Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λιπών φα κάνω την αλή βλομάδα δοκιμή κ φα  προσπαφήσω να  βάλω την Σίμωνα προη .....δεν σας υποσξουμε ακόμα τπτ.... είναι αμαρτία για τους πρωινούς να μην  έχουν ποτέ την Sίμωνα  το προη !!!!!!  :birdman:
το  :birdman: για μενα παει; :birdman:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
δωστε φωτογραφιες απο λουση στον λαοοοοοοο  (ποθ ειναι εκεινο το θρεντ κρυμμενο ρε σεις του καραμαν με τις φωτογραφιες?)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
ναι σωστά .....κ προμιφέως  14 αν δεν κάνω λάθος.. :)

Ε...τοτε (χωρις να την εχω δοκιμασει την κοπελα)...θα σε στεναχωρησω, γιατι??
Γιατι 1ον ειναι ασχημη! και 2ον ειναι αγενης!... βαλτην καλυτερα για τσατσα θα σου βγαλει ποιο πολλα λεφτα... :grin:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Γιατι 1ον ειναι ασχημη! και 2ον ειναι αγενης!... βαλτην καλυτερα για τσατσα θα σου βγαλει ποιο πολλα λεφτα... :grin:

για άσχημη δεν μιλάω δεν ξέρω γούστα είναι ... :think:
αγενείς κάποτε μπόρι  βλέπεις η συνφικές  φελό να μαφο τώρα τη κάνει .....αλά φα τοψαξω καλύτερα για να δω  αν είναι κ τώρα αγενείς..... :tickedoff:
για επιρισία εδώ κομάτι δύσκολα πρέπη να περιμένω ακόμα 27 χρόνια.... :dancing: 

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μονο μια κριτκη βρηκα
και δεν συμφωνει πολυ .....

οσο για εμφανιση .. μια φορα την ειδα μονο ...

Εδω τωρα που θυμηθηκα θελω να πω και κατι αλλο
γενικα στο Λαφαμ ειναι πολυ γρηγορη η πασαρελα ..
με αυτη την γευση ειχα φυγει κανα δυο φορες . και οριστε ,.. την κορινα αν και την ειδα υποτιθετε δεν την θυμαμαι καν
λιγα δευτερολεπτα ισως δεν ειναι αρκετα ...
Παντως ασχημη δε μου ειχε φανει η κορινα .... τα περι συμπεριφορας τωρα  φυσικα εφοσον δεν υπαρχουν προσφατες αναφορες ...
:dunno:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
κιτακστε  πεδία καμία φορά τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς  όπως φενουνδε  ενοω για την συμπεριφορά έτσι...πχ μια φορά ένας είχε νδαγωση πόλη το στίφος της μαρίας μιλάμε την μάτωσε κανονικά tη κοπέλα τον έβρισε κ έφυγε έτυχε να είμαι στο μαγαζει μιλάμε έκλεγε από τον πόνο η κοπέλα ....αυτός αν γράψη στο φόρουμ αποκλιετε να πει το τη έκανε απλά φα γράψει είναι αγενείς η κοπέλα κ δεν αφήνει να ακουμπήσουν το στυφό της  ...φυσικά αυτό δεν αφορά όλους ...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
κιτακστε  πεδία καμία φορά τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς  όπως φενουνδε  ενοω για την συμπεριφορά έτσι...πχ μια φορά ένας είχε νδαγωση πόλη το στίφος της μαρίας μιλάμε την μάτωσε κανονικά tη κοπέλα τον έβρισε κ έφυγε έτυχε να είμαι στο μαγαζει μιλάμε έκλεγε από τον πόνο η κοπέλα ....αυτός αν γράψη στο φόρουμ αποκλιετε να πει το τη έκανε απλά φα γράψει είναι αγενείς η κοπέλα κ δεν αφήνει να ακουμπήσουν το στυφό της  ...φυσικά αυτό δεν αφορά όλους ...

Ενοια σου και φαινετε ποιοι γραφουν μαλακιες
δεν εχει τοση σημασια το τι γραφεται , αλλα το αποιο ποιον γραφετε
να εδω ο καραμαν ειχε συλλεξει μαιμου κριτκες ας πουμε ..

Αχ αυτα τα βυζια της Μαριας  :cheesy: :cheesy: παλι στο προσκηνιο

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0

Αχ αυτα τα βυζια της Μαριας  :cheesy: :cheesy: παλι στο προσκηνιο

[/quote]

όντος σίριαλ έχουν γίνει .  :2funny: :2funny: :2funny:φα φτερνίζεται τώρα η κοπέλα εκεί που είναι ..... :huh:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom