Νέα

Ανδρικά κουστούμια προτάσεις και τιμές...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akatastatos123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
την γνωμη σου , για τον παρακατω  :grin: :grin:

Ας πάμε σε Versace,καλύτερα... :)

versace-collection-spring-summer-2012-men-fashion-show-look-10.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Versace και πάλι...
1403377604262_versace-spring-summer-2015-slide-05.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ermenegildo Zegna
grey-suit-zegna-e1312213545405.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποιο ειναι το μιν. τιμης για ενα αξιοπρεπες (οχι καλο) κουστουμι?

Δηλ. ενα κουστουμι που ειναι ΟΚ πανω σου και δεν σε εκθετει?

για σενα το ξυλινο κουστουμι το μονο που δε θα σε εκθετει. ηλιθιε.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κορακι εισαι τυπε;

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Roccoco, εξαιρετικο για 300-500€ για ξενους οικους Boss η Ralph Lauren (Black Label) αλλα εκει χωνεις χαρτι.

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Το ουσιαστικότερο όλων είναι να μάθουμε για ποια χρήση προορίζεται το κοστούμι. Απο αλλού θα πάρεις για επαγγελματική χρήση και από αλλού για απογευματινό ντύσιμο. Στα λεφτά που διαθέτεις για μη επαγγελματική χρήση η καλύτερη επιλογή είναι Boss στις εκπτώσεις μόνο. Τώρα τα άλλα που προαναφέρθησαν για Bertolucci, Roccoco, Zara μάρα και συναφή είναι αν μη τι άλλο αστεία και πεταμένα λεφτά. Τόσα χρόνια δουλειάς στο ανδρικό ντύσιμο έχουν δοκιμαστεί σχεδόν όλα.

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παίδες είναι η πρώτη φορά που θα βγω για αναζήτηση κουστουμιού. Το μπάτζετ που διαθέτω είναι μαξ μέχρι 500 ευρώ...

Έχετε να προτείνετε μαγαζιά στην Αθήνα; Έχω ακούσει για τα bertolucci που έχουν σχετικά προσιτές τιμές... Επίσης με ενδιαφέρει να έχουν και fit γραμμές γιατί είμαστε και αδύνατοι και στα τζην οι κανονικές γραμμές δεν μου κάνουνε...

αν υπαρχει ακομα - ψαξε για καταστημα(τα) της rollman - εραβε ρουχα για την boss και την joop και με τα ιδια πατρον ραβει και τα δικα της - για τα ειδικα νουμερα που ψαχνεις (94-108 για ψηλολιγνους αν καταλαβα καλα) δεν νομιζω να βρεις κατι πιο vfm (ειδικα αν βρεθεις σε περιοδο εκπτωσεων στο πρατηριο της στην Κατερινη με τα 500 περνεις τρια κουστουμια και σου μενουν και ρεστα)

OP
OP
A

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Παιδιά ήσασταν αρκετά κατατοπιστικοί οι περισσότεροι. Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι φυσικά εάν βρω κάτι που θα μ αρέσει/ταιριάζει πάνω μου με λιγότερα λεφτά δεν θα κάτσω να φάω όλο το μπάτζετ στο κοστούμι.. 'Εχουμε και παπούτσια και πιθανόν γραββάτα ακόμα να επιλέξουμε ίσως και πουκάμισο ...

Πιστεύετε καλοκαίρι πάει η γραββάτα με κοστούμι η θα πρέπει να έχω και κάνα ανεμιστήρα μαζί μου;  

OP
OP
A

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Το ουσιαστικότερο όλων είναι να μάθουμε για ποια χρήση προορίζεται το κοστούμι. Απο αλλού θα πάρεις για επαγγελματική χρήση και από αλλού για απογευματινό ντύσιμο. Στα λεφτά που διαθέτεις για μη επαγγελματική χρήση η καλύτερη επιλογή είναι Boss στις εκπτώσεις μόνο. Τώρα τα άλλα που προαναφέρθησαν για Bertolucci, Roccoco, Zara μάρα και συναφή είναι αν μη τι άλλο αστεία και πεταμένα λεφτά. Τόσα χρόνια δουλειάς στο ανδρικό ντύσιμο έχουν δοκιμαστεί σχεδόν όλα.

Για έξοδο σε γάμο το θέλω που θα είμαι καλεσμένος... Αλήθεια τα bertolucci τοσο χαμηλά είναι ποιοτικά;;; Οκ για ζαρα, bershka και κάτι τέτοια αλλά αυτά τα είχα για ανώτερα....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.472
Πόντοι
2.356
Για έξοδο σε γάμο το θέλω που θα είμαι καλεσμένος... Αλήθεια τα bertolucci τοσο χαμηλά είναι ποιοτικά;;; Οκ για ζαρα, bershka και κάτι τέτοια αλλά αυτά τα είχα για ανώτερα....

Το boss που σου είπε ο άλλος ο έξυπνος τέλειο είναι, αλλά επειδή δεν σε κόβω για άνθρωπο που φοράει κοστούμι κρίμα είναι να σκάσεις ένα σκασμό χρηματα για κάτι που θα κρέμεται στη ντουλάπα σου μετά.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Το boss που σου είπε ο άλλος ο έξυπνος τέλειο είναι, αλλά επειδή δεν σε κόβω για άνθρωπο που φοράει κοστούμι κρίμα είναι να σκάσεις ένα σκασμό χρηματα για κάτι που θα κρέμεται στη ντουλάπα σου μετά.
αμα φοραει και ξερει γιατι να ρωταει?

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Στην τιμή που θες και στο στυλ σου προτείνω φυσικά Aslanis και αν βρεις Immermann.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.472
Πόντοι
2.356
αμα φοραει και ξερει γιατι να ρωταει?
Καλημέρα αδερφέ Καρτάκη,
Κοίτα να δεις, φυσικά μπορεί και κάποιος που να φοράει να μην το έχει ψάξει και πολύ το πράγμα. Και εγώ υπήρχε περίοδος που εργαζόμουν σε εταιρεία και όλο με κοστούμια ήμουν αλλά δεν το έψαχνα, κάτι μπέρτλουτσι είχα και δεν ενδιαφερόμουν. Δεν ήταν το στυλ μου τα κοστούμια.

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
Πηγαινε στο CLAVIANNO στην πατησιων...
κατεβα στο υπογειο και θα βρεις σιγουρα...
ο τυπάκος εκει ειναι εγγυηση.
με αυτο το budget πρεπει να τα παρεις ολα...στις μερες μας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom