Νέα

Άνδρες με γυαλιά μετράνε καθόλου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Κανε οτι μπορειs Λουκ....Ατομα χρειαζομαστε!!!!!!!! Μιλα για πολυεστιακα για διπλοεστιακα...Σουχω εμπιστοσυνη!!!!!!!!..............Αλλα ομωs  μιλα και για....κορδονια!!!

**BettyBoop**

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
αχαχαχαχ και μεις παιζαμε μαντολινο, οχι ομως ηλεκτρικο, ντραγκα ντρουγκα ντραγκα ντρουγκα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Eιμαστε στην 6η ακομη..........Δεν πιστευω να ιδρωσατε?????????????????
Και μυριζουν και οι μασχαλιτσεs !!!!!!

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Δωσε ρεξονα στον λαο λαιφακοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Φόραγα γυαλιά,αντιαισθητικά τελείως,από τα 6 μου μετά από εγχείρηση.Το 1992 αποφάσισα να πάω να κάνω εγχείρηση,αλλά άλλαξα γνώμη.Το 1999 όμως το αποφάσισα.Τα πέταξα και είμαι μια χαρά.Αυτοπεποίθηση,πρακτικά προβλήματα λύθηκαν,και το κόστος ήταν μικρό σε σχέση με τα τόσα λεφτά που είχα πετάξει σε σκελετούς κλπ.Φακούς επαφής είχα δοκιμάσει κάποιες φορές,αλλά δε με βόλεψαν.Δυσκολευόμουν να τους φορέσω,με ενοχλούσαν κλπ.Φίλε που άνοιξες το θέμα,αν μπορείς,κάνε εγχείρηση.Ιδίως αν έχεις πάνω από 6 βαθμούς μυωπίας.Αν έχεις 1-2,πάρε ένα ζευγάρι όμορφα γυαλιά,και σε συνδυασμό με τα μαλλιά και το συνολικό στυλ σου δε θα έχεις πρόβλημα.

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
πλεον υπαρχει τοσο μεγαλη ποικιλια σε σκελετους αλλα και στον φακο που ακομα και μεγαλο βαθμο να εχει μπορεις να βρεις ενα γυαλι να σε κολακευει, μπορεις να δοκιμασεις επισης φακους επαφης, εγω φοραω και τα δυο παιζει ρολο βεβαια και το ωραριο μου αν βαριεμαι κλπ.Το θεμα ειναι εσυ να μην εισαι κομπλεξαρισμενος και ασε τια ρεσει στους αλλους οτι αισθανεσαι ανετα και ειδικα αν εχεις πολυ μεγαλο βαθμο κανε το λειζερ και ξεμπερδεψες

OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Tα 2 τελευταια ποστ και ελαχιστα αλλα,πολυ ενδιαφεροντα,ευχαριστω  :)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
το ολο το πακετο παιζει ρολο μεγαλε!
τωρα τα γυαλια ουτε ομορφοτερο θα σε κανουνε που ειπαν καποιοι οτι τους δινει τυπο κλπ ουτε ασχημοτερο! (ενω μιλαμε για την σημερον ημερα 2009  και οχι αυτα που φορουσε καποτε η γιαγια μου)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom