gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν μου λες ;ειναι αληθεια ομορφος ή ετσι το λες για κοπλιμεντο;καλημέρα όμορφε !!!
δεν μου λες ;ειναι αληθεια ομορφος ή ετσι το λες για κοπλιμεντο;καλημέρα όμορφε !!!
είναι γοητευτικός άντρας !!! τα κορίτσια κοιτάνε ομορφιά η γυναίκα θέλει γοητεία !!!δεν μου λες ;ειναι αληθεια ομορφος ή ετσι το λες για κοπλιμεντο;
τωρα μας το γυριζεις.....είναι γοητευτικός άντρας !!! τα κορίτσια κοιτάνε ομορφιά η γυναίκα θέλει γοητεία !!!
αρα δεν ειναι και πολυ ομορφος...είναι γοητευτικός άντρας !!! τα κορίτσια κοιτάνε ομορφιά η γυναίκα θέλει γοητεία !!!
ε σαν εμας δεν θα ναι......αρα δεν ειναι και πολυ ομορφος...
ε για να λεει απλα γοητευτικος...καταλαβαινειςε σαν εμας δεν θα ναι......
ολες ειχαν μια πανεμορφη παχια γραμμη μουνοτριχας
όταν έρθεις στείλε μου μην να πάρω το εναλλακτικό μουνάκι μαζί μου :-*ε για να λεει απλα γοητευτικος...καταλαβαινεις
Ασχετο τωρα...ειδα προχθες για πρωτη φορα την ταινια 'Ματια ερμητικα κλειστα' και επαθα πλακα με τις ολογυμνες σκηνες κοριτσιων οπου ολες ειχαν μια πανεμορφη παχια γραμμη μουνοτριχας .Τρελαινομαι για γουνακι...
Αννα σε παρακαλω μπορεις να αφησεις μια παχια λωριδα μουνοτριχας να γουσταρουμε εμεις οι μερακληδες?
Σου ταιριαζει πιστευω και σαν σωματοτυπο και σαν χαρακτηρα
όμορφος είναι ο Μαρτάκης γοητευτικός ο Bruce Willis :-*αρα δεν ειναι και πολυ ομορφος...
καλησπέρα γίγαντα μουΚαλησπέρα λαφάμαινα ... καλησπέρα στην υπόλοιπη παρέα ... στους όμορφους ... και στους γοητευτικούς
καλο λουκ ειναι και το αξυριστο τριων τεσσαρων ημερων....να γρατσουναει και λιγοε για να λεει απλα γοητευτικος...καταλαβαινεις
Ασχετο τωρα...ειδα προχθες για πρωτη φορα την ταινια 'Ματια ερμητικα κλειστα' και επαθα πλακα με τις ολογυμνες σκηνες κοριτσιων οπου ολες ειχαν μια πανεμορφη παχια γραμμη μουνοτριχας .Τρελαινομαι για γουνακι...
Αννα σε παρακαλω μπορεις να αφησεις μια παχια λωριδα μουνοτριχας να γουσταρουμε εμεις οι μερακληδες?
Σου ταιριαζει πιστευω και σαν σωματοτυπο και σαν χαρακτηρα
αρα δεν ειναι και πολυ ομορφος...
ε σαν εμας δεν θα ναι......
καλημέρα !!!
να πάρεις να πάρεις είπαμε εγώ είμαι μιλφ για σένα :-*Εεεεεε κοψε τις μλκς.!!! ....εχω και ενα δωρο σε βαφτισιμι να παρω..!!!!!
να πάρεις να πάρεις είπαμε εγώ είμαι μιλφ για σένα :-*
χαχαχα εγώ τα πρωινά κ Λαρα το βράδυΔεν μας λες και το προγραμμα σου μεχρι την Δευτερα...οχι για μενα.!! για τους φουκαριαρηδες τους μιλφακηδες.!!!
χαχαχα εγώ τα πρωινά κ Λαρα το βράδυ