Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ρε Αννα...10€ πανω τα προγραμματα.???? Πριν λιγο καιρο ειχες το γλυφομουνι και το ακαποτο 40€...τωρα Χριστουγεννιατικα 50€ ζητας.?????? ...............εγω παντως με 30€ μπηκα, τα τιμησε η δικια σου η καυλιτσα δεν λεω......

Θερμη παρακλειση........μαθε τις ρεσυ να περναει καποτες.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ. Στο δωματιο που μπηκα, βλεπω μπηκε πλαγιος καθευτης σκουρος, και καθρευτης πανω στην οροφη, θυμηθηκα τον jo, που εβλεπε τον εαυτο του οταν πηδαγε εκει μεσα.!!!!  :2funny: :2funny: αλλα ξεχασα οταν συνουσιαζομουνα με την μικρη να κοιταξω πανω.... >:( την αλλη φορα ισως.... :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
εχεις πια και το δικο σου θρεντακι
;) ;) ;)

Α μου πηρες θρεντ για τα Χριστουγεννα ? Τι καλος ! <3

Τα jumbo προτεινονται και για οφθαλμολουτρο...!!!! το τι βλεπεις εκει μεσα δεν λεγετε...καλυτερο σοου και απο το πλατιμουν.!!!  *P

Ψαγμενο σε κοβω  :cool2: Ελα να ψησουμε καμια Τζαμπο-τσαρκα  :dancing:

:2funny: :grin: :2funny: :grin: :2funny:

Να στε καλά παιδιά !!! ... μισή ώρα γελάω διαβάζοντάς σας !!! ... jo ... karaman ... ζηλεύω το κέφι σας ... Και σας ευχαριστώ !!!

Αννούλα ;;; ... ομόρφηνες από ότι βλέπω στις φωτό; ή έχουμε καιρό να βρεθούμε ;;;  :grin: :2funny:

jo ... έπρεπε να πάρεις ένα μπαστούνι σε μαύρο ... γιατί από ότι διαβάζω κάποιοι το χρειάζονται μετά από την βόλτα τους από εκεί ...

Χαχαχα , δε ξερω ποσο καιρο εχετε να βρεθειτε αλλα πραγματι ομορφηνε  :tits2: Εχασε κανα δυο κιλα και τονιστικαν οι καμπυλες της ...

Και μενα εχει τονιστει η κοιλιακη μου καμπυλη τελευταια ...  παλιο μελομακαρονα  :idiot:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
 Δηλ Αννουλα μας τι ωρα θα ξεκινησει??Θα κανει πρωτοχρονια στο μαγαζι η θα ερθει κατα τις 12:30?? Ισως θα γουσταρα να ρειξω το πρωτο της χρονιας μιας και  την μικρη δεν την εχω τιμησει!!! ( αρaγε αυτο πως το λενε??Ποδαρικο??? ) Τζοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  help!! Πως λεγεται οταν πας 00:01 και ρειξεις το πρωτο  :knockinb:  :fuck1:  :pipa1:  :pipa2: της χρονιας?? Και αραγε εχει εξτρα Bonus ??? Kai αν πειασει το (πως να το πω ποδαρικο? χερικο? πουτσικο?? ) εχει κι αλλο bonus???   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Καλη χρονια σε ολους!!!  και..........

[move][size=30pt]ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ!!!!!!!![/size][/move]

Ρεμουνιον το λεγανε στο χωριο μου  :cheesy:  Αντε καλο βολι  :fuck2:

Ρε Αννα...10€ πανω τα προγραμματα.???? Πριν λιγο καιρο ειχες το γλυφομουνι και το ακαποτο 40€...τωρα Χριστουγεννιατικα 50€ ζητας.?????? ...............εγω παντως με 30€ μπηκα, τα τιμησε η δικια σου η καυλιτσα δεν λεω......

Θερμη παρακλειση........μαθε τις ρεσυ να περναει καποτες.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ. Στο δωματιο που μπηκα, βλεπω μπηκε πλαγιος καθευτης σκουρος, και καθρευτης πανω στην οροφη, θυμηθηκα τον jo, που εβλεπε τον εαυτο του οταν πηδαγε εκει μεσα.!!!!  :2funny: :2funny: αλλα ξεχασα οταν συνουσιαζομουνα με την μικρη να κοιταξω πανω.... >:( την αλλη φορα ισως.... :grin:

Αααα ακομη δε το μαθαν το πιπινελι τα βασικα ?  :idiot:  αααα θα τους στειλω την προνοια
Καραμαν αυριο ελα παμε να υποβαλουμε μυνηση , θα διεκδικησουμε την κηδεμονια  :2funny:

ΥΓ
ααα χαν΄ς ωραια ειναι απο πανω  :dancing: εγω ειχα βαλει τα χερια πισω απ το κεφαλι και απολαμβανα
βεβαια το πιπινελι μολις πηρε χαμπαρι με τι μαλακα εμπλεξε αρχησε να γελαει , αλλα νταξυ δε πειραζε  :grin:

Χαιρομαι που με θυμασαι οταν κανεις σεξ  , και γω το εχω παθαινα παλαιοτερα ... Αντε καλο βραδυ http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=106727.0;attach=461281;image[/img[/URL]]

:2funny:

Συνημμένα

• effemine2.gif
    effemine2.gif
    1,9 KB · Εμφανίσεις: 41

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Το πιπινακι εχει ακομα σταδια βελτιωσης, αλλα προσπαθει, πανω κατω δεξια αριστερα να την βαλεις συμετεχει...
σκεφομουνα να το κανουμε στυλ γραφειου...μια συρταριερα που εχει στο δωματιο ηταν ψιλη.!! 2 κομοδινα ηταν χαμηλα και μικρα...το σκεφτηκα αρκετα δεν θα βολευε στα κομοδινα που εχει μεσα, οποτε το παιχνιδι εγινε στο κρεβατι πανω....

Αααααααααααααααααα τι θυμηθηκα.!!! Ανναααα εχεις προβλημα με τον νυπτηρα σου στο δωματιο το δεξιο, δεν ρουφαει τα νερα καλα, θες οποσδηποτε ξεβουλομα αποφραξη τουμποφλο και τα διαφτα.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Επισης τι εγινε με το αυτοματο μηχανημα χαρτιο δεν δουλευει ή βαριονται τα κοριτσα να βαλουν το χαρτι μεσα...ηταν χυμα πανω στο κομοδινο...  :tickedoff: το κλιματιστικο δουλευε τελεια μην στεναχωριεσε.!!!  :2funny:

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Καλημέρα Αννούλα... :-* :-* :-*

Μια φιλική προειδοποίηση....

Την επόμενη φορά...  :knockinb: αν πάνω στην έκσταση μ ακούσεις να σε αποκαλώ... "μπισκοτάκι μου", πάρε δρόμο γρήγορα... :rockon: :rockon: :rockon:

Είδα "κακό όνειρο"... :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• tumblr_me0dmjFk8S1qatn9jo1_400.jpg
    tumblr_me0dmjFk8S1qatn9jo1_400.jpg
    20,2 KB · Εμφανίσεις: 28

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Το πιπινακι εχει ακομα σταδια βελτιωσης, αλλα προσπαθει, πανω κατω δεξια αριστερα να την βαλεις συμετεχει...
σκεφομουνα να το κανουμε στυλ γραφειου...μια συρταριερα που εχει στο δωματιο ηταν ψιλη.!! 2 κομοδινα ηταν χαμηλα και μικρα...το σκεφτηκα αρκετα δεν θα βολευε στα κομοδινα που εχει μεσα, οποτε το παιχνιδι εγινε στο κρεβατι πανω....

Αααααααααααααααααα τι θυμηθηκα.!!! Ανναααα εχεις προβλημα με τον νυπτηρα σου στο δωματιο το δεξιο, δεν ρουφαει τα νερα καλα, θες οποσδηποτε ξεβουλομα αποφραξη τουμποφλο και τα διαφτα.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Επισης τι εγινε με το αυτοματο μηχανημα χαρτιο δεν δουλευει ή βαριονται τα κοριτσα να βαλουν το χαρτι μεσα...ηταν χυμα πανω στο κομοδινο...  :tickedoff: το κλιματιστικο δουλευε τελεια μην στεναχωριεσε.!!!  :2funny:
το χάρτη εγώ δεν το θέλω στο μηχάνημα είναι πολύ σκληρό κ δεν έχει καλή αφή κ παίρνω από το σούπερ απλό ρόλο :P

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Καλημέρα Αννούλα... :-* :-* :-*

Μια φιλική προειδοποίηση....

Την επόμενη φορά...  :knockinb: αν πάνω στην έκσταση μ ακούσεις να σε αποκαλώ... "μπισκοτάκι μου", πάρε δρόμο γρήγορα... :rockon: :rockon: :rockon:

Είδα "κακό όνειρο"... :2funny: :2funny: :2funny:
θα με βουτήξεις κ στο γάλα ???

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ο υδραυλικος εβγαλε διαγνωση  :2funny: Αντε ποτε θα παμε να το φτιαξουμε?  Ειχαμε πει θα με παρεις για βοηθο  :dancing:

Αυτο με το γραφειο φοβερη ιδεα  :rockon: και το πιπινελι ντυμενο γραμματεας !!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Νισαφι με τα βρακια και τα σουτιενια . Οχι αλλο καρβουνο !

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
το χάρτη εγώ δεν το θέλω στο μηχάνημα είναι πολύ σκληρό κ δεν έχει καλή αφή κ παίρνω από το σούπερ απλό ρόλο :P

Σωστο κι αυτο , μερικα χαρτια απ τα αυτοματα σαν εφημεριδες ειναι  :grin:

Αννα δε σε βλεπω ενθουσιασμενη με την ιδεα της καντινας :think: μηπως παθαινεις ναυτια ?
να παρω το πιπινι αμα ειναι δε με πειραζει  :rolleyes:

Και για να μη ξενχιομαστε , θελουμε νεες ππινοφωοτος  :rockon:

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Τελικα δεν μαθαμε τι ωρα ξεκιναει  :fuck2: :knockinb: :pipa1: το μικρο το βραδυ!

Επισκέπτης
Πολυ γλυκο και ομορφο το πιπινη  :smitten: σαν δεκαπενταχρονο μοιαζει  :<  :P

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
θα με βουτήξεις κ στο γάλα ???
Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί... απ' ότι θυμάμαι (παρ' όλο το Altzheimer's) είναι ήδη βουτηγμένο στο μέλι.... :kissass:

Κάτι σαν μελομακάμουνο να ΄πούμε... :dancing: :dancing: :dancing:

Αννούλα μου, σου στέλνω 2013 φιλά και σου εύχομαι για τον καινούργιο χρόνο υγεία, ηρεμία, χαρά και προκοπή...  :-* :-* :-*

Οι ευχές απευθύνονται και σε όλα τα ρεμάλια που κυκλοφορούν στο site.... :rockon: :rockon: :rockon:

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί... απ' ότι θυμάμαι (παρ' όλο το Altzheimer's) είναι ήδη βουτηγμένο στο μέλι.... :kissass:

Κάτι σαν μελομακάμουνο να ΄πούμε... :dancing: :dancing: :dancing:

Αννούλα μου, σου στέλνω 2013 φιλά και σου εύχομαι για τον καινούργιο χρόνο υγεία, ηρεμία, χαρά και προκοπή...  :-* :-* :-*

Οι ευχές απευθύνονται και σε όλα τα ρεμάλια που κυκλοφορούν στο site.... :rockon: :rockon: :rockon:
καλη χρονια και σε σενα και σε ολους τους αλλους.αααα και ειδικα εσενα σου ευχομαι το 2013 να σπατουλαρεις 2013 γκομενες :dancing:

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
καλη χρονια και σε σενα και σε ολους τους αλλους.αααα και ειδικα εσενα σου ευχομαι το 2013 να σπατουλαρεις 2013 γκομενες :dancing:
Και δεν το στρογγυλεύουμε στις 2500 ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Νάσαι πάντα καλά... γερός και ντούρος.... :rockon: :rockon: :rockon:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
χρόνια πολλά !!! κ καλύτερη χρόνια για όλους μας !!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Καλη χρονια.!! να μας ερθει Αννουλα, να εισαι γερη να μας φερνεις καλα πιπινακαι ετσι.!!?? και πανω απο ολα ΥΓΕΙΑ.!!!!!  .-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χρονια πολλα καλη χρονια και καλα μυαλα για ολες σας επαγγελματιες και ιδιοκτητριες να προσεχετε την πελατεια που σας στηριζει ακομα εν μεσω κρισης

xman3

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
χρονια πολλα καλη χρονια !!!  :dancing:

Stormbringer