gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
8a erto paraskevi proini vardia :-*
καλός την κούκλα ....μπραβο τα κατάφερες και γραφικές.....
8a erto paraskevi proini vardia :-*
το για μενα παει;λιπών φα κάνω την αλή βλομάδα δοκιμή κ φα προσπαφήσω να βάλω την Σίμωνα προη .....δεν σας υποσξουμε ακόμα τπτ.... είναι αμαρτία για τους πρωινούς να μην έχουν ποτέ την Sίμωνα το προη !!!!!!
δωστε φωτογραφιες απο λουση στον λαοοοοοοο (ποθ ειναι εκεινο το θρεντ κρυμμενο ρε σεις του καραμαν με τις φωτογραφιες?)
Λουση για σενα.! Ετσι ακριβως ηταν πριν κανα 1μιση χρονο...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=93178.0;attach=279267;image[/img[/URL]]ΚΟΡΙΝΑ (Στηθος-???)
Look...4.0
Service...???
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=93178.0;attach=279267;image[/img[/URL]]
Ατυη ειναι η κορινα ? :think:
[/quote]
ναι αλλά αλλαξε τα μαλλια της ...... φακελομένες της έχετε βλέπω ???? :think:
ναι αλλά αλλαξε τα μαλλια της ...... φακελομένες της έχετε βλέπω ????
Αρα αν ειναι αυτη δουλευε και κεφαληνιας ενα φεγγαρι ετσι???
ναι σωστά .....κ προμιφέως 14 αν δεν κάνω λάθος..
Ε...τοτε (χωρις να την εχω δοκιμασει την κοπελα)...θα σε στεναχωρησω, γιατι??
Γιατι 1ον ειναι ασχημη! και 2ον ειναι αγενης!... βαλτην καλυτερα για τσατσα θα σου βγαλει ποιο πολλα λεφτα...
Μονο μια κριτκη βρηκαΕ...τοτε (χωρις να την εχω δοκιμασει την κοπελα)...θα σε στεναχωρησω, γιατι??
Γιατι 1ον ειναι ασχημη! και 2ον ειναι αγενης!... βαλτην καλυτερα για τσατσα θα σου βγαλει ποιο πολλα λεφτα...
κιτακστε πεδία καμία φορά τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως φενουνδε ενοω για την συμπεριφορά έτσι...πχ μια φορά ένας είχε νδαγωση πόλη το στίφος της μαρίας μιλάμε την μάτωσε κανονικά tη κοπέλα τον έβρισε κ έφυγε έτυχε να είμαι στο μαγαζει μιλάμε έκλεγε από τον πόνο η κοπέλα ....αυτός αν γράψη στο φόρουμ αποκλιετε να πει το τη έκανε απλά φα γράψει είναι αγενείς η κοπέλα κ δεν αφήνει να ακουμπήσουν το στυφό της ...φυσικά αυτό δεν αφορά όλους ...
Βρε βρε ... ολο εκπληξεις βλεπω εδω
Καλως ηρθες :-*
:-*efxaristo...kalos sas vrika
καλός την κούκλα ....μπραβο τα κατάφερες και γραφικές.....
yes BOSS to katafera :-* :-* :-*
:-* efxaristo...kalos sas vrika
Τι κανουν οι καταρακτες στη Εδεσσα ? τρεχουν ή στερεψαν ?
i kataraktes trexoun ola kala