάνει μια ασφάλεια ζωής γι αυτόν και την οικογένειά του. Πάει λοιπόν σε έναν ασφαλιστή και αφού συμφώνησαν του λέει ο ασφαλιστής:
- Δώστε μου το e-mail σας να σας στείλω τα έγγραφα που θα συμπληρώσετε.
- Α, ξέρετε, δεν έχω e-mail.
- Δεν έχετε e-mail; Καλά έχετε χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία και δεν έχετε e-mail; Αναρωτιέμαι τι θα ήσασταν σήμερα αν είχατε και e-mail.
- Καθαριστής στη Microsoft

ΗΘΙΚΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ

1. To ίντερνετ δεν είναι η ιδανική λύση στη ζωή.
2. Αν θες να δουλέψεις σαν καθαριστής στη microsoft φρόντισε να έχεις e-mail.
3. Ακόμα κι αν δεν έχεις e-mail, αν δουλέψεις σκληρά μπορείς να γίνεις εκατομμυριούχος
4. Αν έλαβες αυτό το μήνυμα μέσω e-mail έχεις περισσότερες πιθανότητες να γίνεις καθαριστής παρα εκατομμυριούχος.

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Για να δεις μια άσπρη μέρα, μην περιμένεις να χιονίσει.
Ρίξε ένα γιαούρτι!
Μπορείς!

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Φίλε μου, εσύ που κάνεις τον κόπο να διαβάσεις αυτό εδώ το κείμενο, άκουσε μια συμβουλή. Μην διαβάσεις παρακάτω. Δεν έχει τίποτα να σου πει αυτό το κείμενο. Τίποτα απολύτως, κανένα νόημα, καμμιά ουσία.
Σε βλέπω όμως αρκετά επίμονο και περίεργο, ακόμη, θα έλεγα. Συνεχίζεις ακόμη να διαβάζεις. Μα αφού σου είπα, αυτό το κείμενο δεν έχει τίποτα να σου δώσει. Εσύ εκεί. Επιμένεις. Σε έχει φάει η περιέργεια. Εχεις ήδη φτάσει στην μέση κι όμως συνεχίζεις ακόμη να διαβάζεις. Όταν όμως φτάσεις στο τέλος και συνειδητοποιήσεις ότι δεν έβγαλες τίποτα, μην τα βάλεις μαζί μου.
Εγώ σε είχα προειδοποιήσει. Για όλα φταίει η ακατανίκητη περιέργειά σου, που ενώ σου λέω, από την αρχή, ότι αυτό το κείμενο γράφτηκε απλά για να γραφτεί, εσύ εξακολουθείς να επιμένεις να το διαβάσεις ολόκληρο.
Σταμάτα να διαβάζεις τώρα. Όσο είναι ακόμη καιρός. Δείξε δυνατός. Δείξε ότι έχεις θέληση. Έχεις ακόμη λίγο χρόνο για να αλλάξεις γνώμη. Είσαι όμως τόσο ξεροκέφαλος που το έφτασες στο τέλος του. Και τώρα που το τέλειωσες, μπράβο σου! Τι κατάλαβες;

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Ποιά ελληνική λέξη περιέχει 3 "ου";
- Ποιά;
- Το μπουφάν!
- Μα το μπουφάν έχει μόνο ένα "ου"...
- Τα άλλα δύο είναι στην κουκούλα!

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Ένα πουλί πετούσε προς τις ζεστές χώρες γιατί ήταν χειμώνας. Πάγωσε όμως από το κρύο και έπεσε στο χώμα. Μια αγελάδα που περνούσε από εκεί το έχεσε. Το πρωί βγήκε ο ήλιος, τα σκατά ζεστάθηκαν και το πουλί ξεπάγωσε. Από τη χαρά του άρχισε να κελαηδάει. Έτσι το άκουσε ένας γάτος, το έβγαλε από τα σκατά και το έφαγε.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Όποιος σε βάζει στα σκατά δεν είναι πάντα εχθρός σου και όποιος σε βγάζει δεν είναι πάντα φίλος σου. Επίσης όταν χαίρεσαι, να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει στην θάλασσα.
Το κάπνισμα βλάπτει το τσιγάρο.
Φεγγαράκι μου λαμπρό, φέγγε μου να περπατώ, και αν δεν ξέρεις χέστηκα, έχω και φακό.
Μην πατάτε το χόρτο, καπνίστε το!
Τα σχολεία φωτίζουν όταν καίγονται.
Αν ο Θεός ήταν δημοκράτης, δεν θα έδινε 10 εντολές, θα έδινε 10 προτάσεις προς συζήτηση.
Μην χαμογελάτε. Φαίνονται τα απαίσια δόντια σας.
Μην παίρνεις ναρκωτικά. Δεν φτάνουν για όλους.
Ο θάνατος είναι κληρονομικός.
Όποιος βιάζεται, βρίσκει την καλύτερη θέση.
Τίποτε δεν είναι αδύνατον, όταν βάζεις τους άλλους να το κάνουν.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Προτιμώ μία αλεπού από μία γυναίκα. Δεν μιλάει και έχει ήδη γούνα.

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Αγάπη δεν υπάρχει,
την πάτησε το τρένο,
γιατί ο μαλάκας οδηγός
δεν πάτησε το φρένο.

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
35 Πράγματα που οι άνδρες θα ήθελαν να ξέρουν οι γυναίκες

01. Είναι απλή λογική όταν πηγαίνετε στην τουαλέτα, φεύγοντας να σηκώνετε το γαμ**νο το καπάκι.
02. Καταλάβετε επιτέλους ότι τα ψώνια στα μαγαζιά δεν μας συγκινούν.
03. Αν πρέπει εμείς να δούμε την Εσμεράλντα πρέπει και εσείς να δείτε το τελικό του μπάσκετ.
04. Αν θέλετε ένα καλό παιδί για σχέση , σταματήστε να βγαίνετε με μαλάκες.
05. Αν νομίζετε ότι είστε χοντρή μην μας ρωτάτε, απλά κάντε δίαιτα...
06. Η πρόταση "Αστο" ή "Καλά ότι πεις" δεν είναι ότι καλύτερο για να κλείσετε μια συζήτηση μετά από ένα καυγά.
07. ...θέλω να μείνουμε μόνο φίλοι...(τι σπαστικό)
08. Όταν λέτε "όχι" σταματήστε να εννοείτε "ναι"..
09. Αν θέλετε υγιή σεξουαλική ζωή γεμάτη με ένταση και πάθος, σταματήστε να υποκρίνεστε οργασμούς.
10. Το να προσπαθείτε να προκαλέσετε εκείνο τον τεράστιο τύπο στο μπαρ, δεν είναι καθόλου αστείο..
11. Μην ρωτάτε αν θέλουμε και άλλη μπύρα.....εννοείται!
12. Ναι, σας ακούσαμε την πρώτη φορά, μην το επαναλαμβάνετε..(τι γκρίνια, Θεέ μου).
13. Εάν ζητάτε ειλικρίνεια, μην κάνετε ερωτήσεις που ξέρετε ότι οι απαντήσεις θα σας ενοχλήσουν.
14. Μία λέξη "Πεολειξία" (το γνωστό μας τσι***κι) Μάθε τε τη - Αγαπήστε τη - Ζήστε τη !
15. Όλα αυτά τα ανδρικά πανέμορφα μοντέλα που βλέπετε είναι gay. Παραδεχτείτε το!
16. Ναι, ο Ρίτσαρντ Γκήρ, ο Τόμ Κρούζ, και Μπραντ Πίτ είναι πολύ ωραίοι άντρες ακριβώς το ίδιο όμορφες, είναι και η Κλώντια Σίφερ, η Μισέλ Φάιφερ και η Τζούλια Ρόμπερτς επειδή όμως ποτέ δεν θα γνωρίσουμε κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους, ας κοιτάξουμε να είμαστε καλά μεταξύ μας.
17. Παρόλα αυτά που έχετε ακούσει ή έχετε διαπιστώσει ...δεν είναι όλοι οι άντρες κρετίνοι.
18. Οποισδήποτε μπορεί να αγοράσει προφυλακτικά.
19. Έχετε ήδη αρκετά ρούχα!!!!!!
20. Ναι, επίσης έχετε πάρα πολλά παπούτσια!!!
21. Όχι δεν ξέρουμε τι μέρα είναι... Γιατί ρωτάτε ; Γράψτε τις επετείους στο ημερολόγιο !
22. Ο πονοκέφαλος που κρατάει 4 εβδομάδες, είναι πρόβλημα... Δείτε ένα γιατρό!
23. Μην υποκρίνεστε, προτιμούμε να είμαστε ανεπαρκείς παρά ηλίθιοι..
24. Όταν είμαστε στο κρεβάτι και δείχνουμε κουρασμένοι, δεν θέλουμε να συζητήσουμε την σχέση μας, απλά είμαστε κουρασμένοι...!!
25. Οτιδήποτε φοράτε είναι καταπληκτικό... Πραγματικά..!
26. Το κλάμα είναι εκβιασμός, χρησιμοποιήστε το αν χρειάζεται, αλλά μην περιμένετε να μας αρέσει.
27. Ναι, όχι και Μμμμμ..., είναι οι ιδανικές απαντήσεις.
28. Ζητήστε αυτό που θέλετε μια και καλή, οι υπαινιγμοί ή τα υπονοούμενα δεν πιάνουν.
29. Το παιχνίδι του έρωτα είναι όμορφο, μην το κάνετε επάγγελμα εσείς θα δυστυχήσετε στο τέλος.
30. Μην λέτε σε όλους τους άντρες τα ίδια, κάποια στιγμή θα συναντηθούμε και σκεφτείτε πώς θα σας αντιμετωπίσουμε μετά.
31. Μην ρίχνετε υπονοούμενα σε άλλους άντρες, όταν είμαστε τουλάχιστον παρόντες, το ξύλο κανέναν δεν ωφέλησε.
32. Ναι μερικές φορές μας αρέσει να σας πονάμε στον έρωτα... δεν σημαίνει ότι σας μισούμε !
33. Το ότι κοιτάμε άλλες γυναίκες δεν σημαίνει απολύτως τίποτα άλλωστε πως θα εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε δίπλα μας!
34. Το να μας μιλάτε για το πρώην σας, δεν μας κομπλάρει απλά, μπορεί να γυρίσετε σε αυτόν το συντομότερο !
35. Η σχέση μας δεν μπορεί ποτέ να είναι όπως τους δύο πρώτους μήνες... Παραδεχτείτε το !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom