Νέα

Άνδρες που τρώνε ξύλο από τη γυναίκα τους!!Μεγάλη ξεφτίλα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Χαίρεται πριν μήνες είχα αναφερθεί σε περιστατικό από την οικογένεια φίλου μου που ο πατέρας του έτρωγε ξύλο από τη γυναίκα του.Ξανακουσα περιστατικό παρόμοιο πρόσφατα και σκέφτομαι πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος που να κάθεται να τις τρώει;;Τι ανθρωπάκια χωρίς αξιοπρέπεια;;Εσείς τι πιστεύετε,είναι το ότι αγαπάνε τόσο πολύ που τα ανέχονται όλα ή παραείναι μαλάκες;;Πείτε αν θέλετε περιστατικά που τυχον έχετε ακούσει να κάνουμε χαβαλε.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Φίλε μου δεν ξέρεις τι ψυχολογικά έχει ο καθένας για να ανέχεται αυτές και χειρότερες καταστάσεις... Μην κρίνεις γιατί δε σε κάνει να φαίνεσαι καλύτερος.

Edit: και μπράβο σου (τι να πω) αν κάνεις χαβαλέ με το ότι κάποιος τρώει ξύλο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οι γυναικες που τρωνε ξυλο ειναι προς τιμην τους δηλαδη?
οταν υπαρχει σωματικη/ψυχολογικη βια σε μια σχεση τοτε υπαρχουν προβληματα στην ψυχικη υγεια και αυτου που την ασκει και αυτου που τη δεχεται...δεν ειναι θεμα χαβαλε ή ξεφτιλας....απλα ειναι πιο συνηθες να ακουμε για περιστατικα βιας απεναντι στη συζυγο...αυτο δε σημαινει οτι δε συμβαινει και το αντιστροφο

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Αυτα τα πραγματα συμβαινουν οταν δεν υπαρχει η χανεται ο σεβασμος....
Δεν ειναι παιχνιδι,ουτε καν αστειο...απο οποιαδηποτε πλευρα και αν γινεται...
Αν καποιοι γελανε με αυτες τις καταστασεις ειναι σαν να τις επικροτουν....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οταν υπαρχει σωματικη/ψυχολογικη βια σε μια σχεση τοτε υπαρχουν προβληματα στην ψυχικη υγεια και αυτου που την ασκει και αυτου που τη δεχεται...δεν ειναι θεμα χαβαλε ή ξεφτιλας....απλα ειναι πιο συνηθες να ακουμε για περιστατικα βιας απεναντι στη συζυγο...αυτο δε σημαινει οτι δε συμβαινει και το αντιστροφο

Σωστοτατη η μουνιτσα .....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ειμαι 24 χρονια παντρεμενος,μεχρι σημερα κανενας απο τους δυο μας δεν σηκωσε χερι ουτε για πλακα,δεν ειναι για χαβαλε ουτε αστειο αυτο το θεμα για κανεναν,απο την στιγμη που ξεκινα σε οδηγει σε αλλες καταστασεις,χανεται ο ελεγχος και ο σεβασμος και απο τους δυο  :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
εμενα με βαραι σινεχοσ τροο αγριο ξιλο
με τι βιτσα μελανι εχο γινι αχ βασανα που εχο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

25,4 KB · Εμφανίσεις: 21

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα φίλε γείτονα!!! Πεστα για να τα ακούνε μερικοί και μερικές!!!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ειμαι 24 χρονια παντρεμενος,μεχρι σημερα κανενας απο τους δυο μας δεν σηκωσε χερι ουτε για πλακα,δεν ειναι για χαβαλε ουτε αστειο αυτο το θεμα για κανεναν,απο την στιγμη που ξεκινα σε οδηγει σε αλλες καταστασεις,χανεται ο ελεγχος και ο σεβασμος και απο τους δυο  :think:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
25 χρόνια εγώ
:2funny: :2funny:

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Βασικά δεν θεωρώ αστείο το να πέφτει ξύλο,αλλά να μου φαίνεται παράξενο να τις τρώει άντρας.Και δεν είπα δηλαδή άμα απλώσει η γυναίκα χέρι τότε για να δείξει τι άντρας είναι να την αρχίσει στις μπουνιές προς Θεού!!Αλλά κατ εμέ που μπορεί και να λανθάνω αν είσαι σωστός και κύριος με αξιοπρέπεια πρέπει την πρώτη στιγμή που θα γίνει μαλακία να την "πιάσεις" λίγο άγαρμπα απο το χέρι και να της βάλεις μια δυνατή φωνή να καταλάβει ότι δεν είσαι μαλάκας και να τις δώσεις να καταλάβει ότι αν ξαναγίνει τα μάζεψες και έφυγες.Ξέρω ότι είναι δύσκολο όμως μόνο έτσι λύνεται τέτοιο θέμα.Γιατί καταλαβαίνω τη βία σε γυναίκες καθώς οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές και ευάλωτες και πολές πέφτουν θύματα κακοποιησης,αλλά και ο άντρας ρε γαμώτο;Αυτός που υποτίθεται ότι είναι ο πιο δυνατός;;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εκανα στο τερι μου δορο μπαστουνακια του γκολφ
κ τορα με βαραι μ αφτα.........ελεοσ ρε γαμοτο πολι εμα λεμε.

Καλα που δεν το εκανες δώρο σετ αγγειοπλαστικής ...

Φαντάζεσαι να έφτιαχνε βάζα και να στα έσπαγε στο κεάλι ???

bourdelomania

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη γιατι ειναι ξεφτιλα να τρωει ενας αντρας ξυλο απο τη γυναικα του;και γιατι δεν ειναι ξεφτιλα δηλαδη ενας αντρας να δινει ξυλο στη γυναικα του? πρεπει να υπαρχει αλληλοσεβασμος.οποιος δεν το πιστευει αυτο ειναι μισογυνης

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Βασικά δεν θεωρώ αστείο το να πέφτει ξύλο,αλλά να μου φαίνεται παράξενο να τις τρώει άντρας.Και δεν είπα δηλαδή άμα απλώσει η γυναίκα χέρι τότε για να δείξει τι άντρας είναι να την αρχίσει στις μπουνιές προς Θεού!!Αλλά κατ εμέ που μπορεί και να λανθάνω αν είσαι σωστός και κύριος με αξιοπρέπεια πρέπει την πρώτη στιγμή που θα γίνει μαλακία να την "πιάσεις" λίγο άγαρμπα απο το χέρι και να της βάλεις μια δυνατή φωνή να καταλάβει ότι δεν είσαι μαλάκας και να τις δώσεις να καταλάβει ότι αν ξαναγίνει τα μάζεψες και έφυγες.Ξέρω ότι είναι δύσκολο όμως μόνο έτσι λύνεται τέτοιο θέμα.Γιατί καταλαβαίνω τη βία σε γυναίκες καθώς οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές και ευάλωτες και πολές πέφτουν θύματα κακοποιησης,αλλά και ο άντρας ρε γαμώτο;Αυτός που υποτίθεται ότι είναι ο πιο δυνατός;;
Δεν έχεις καταλάβει κάτι. Η αδυναμία δεν είναι μόνο σωματική αλλά και ψυχική/πνευματική, και μπορεί να είναι έντονη στον οποιονδήποτε, είτε άντρας είναι αυτός είτε γυναίκα. Άμα αυτός ο κάποιος βρει και σύντροφο που να εκμεταλλεύεται και να πατάει πάνω σε αυτή του την αδυναμία το αποτέλεσμα είναι συχνά η λεκτική ή η σωματική κακοποίηση.
Πιστεύω πως δεν ακούμε πολύ συχνά να δέρνει η γυναίκα τον άντρα γιατί γενικότερα οι γυναίκες δεν εκφράζονται με το ξύλο, προτιμούν πιο υπόγειες μεθόδους για να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες κάποιου. Δηλαδή τον υποβιβάζουν, τον μειώνουν, τον ακυρώνουν. Το αποτέλεσμα για μένα είναι το ίδιο με τον ξυλοδαρμό, στον οποίο καταλήγουν κάποιες.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως πρώτον το ξύλο πάντα είναι ξεφτίλα από όποιον κι αν δίνεται και δεύτερον μπορεί να κάνει μεγαλύτερη αίσθηση η σωματική κακοποίηση ενός άντρα από γυναίκα αλλά για μένα είναι το ίδιο με τη λεκτική. Σκέψου μόνο πόσο οικεία είναι η εικόνα στην κοινωνία της γυναίκας να κατηγορεί τον άντρα, να τον λέει άχρηστο κτλ. Το ίδιο πράγμα είναι.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
δηλαδη γιατι ειναι ξεφτιλα να τρωει ενας αντρας ξυλο απο τη γυναικα του;και γιατι δεν ειναι ξεφτιλα δηλαδη ενας αντρας να δινει ξυλο στη γυναικα του? πρεπει να υπαρχει αλληλοσεβασμος.οποιος δεν το πιστευει αυτο ειναι μισογυνης
Φιλε η απαντηση ειναι σε δικη μου παραθεση

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Το να σηκωση χερι αντρας πανω σε γυναικα ειναι ειναι χοντρη μαλακια και αυτοσ που το κανειδεν ειναι αντρας.
Οταν ομως συμβει το αντιθετο τοτε το θεαμα ειναι αστειο οντως και αυτος που το τρωει παλι δεν ειναι αντρας

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτα τα πραγματα συμβαινουν οταν δεν υπαρχει η χανεται ο σεβασμος....
Δεν ειναι παιχνιδι,ουτε καν αστειο...απο οποιαδηποτε πλευρα και αν γινεται...
Αν καποιοι γελανε με αυτες τις καταστασεις ειναι σαν να τις επικροτουν....

ε άμα ένας άντρας τις τρώει απότη γυναίκα του να μη γελάσεις? Να τον λυπηθείς? Να τον παρεις και μια αγκαλίτσα να περάσει? Τι καταστάσεις ρε και το πρόβλημα υπάρχει? Μωρά παιδί είναι? Ανήμπορος να υπερασπιστεί τον εαυτό του? Ανίσχυρος? Δεν έχει στόμα να μιλήσει, ή χέρι έστω στην τελική βρε αδερφέ! Για να γελάς είναι , γιατί είναι να κλαις με μαύρο δάκρυ??!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ε άμα ένας άντρας τις τρώει απότη γυναίκα του να μη γελάσεις? Να τον λυπηθείς? Να τον παρεις και μια αγκαλίτσα να περάσει? Τι καταστάσεις ρε και το πρόβλημα υπάρχει? Μωρά παιδί είναι? Ανήμπορος να υπερασπιστεί τον εαυτό του? Ανίσχυρος? Δεν έχει στόμα να μιλήσει, ή χέρι έστω στην τελική βρε αδερφέ! Για να γελάς είναι , γιατί είναι να κλαις με μαύρο δάκρυ??!!!
Δεν είναι να τον παίρνεις αγκαλίτσα βέβαια αλλά όχι και να γελάς.
Δηλαδή εγώ που δεν ανέχομαι να με δέρνουν πρέπει να γελάω με μια γυναίκα που τη δέρνουν;
Βάλτε το στο μυαλό σας επιτέλους πως όταν είσαι ψυχικά αδύναμος δεν υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και η άλλη (ή ο άλλος) σε κάνει ό,τι θέλει! Και άμα φτάσει στα όρια η κατάσταση πέφτει και το ξύλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom