mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
καλησπερα !τελικά πια φεορίτε λοξό τσατσά δευτέρα τρίτη βράδι δούλευε η μικροκαμονένη με κοντό μάλι κ γυαλιά που είναι συνιφος πρωινή ...
χφές το βράδι έκατσα κ διάβαζα για τσατσάδες της αθήνας η δικές μας μιλάμε είναι παρφενες μπροστά τους :-καλησπερα !τελικά πια φεορίτε λοξό τσατσά δευτέρα τρίτη βράδι δούλευε η μικροκαμονένη με κοντό μάλι κ γυαλιά που είναι συνιφος πρωινή ...
κ που να ξέρω πια ήταν εκεί πως ήτανΑυτη που ηταν στο Λουξ ( Αλιακμωνος 8 )
Γεια σου μποτοφιλε
Καλησπερα στο ολους
η ξανθια η ηλικιωμενη με το μακρυ μαλλι...Πολυ την παρθενα μας κανεις μωρε Αννουλα.κ που να ξέρω πια ήταν εκεί πως ήταν
δεν σας κάνω τπτ αλ δεν το ξέρω κ ρωτάω αυτή που λες δούλευε κ στις γραμες στο 4 , αλά πως να βγάλο άκρη αφού ο DOGBABY την είδη χφές στο μαγαζί κ αυτή δεν δούλευε 2 μέρες άντε τώρα να με εξήγησης .η ξανθια η ηλικιωμενη με το μακρυ μαλλι...Πολυ την παρθενα μας κανεις μωρε Αννουλα.
Ηξερα και τ'ονομα της αλλα το ξεχασα
τπτ το συνγλονιστικό σήμερα μια μικρή αλαγη για το βράδι θα δουλέψει αλή κοπέλα μια Ελένα βουλγάρα ...Μια φορα την ειδα μονο και ουτε την θυμαμαι καλα καλα ..
παντως ηταν ο λογος που εκοψα τηλετσαρκες και αναφορες για το λουξ τοτε
τι νεα απ το μετωπο ?
Σωστα εχει δουλεψει και Αν.Γεωργιου 4.Μαλακισμενη ειναι να την προσεχεις...δεν σας κάνω τπτ αλ δεν το ξέρω κ ρωτάω αυτή που λες δούλευε κ στις γραμες στο 4 , αλά πως να βγάλο άκρη αφού ο DOGBABY την είδη χφές στο μαγαζί κ αυτή δεν δούλευε 2 μέρες άντε τώρα να με εξήγησης .
καιτη ,μαρία κ λένα αυτές δουλεύουνε τώρα ....η ξανθια η ηλικιωμενη με το μακρυ μαλλι...Πολυ την παρθενα μας κανεις μωρε Αννουλα.
Ηξερα και τ'ονομα της αλλα το ξεχασα
κατάλαβα θα την στρώσω φυσικά την έχω κάνει καπιες παρατηρήσεις ...παντός 2 μέρες αυτή δεν δούλευε άρα δεν μπορούσε κανένας να την δει στο μαγαζειΣωστα εχει δουλεψει και Αν.Γεωργιου 4.Μαλακισμενη ειναι να την προσεχεις...
Ρε συ...που να ειχες και 100 τσατσαδες δηλαδη
Παντως οχι αυτη με το κοντο μαλλακι που εχει φαει τα βιβλια.Αυτη την συμπαθουμε.
Ποια περισσευει??εεε αυτην δε τη συμπαθουμε
δεν σας κάνω τπτ αλ δεν το ξέρω κ ρωτάω αυτή που λες δούλευε κ στις γραμες στο 4 , αλά πως να βγάλο άκρη αφού ο DOGBABY την είδη χφές στο μαγαζί κ αυτή δεν δούλευε 2 μέρες άντε τώρα να με εξήγησης .
είπαμε για σένα δεν θα είμαι ποτέ αμάν άντε στην αραβονιαρα schnell.....εσυ ποτε θα εισαι ?
ναι η Λένα είναι η μικροκαμωμένη .....αν λέμε για το βράδι το προη είναι η κετούλα η λάλα ένταξη αυτήν την ξέρουν όληισως να κανω λαθος . αυτη που ηταν χτες ηταν ιδιαιτερα ευγενικη.
είπαμε για σένα δεν θα είμαι ποτέ αμάν άντε στην αραβονιαρα schnell.....
naiΗ πρωηνη σημερα ειναι οκ τηλεφωνικος
αυτη ειναι η χοντρουλα ?