Νέα

Ανδρικές τουαλέτες = κόλαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Σωστος / και εγω Goodys εμπιστευομαι / προσοχη ομως προτου μπουμε να εχει χαρτι / την εχω πατησει μερικες φορες και κυκλοφορουσα με τον κωλο εξω για βρω κωλοχαρτο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

επεσα κατω...σταματα... :2funny: :2funny: :2funny:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Μην εισαι ανοητος υπουργε,δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα ;)Ειμαι γνησιος απογονος του james bond :rockon:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
το ωραιο ειναι μια φορα στο σιδηροδρομικο σταθμο της ρωμης που περιμενα το τραινο,εψαχνα απεγνωσμενα μια τουαλετα.κοιταζα ψηλα αριστερα δεξια να εντοπισω το καταλληλο συμβολο.μολις το βρηκα ,παω δεξια ,παω αριστερα,ανεβαινω σκαλες ,λεω πλησιαζω και να σου μια ουρα 5 ατομα και μια καθαριστρρια να καθεται μπροστα σε μια ταμειακη μηχανη.
λεω δε το πιστευω!!!!θα πληρωσω ????δε θυμαμαι ποσο εδωσα(για κερμα ευρο μιλαμε)αλλα θυμαμαι οτι μου δωσε αποδειξη.
λεω ,ετσι εισαι εδω ρωμη??
αφου πληρωσα θα το απολαυσω,εκατσα κανα τεταρτακι ,εκανα και το τσιγαρακι μου δεν ηξερα να παρω και καμια εφημεριδα και βγηκα κυριος.κριμα που δεν ειχα και τα ξυριστικα να τραβηξω κανενα ξυρισμα.παντως ηταν καθαρα,αυτο να λεγεται.
και το σκατο εχει αξια :rockon:
λ

pirgiotis13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες δεν εχετε χεσει σε τουαλετα της βουλγαριας για αυτο μιλατε :Sλοιπον περα απο τα σκατα που ειναι κολλημενα στον τοιχο.θα βρειτε κατουρημενα κωλοχαρτα στο πατωμα,ο τελευταιος που τραβηξε καζανακι τωρα πρεπει να ειναι στο γηροκομειο,θα σας βαραει την πορτα κανας φουσκωτος βουλγαρος που την εχει δει εχω προτεραιοτητα λογω μαγκιας:jerking:και ολα αυτα με το αζημιωτο αφου θα πρεπει να πληρωσετε κιολας για να μπειτε.οποτε καλυτερα παρ ;)τε ταξι να χεσετε σπιτι.με την υγεια μας δεν παιζουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom