την γνωμη σου , για τον παρακατω
Ας πάμε σε Versace,καλύτερα...
την γνωμη σου , για τον παρακατω
Ποιο ειναι το μιν. τιμης για ενα αξιοπρεπες (οχι καλο) κουστουμι?
Δηλ. ενα κουστουμι που ειναι ΟΚ πανω σου και δεν σε εκθετει?
αν ειναι να παρεις μπερτολουτσι καλυτερα πηγαινε με το σωβρακο εκει που ειναι να πας
Παίδες είναι η πρώτη φορά που θα βγω για αναζήτηση κουστουμιού. Το μπάτζετ που διαθέτω είναι μαξ μέχρι 500 ευρώ...
Έχετε να προτείνετε μαγαζιά στην Αθήνα; Έχω ακούσει για τα bertolucci που έχουν σχετικά προσιτές τιμές... Επίσης με ενδιαφέρει να έχουν και fit γραμμές γιατί είμαστε και αδύνατοι και στα τζην οι κανονικές γραμμές δεν μου κάνουνε...
κορακι εισαι τυπε;
Το ουσιαστικότερο όλων είναι να μάθουμε για ποια χρήση προορίζεται το κοστούμι. Απο αλλού θα πάρεις για επαγγελματική χρήση και από αλλού για απογευματινό ντύσιμο. Στα λεφτά που διαθέτεις για μη επαγγελματική χρήση η καλύτερη επιλογή είναι Boss στις εκπτώσεις μόνο. Τώρα τα άλλα που προαναφέρθησαν για Bertolucci, Roccoco, Zara μάρα και συναφή είναι αν μη τι άλλο αστεία και πεταμένα λεφτά. Τόσα χρόνια δουλειάς στο ανδρικό ντύσιμο έχουν δοκιμαστεί σχεδόν όλα.
Για έξοδο σε γάμο το θέλω που θα είμαι καλεσμένος... Αλήθεια τα bertolucci τοσο χαμηλά είναι ποιοτικά;;; Οκ για ζαρα, bershka και κάτι τέτοια αλλά αυτά τα είχα για ανώτερα....
αμα φοραει και ξερει γιατι να ρωταει?Το boss που σου είπε ο άλλος ο έξυπνος τέλειο είναι, αλλά επειδή δεν σε κόβω για άνθρωπο που φοράει κοστούμι κρίμα είναι να σκάσεις ένα σκασμό χρηματα για κάτι που θα κρέμεται στη ντουλάπα σου μετά.
Καλημέρα αδερφέ Καρτάκη,αμα φοραει και ξερει γιατι να ρωταει?
Πιστεύετε καλοκαίρι πάει η γραββάτα με κοστούμι η θα πρέπει να έχω και κάνα ανεμιστήρα μαζί μου;