Νέα

Ανδρικά κουστούμια προτάσεις και τιμές...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akatastatos123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.470
Πόντοι
2.356
Αν πάει κανείς σε γάμο δε χρειάζεται γραβάτα και dress code , βάλε εκεί ένα κοστούμι και ένα λευκό πουκάμισο. Γραβάτα είναι για επαγγελματικό ντύσιμο υποχρεωτική.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
Παιδιά ήσασταν αρκετά κατατοπιστικοί οι περισσότεροι. Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι φυσικά εάν βρω κάτι που θα μ αρέσει/ταιριάζει πάνω μου με λιγότερα λεφτά δεν θα κάτσω να φάω όλο το μπάτζετ στο κοστούμι.. 'Εχουμε και παπούτσια και πιθανόν γραββάτα ακόμα να επιλέξουμε ίσως και πουκάμισο ...

Πιστεύετε καλοκαίρι πάει η γραββάτα με κοστούμι η θα πρέπει να έχω και κάνα ανεμιστήρα μαζί μου; 
Και πολύ σωστά μιλάς! Αν βρεις κάτι που να ταιριάζει πάνω σου στα μισά χρήματα, μην το σκέφτεσαι και πολύ... Είναι ό,τι πρέπει! Δε σημαίνει απαραίτητα πως όσο πιο πολλά δώσεις θα είναι απαραίτητα και το πιο καλό.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Παιδιά ήσασταν αρκετά κατατοπιστικοί οι περισσότεροι. Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι φυσικά εάν βρω κάτι που θα μ αρέσει/ταιριάζει πάνω μου με λιγότερα λεφτά δεν θα κάτσω να φάω όλο το μπάτζετ στο κοστούμι.. 'Εχουμε και παπούτσια και πιθανόν γραββάτα ακόμα να επιλέξουμε ίσως και πουκάμισο ...

Πιστεύετε καλοκαίρι πάει η γραββάτα με κοστούμι η θα πρέπει να έχω και κάνα ανεμιστήρα μαζί μου;  

τυπε καλοκαιριατικα ξεχνα γραβατες και μαλακιες. καταρχην η μοδα εχει αλλαξει. το κοστουμι φοριεται ακομα και με πανινα παπουτσακια καλοκαιρινα, αρκει να ειναι καθαρα και οχι βρωμικα η μαυρισμενα ωλ σταρ. στο λεω γιατι τα καλα παπουτσια ειναι πολυ ακριβα, ενω τα φτηνα 'κυριλε' παπουτσια ειναι η πολυ κακογουστα η κακης ποιοτητας.

καλοκαιρινο κοστουμακι με ΚΑΛΟ λευκο πουκαμισο χωρις γραβατα, γυαλια ηλιου που να ταιριαζουνε, μαντηλακι λευκο στη τσεπη του κοστουμιου που πηγαινει με το πουκαμισο, και πανινα παπουτσακια για να εισαι αναλαφρος και ωραιος και να μην βλαστημας απο τη ζεστη.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εννοείτε, αν θες επειγόντως γραβάτα τότε να προτιμήσεις τις λεπτές ( σαν αυτές που είχαμε στον στρατό ) και σε καμιά περίπτωση τις κλασσικές.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
πηγαινε σε εναν ραφτη να φτιαξει ενα noname στα μετρα σου με 100 ευρω και με τα αλλα 400 20 επισκεψεις φυλης και εισαι αρχων. μη πας να τα σκασεις στους μεγαλους μοδιστρους μεγαλους καρχαριες μεγαλους πουστηδες

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
πηγαινε σε εναν ραφτη να φτιαξει ενα noname στα μετρα σου με 100 ευρω και με τα αλλα 400 20 επισκεψεις φυλης και εισαι αρχων. μη πας να τα σκασεις στους μεγαλους μοδιστρους μεγαλους καρχαριες μεγαλους πουστηδες
Εάν ο ράφτης κοστίζει μόνο τόσο, ακούγεται καλή πε΄ριπτωση, αρκεί να ξέρει καλά τη δουλειά και να κάνει καλό αποτέλεσμα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Spring summer Moschino men's
Βάλε κάτι Μουντιαλικό.... ;)
Απαρατήρητος δεν θα περάσεις πάντως... :grin:

URL]]

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
πηγαινε σε εναν ραφτη να φτιαξει ενα noname στα μετρα σου με 100 ευρω

τυπε υπερβαλλεις. με 100 ευρω τι υφασμα θα αγορασει ο τυπος για κοστουμι? ναυλον? μη λεμε οτι θελουμε. ενα καλο ραμμενο κοστουμι απο τους γνωστους οικους κανει το λιγοτερο 1800 με 2000 χιλιαρικα. αντε σε καποιον μη επωνυμο να δωσεις τα μισα. το κοστος εχει το υφασμα και τα εργατικα. αντε να βρεις καποιον να δουλεψει 3-4 μερες (τοσο θελει ενα κοστουμι το λιγοτερο) για το τιποτα. το υφασμα ειναι το πιο σημαντικο ομως. και σε καλοκαιρινο που ειναι λεπτο ακομα πιο σημαντικο. εσυ εχεις παρει ποτε κοστουμι ραμμενο με 100 ευρω?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Moschino και πάλι,αλλά σε πιο διακριτικό στυλ... :sunglasses:
large_1374261869.jpeg

Επισκέπτης

τύπε εννοείται ότι η γραβάτα πάει. Απλά μη την σφίγγεις πολύ, και μην κουμπώνεις το τελευταίο κουμπί πάνω, για να είσαι χαλαρός.

Πάντως αν είναι για μία φορά μόνο, για γάμο, πήγαινε πάρε ένα απλό κοστούμι των 100 ευρώ και μην ξοδεύεις τόσα λεφτά για κάτι που δε θα φοράς συχνά. Άσε που στο γλέντι θα χεις βγάλει το σακάκι και θα είσαι χύμα. Ουσιαστικά δηλαδή θέλεις κάτι για την 1 ώρα της εκκλησίας.

Αυτήν την εποχή πάντως βρίσκεις τέλεια κοστούμια με 100 ευρώ.

Πες μου ποια περιοχή μένεις περίπου για να σου πω μαγαζιά με καλή ποιτότητα και καλές τιμές

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760

Φίλε χωρίς παρεξήγηση κάνει μπαμ ότι έχεις τόση σχέση με το αντικείμενο όση ο Μήτρογλου με τις εγχειρίσεις ανοικτής καρδιάς...

Τα ραφτικά σε έναν επαρκή ράφτη (δεν μιλάμε για καλό ή  γνωστο) δεν πέφτουν κάτω από 200 - 250 €. Για ύφασμα ποιοτικό, όχι επώνυμο, όχι εξτραβαγκάνζες του στυλ super 100, super 120 κλπ αλλά ούτε φυσικά συνθετικό που ιδρώνεις λίγο και μυρίζει σα βυρσοδεψείο δύσκολα πέφτει κάτω από 50 - 60 € / μέτρο. Πάρε τα μέτρα σου και υπολόγισε... 

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
τύπε εννοείται ότι η γραβάτα πάει. Απλά μη την σφίγγεις πολύ, και μην κουμπώνεις το τελευταίο κουμπί πάνω, για να είσαι χαλαρός.

Πάντως αν είναι για μία φορά μόνο, για γάμο, πήγαινε πάρε ένα απλό κοστούμι των 100 ευρώ και μην ξοδεύεις τόσα λεφτά για κάτι που δε θα φοράς συχνά. Άσε που στο γλέντι θα χεις βγάλει το σακάκι και θα είσαι χύμα. Ουσιαστικά δηλαδή θέλεις κάτι για την 1 ώρα της εκκλησίας.

Αυτήν την εποχή πάντως βρίσκεις τέλεια κοστούμια με 100 ευρώ.

Πες μου ποια περιοχή μένεις περίπου για να σου πω μαγαζιά με καλή ποιτότητα και καλές τιμές
Αλήθεια, προς κέντρο μεριά έχεις να προτείνεις κάτι καλό;

Επισκέπτης
Αλήθεια, προς κέντρο μεριά έχεις να προτείνεις κάτι καλό;

Αν θέλεις κάτι προς το ακριβό, πήγαινε στα BROOKS BROTHERS στο ATTICA και θα βρεις απίστευτα κοστούμια που θα τα έχεις για μια ζωή. Μου είχε κάνει μια πλήρη περιήγηση κάποτε ένας υπάλληλος εκεί, παρότι είχα πάει για βόλτα και είχα εκπλαγεί. Νομίζω έχουν και ένα ειδικό σπάνιο ύφασμα με πολύ καλές ιδιότητες.

Για πιο φθηνά, στη Σταδίου στο κάτω μέρος, έχει αρκετά μαγαζιά με μεγάλη ποικιλία και φθηνές τιμές. Μπορείς να βρεις πολύ ωραία κοστούμια με 100-120 ακόμη και με 70 ευρώ

Εγώ προτιμώ μαγαζιά σε συνοικιακές αγορές όπως της Νέας Ιωνίας, Χαλανδρίου, κλπ

Πάντως για γάμο, τέτοια εποχή, αν δεν πρόκειται για στενό συγγενικό πρόσωπο (αδερφή, κουμπαριά, κλπ) δεν αξίζει να δώσει κάποιος πάνω από 100-120 ευρώ για κοστούμι.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Mηπως καποιο θεμα με τα μαγιο θα ηταν πιο επίκαιρο??  :huh:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
παλια εντυνε τους πασοκοβλαχους
καλο πραμα οι τιμες του επεσαν παραμενει ομως ακριβος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom