Νέα

Ανδρικές τουαλέτες = κόλαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
www.bourdela.tv/index.php?option=com_content&task=view&id=225&Itemid=7]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

Εγώ θα διαφωνήσω ΚΑΘΕΤΑ με αυτά που γράφει το άρθρο για τις αντρικές τουαλέτες. Κι αυτό επειδή έχω δουλέψει σαν πιτσιρικάς σε bars/clubs τα καλοκαίρια σε νησιά και αυτά που έχω δει στις γυναικείες τουαλέτες δεν συγκρίνονται με αυτά που γίνονται στις αντρικές.

Ναι όντως, στις αντρικές πολλοί που μπαίνουν μέσα είναι τύφλα και στοχεύουν λάθος! Εδώ καμιά φορά στοχεύουμε λάθος και στο σπίτι μας, πόσο μάλλον όταν έχουμε πιει ένα βαρέλι ουίσκι! Στις γυναικείες όμως, τα πράγματα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ εμετικά. Μέχρι και ματωμένη σερβιέτα είχα βρει κολλημένη στον τοίχο!!! Αν εμείς είμαστε 1 φορά γουρούνια, οι γυναίκες είναι 10 φορές. Trust me! Όποιοι έχουν καθαρίσει τουαλέτες σε bars/clubs θα με καταλάβουν και θα συμφωνήσουν.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Στα μπαρ και ειδικα στα ΚΩΛΑΔΙΚΑ με τις καυλες που εχω δε γινεται με καμια κυβερνηση να στοχευσω μεσα στη λεκανη / οποιος συναδελφος εχει παει στις Μουσες ξερετε μαλλον ποσο μεγαλες ειναι οι λεκανες / τοσο μεγαλες που αν καθησεις να χε@@εις θα πεσεις κατεθειαν μεσα / ε λοιπον ουτε και σε αυτες τις λεκανες δεν μπορω να στοχευσω / ο πουτ@@ος μου ζηταει ταπεινα συγνωμη απο τις καθαριστριες αλλα και στο σπιτι μου οταν εχω καυλες ετσι κατουραω και το πρωι με φωναζει η μανα μου !!!!!!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
δεν έχεις κ άδικο liomas. Στο αναγνωστήριο της σχολής μας οι αντρικές τουαλέτες είναι άπειρες φορές πιο καθαρές. Στις γυναικίες βλέπεις "νάρκες", σερβιέτες, αίματα, κάτουρα.... Αφού οι συμφοιτήτριες επειδή είναι πιο καθαρές οι δικές μας έρχονται κ μαγαρίζουν κ αυτές. Αφήστε.

Επισκέπτης
Μια φορά είχαμε πάει στο Iguana στο πασαλιμάνι με ένα φίλο,απόγευμα για καφέ.Δεν ξέρω με τί σκατά έφτιαξαν τον καφέ αλλά μας έπιασε και τους 2 διάρροια.Αποφασίζω για πρώτη φορά στη ζωή μου,να πάω σε τουαλέτα μαγαζιού-εξαιρείται η διάρκεια της θητείας-και τί να δω;Και σε στάβλο να πήγαινα,καλύτερα θα ήταν.Πιο βρόμικη τουαλέτα δεν έχω δει.Και δε μιλάμε για κάποιο μαγαζί της πλάκας,ούτε για 03:00 το πρωί.Μιλάμε για 18:00-19:00 το απόγευμα.Με το θέαμα μάς πέρασε η διάρροια,και πήγαμε μετά στις πεντακάθαρες-τότε-τουαλέτες των Goody's στην πλ.Βικτωρίας,αφού μετά τον καφέ είχε μπουρδελότσαρκα!Τέτοια βρώμα δεν έχω ξαναδεί...

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
το πιο πολυ γελιο το εχω ριξει κατα τη  διαρκεια της θητειας μου, οπου ο στοχος ηταν κατι το εξωγηινο. ημοναδικη σκεψη μου τοτε ηταν "αν κρινω απο αυτον τον στοχο στο 1,5 μετρο τοτε στο πεδιο βολης στα 300μ πρεπει να εξαφανιστω..".

okostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
91
Πόντοι
1
Γενικά στην Ελλάδα έχουμε κακή σχέση με την καθαριότητα. Γυφτιά και βρωμιά και σκουπίδια.  Ε

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
περυσι δουλευεα σε μια ταβερνα.....και οι τουαλετες πριν ερθει πελατια ειτανε τοσο καθαρες που ετρωγες μεσα....! το προσωπικο πηγαινε αλου....!
ερχεται μια παρεα 3ζευγαρια.....γυρω στα 28 μεχτι 35 το πολυ.....καλοκαιρακι μετα απο θαλασσα και οι κοπελες μουναρες....με λιγα λογια να φυσανε....! εσε καποια φαση πηγανε τουαλετα δυο δυο οπως ολοι ξερουμε....και τυχενει να μπει η γυναικα στα καπακια απο την κουζινα και μου ειπε μονο που δεν εκανε εμετο....!! απαραδεκτο..

okostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
91
Πόντοι
1
το ωραίο είναι ότι πάς σε κανένα "κυριλέ" εστιατόριο, όπου ο γυφτουλας επιχειρηματίας και τα γκαρσόνια πουλάνε μούρη και παριστάνουν τους λόρδους, και αν επισκεφτείς τις τουαλέτες είναι να τους χέσεις όλους μαζί.  τα ίδια σκατά που υπάρχουν μεσα στο κεφάλι τους βρίσκεις και στις τουαλέτες τους

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Στα μπαρ και ειδικα στα ΚΩΛΑΔΙΚΑ με τις καυλες που εχω δε γινεται με καμια κυβερνηση να στοχευσω μεσα στη λεκανη / οποιος συναδελφος εχει παει στις Μουσες ξερετε μαλλον ποσο μεγαλες ειναι οι λεκανες / τοσο μεγαλες που αν καθησεις να χε@@εις θα πεσεις κατεθειαν μεσα / ε λοιπον ουτε και σε αυτες τις λεκανες δεν μπορω να στοχευσω / ο πουτ@@ος μου ζηταει ταπεινα συγνωμη απο τις καθαριστριες αλλα και στο σπιτι μου οταν εχω καυλες ετσι κατουραω και το πρωι με φωναζει η μανα μου !!!!!!
Kανονικά θα έπρεπε να βάζουν στα WC και μια λεκάνη στον τοίχο για τους καυλωμένους... :rockon: :rockon: :rockon:
Πολλές φορές τα πρωινά με τις πολλές τις καύλες προσπαθώ να κατουρήσω και παίρνω κάτι πόζες ούτε παραολυμπιακός να ήμουν... :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Φαινεται πολυ δικοι μας μαδανε γιατι βλεπω πολλες φορες σε δημοσιες τουαλετες αρχιδοτριχες και κολοτριχες γεματες οι λεκανες.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Φαινεται πολυ δικοι μας μαδανε γιατι βλεπω πολλες φορες σε δημοσιες τουαλετες αρχιδοτριχες και κολοτριχες γεματες οι λεκανες.
και παλι ρε μεγαλε αντε εμεις εχουμε και τριχες και μαδαμε....!οι γκομενες που οι περισσοτερες δεν εχουν...!!
και εμεις κατουραμε και απο μια αποσταση...!ε δεν εισαι και τοσο προσεκτικος γιατι ξερεις οτι δεν εισαι σπιτι σου να τα καθαρισεις εσυ....που και παλι γαιδουρια ειναι.....!αλλα οι γκομενες που κατουρανε σχεδον καθιστες.....!!απλα δενα κουμπανε την χεστρα...γιατι ειναι σε μαυρο χαλι, σερβιετες το λιγοτερο....!!να βλεπεις καφε γραμη στην λεκανη...!

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
εμενα αμα με πιασει το "χοντρο" τις μονο που εμπιστευομαι ειναι των goodyς.το εχω παρατηρησει,ειναι οι πιο καθαρες.και αμα ξερεις σε καθε περιοχη που παιζει goodyw εχεις καθαρισει. :uglystupid:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
εμενα αμα με πιασει το "χοντρο" τις μονο που εμπιστευομαι ειναι των goodyς.το εχω παρατηρησει,ειναι οι πιο καθαρες.και αμα ξερεις σε καθε περιοχη που παιζει goodyw εχεις καθαρισει. :uglystupid:

Σωστος / και εγω Goodys εμπιστευομαι / προσοχη ομως προτου μπουμε να εχει χαρτι / την εχω πατησει μερικες φορες και κυκλοφορουσα με τον κωλο εξω για βρω κωλοχαρτο

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Ετσι για να σας αηδιασω λιγο ,εχετε ποτε χεσει σε τουρκικες και οταν κρατηθηκατε απο τον τοιχο να πιασατε σκατα? :-
Παντως τα goodys ειναι καλη λυση.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Σωστος / και εγω Goodys εμπιστευομαι / προσοχη ομως προτου μπουμε να εχει χαρτι / την εχω πατησει μερικες φορες και κυκλοφορουσα με τον κωλο εξω για βρω κωλοχαρτο
υπουργε δεν εκανες παρατηρηση στον υπευθυνο του μαγαζιου?ξερεις πως θα ετρεχε?στο περιπτερο θα πηγαινε και θα σε κερναγε και ενα γκουντισιμο :2funny:.και αν παλι δεν ελεγες στον υπευθυνο,υπαρχει σε καποιο σημειο του τοιχου ,κουτι παραπονων-συμπληρωνες το χαρτακι και το ριχνες στην καλπη.
καταναλωτη μαθε τα δικαιωματα σου.........εσυ εχεις το πανω χερι :uglystupid:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ποποοοοο.........!!τις χειροτεες τουρκικες τουαλετες τις εχω δει σε κατι μαγαζακια πανω στον δρομο  μεσς στην Βουλγαρια....!
για κατουρημα οταν ειμαι περαστηκος σπανια μπαινω κατουραω σε καμια γωνια.....!και δεν ειναι μονο το θεαμα....η δυσοσμια....!χειμωνα παλευεται....!καλοκαιρι με τιοποτα απο τις μυγες.......!ασε τωρα να καθεται η μυγα στις σκατουλες και μετα πανω μου .....!ασε ρε.....!ασε που πληρωνεις και σου δινουνε και χαρτακι για να μπεις....!ΞΕΦΤΥΛΑ.....!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Kανονικά θα έπρεπε να βάζουν στα WC και μια λεκάνη στον τοίχο για τους καυλωμένους... :rockon: :rockon: :rockon:
Πολλές φορές τα πρωινά με τις πολλές τις καύλες προσπαθώ να κατουρήσω και παίρνω κάτι πόζες ούτε παραολυμπιακός να ήμουν... :grin: :grin: :grin:

στα κωλομπαρα πρεπει να ειναι μεγαλες οι λεκανες και συγχαρητηρια στις μουσες για την προσεγγιση στο εν λογω ζητημα γιατι αν εχεις καβλες και πας να την παιξεις στην τουαλετα καλο θα ειναι τα σκαγια να βρισκουν στοχο..

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Σκατα στα μουτρα σου DIKY / προσεξε μην μου κανεις καμια λαδια την Κυριακη ....

Συνημμένα

• shit.jpg
    shit.jpg
    23,5 KB · Εμφανίσεις: 50

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
η μεγαλυτερη μαλακια ειναι σε ταβερνες η καφετεριες με ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ανδική wc..να ειναι ο αλλος μεσα να χεζει κ να μην μπορεις να κατουρήσεις επι μισάωρο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom