life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Πεσαμε σε δυσκολη!!!!!!!!!!!! χμμμμεμενα;;;;;;;;;
δυσκολαααααα!!!!
Δλδ με ....Τεζα δεν ????
Πεσαμε σε δυσκολη!!!!!!!!!!!! χμμμμεμενα;;;;;;;;;
δυσκολαααααα!!!!
δικια μου εφευρεση...Πεσαμε σε δυσκολη!!!!!!!!!!!! χμμμμ
Δλδ με ....Τεζα δεν ????
κιρα γραναζιδικια μου εφευρεση...
δικια μου εφευρεση...
μονον οταν θελω εγω!!!!!!!!!αντε να δω πως θα καθαρισετε τωρα...
αντε να δω πως θα καθαρισετε τωρα...
Ναι, αλλα δεν τα πλησιαζειs απο κοντα ετσι????????...........Αν γινεται απο ψηλα ενταξει να παω να βαλω ζαχαριτσατα κολεοπτερα ινε εφκολο στοχοσ ,βανι ζαχαριτσα δολομα μαζι με λιγο οξι κε ολα καλα
φορασ λαστιχενια παουτσα ιδικαΝαι, αλλα δεν τα πλησιαζειs απο κοντα ετσι????????...........Αν γινεται απο ψηλα ενταξει να παω να βαλω ζαχαριτσα
Αν ομωs ειναι απο κοντα.....ποιοs θα παει??????? να στειλουμε τον povel???
αρα αμα κανισ αφερρεσι 2 σελιδεσ καλεσΕλα ρε πουστη μου με τα offtopic καθε φορα,απο τις 10 σελιδες οι 8 ειναι offtopic
Απο κοντα εγω δεν πλησιαζω!!!!!!!!! Να μου παει..........Δεν ειδεs το ματι τηs Λουκ πωs γυαλιζει???????φορασ λαστιχενια παουτσα ιδικα
Ελα ρε πουστη μου με τα offtopic καθε φορα,απο τις 10 σελιδες οι 8 ειναι offtopic
δλδ πραγματικα τι περιμενες;;;;;;;Ελα ρε πουστη μου με τα offtopic καθε φορα,απο τις 10 σελιδες οι 8 ειναι offtopic
Δεν ειναι παντοτε μονο θεμα στυλ και γουστου......Ειναι και θεμα υγειαs των ματιων.....Αν βλεπει καλα χωριs πονοκεφαλουs κτλ......Επειτα οι φακοι σε ξαλαφρωνουν απ το να εχειs τα γυαλια που σου γλιστρανε σε βαζουνε να αγοραζειs για τον ηλιο ειδικα γυαλια + μυωπιαs και πολλα αλλα......δλδ πραγματικα τι περιμενες;;;;;;;
η απαντηση ειναι ξεκαθαρη!! 1.αν σου πανε και σου δινουν στυλ οκ! 2.σε αλλες αρεσει κ σε αλλες οχι!!!
οπως γινεται με ολα δλδ...
δλδ πραγματικα τι περιμενες;;;;;;;
η απαντηση ειναι ξεκαθαρη!! 1.αν σου πανε και σου δινουν στυλ οκ! 2.σε αλλες αρεσει κ σε αλλες οχι!!!
οπως γινεται με ολα δλδ...