jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
από κοντα είναι πολύ πιο όμορφη αυτά τα φωτο μου έδωσε αυτή μαλον ο φωτογράφος είταν βλήμα , όπως αυτός που είχε τραβήξει την μαρία την τσέχα χάλια μαυρα της είχε κάνει >
έχεις απόλυτο δίκιο.... πχ για μένα η δζούλια που πόλη την φεορουνε μουνάρα την ιδατε άβαφη κ γυμνή ? είναι 22/23 κ η μούρη της είναι όλο σπυριά κ τα πόδια όλο κεταρίτιδα κ την φεορο ότι είναι μια πατσαβούρα ... ειπάρχη διάφορα από μια σεξ γκόμενα κ όμορφη γκόμενα είναι 2 διαφορετικά πράγματα ....ειναι σπαστικοι μερικοι που και την μονικα μπελουτσι να δουνε θα πουνε τι μπαζο ειναι αυτο
η τζεσικα εμφανισιακα φαινεται αρκετα δυνατο κομματι μενει να παρει Iso εγκρισης μετα απο δοκιμη απο τον προεδρο κ τον αντιπροεδρο (gl-jo)!
από κοντα είναι πολύ πιο όμορφη αυτά τα φωτο μου έδωσε αυτή μαλον ο φωτογράφος είταν βλήμα , όπως αυτός που είχε τραβήξει την μαρία την τσέχα χάλια μαυρα της είχε κάνει >
για αυτή δεν ξέρω η μαρία παντός δεν είχε τπτ με τον φωτογράφομηπως τον στραβογαμησε για αυτο δεν την εβγαλε καλα????
για αυτή δεν ξέρω η μαρία παντός δεν είχε τπτ με τον φωτογράφο
στην ερωτηση που έκανες τη παραπάνω να πω ? το πόσο γραμάρια δέχετεουγκ
ε πες κα και παραπανω ,
yes...αυτη που βοσκει ? Εδεσσα ?
στην ερωτηση που έκανες τη παραπάνω να πω ? το πόσο γραμάρια δέχετε
ειναι σπαστικοι μερικοι που και την μονικα μπελουτσι να δουνε θα πουνε τι μπαζο ειναι αυτο
η τζεσικα εμφανισιακα φαινεται αρκετα δυνατο κομματι μενει να παρει Iso εγκρισης μετα απο δοκιμη απο τον προεδρο κ τον αντιπροεδρο (gl-jo)!
αν μου απαντήσεις πόσο γρ βγαζεις θα σε πω
χρεωνετε εξτρα αυτο ?
Μονικα ειναι μια και ειναι ΘΕΑ.!!!
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=93178.0;attach=279414;image[/img[/URL]]
[/quote]
καλτσάκια φοράει ? ποπο ξενέρωμα ..... :S
αν μου απαντήσεις πόσο γρ βγαζεις θα σε πω
καλτσάκια φοράει ? ποπο ξενέρωμα ..... :S
απλά πάει με γραμμαριοδε τα εχω μετρησει φυσικα και δεν ειναι παντα το ιδιο
παντως σε μια απ τις ποιο "βαριε" βυζοχισιες μου με το μωρο μου φυσικα
δεν μπορεσαν να κρατηθουν οσο κι αν προσπαθησε ενω την ξαπωλμενμη
κυλισαν στο πλαι
γιατι το σχεση εχει αυτο ομως ? παθαινει ασθμα απ το βαρος ?
αυτά που φορούσε η μικρή δεν τα λένε καλτσάκια αλά γκέτες μαλον η κάπως έτσι ....Που τα ειδες τα καλτσακια μαρη.????
(ξεχασες μαλον τα καλτσακια της σιμονας??? )
αυτά που φορούσε η μικρή δεν τα λένε καλτσάκια αλά γκέτες μαλον η κάπως έτσι ....
καλά θα της κάνω σε κάθε κοπέλα δώρο από ένα ζευγάρι μπότες έτσι για να σου φύγει το παράπονο μόλις θα της έχουν θα σε ενημερώσω ...