Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
:2funny: :2funny: Δε τα λεγα εγω ? :2funny: :2funny:

Εχω κι αλλη απορια ...
ΤΖακουζι χωρις 69 η γυμνο τσιμπουκι παιζει με 100 Ευρα ?  :think:

το ειχα πραξει μια φορα σε αλλο καταστημα που τωρα ειναι κλειστο
μια φορα που ρωτησα εκει σε σας απορησε η τσατσα και με ρωτουσε τοτε τι το θελω το τζακουζι :think:
ε καλα λεει...τι το θες;να πας σε πισινα αμα θες να κανεις μπανιο και να πλατσουρνας...... :birdman: :2funny:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
και έχω λίγο ψιλομπερδευτεί .... άμα έρθω με 40 3 φορές την τέταρτη μπορώ να πάρω τζακούζι μισή τιμή δηλαδή 60?

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
βλέπω τα παρατερίτε όλα έτσι είναι μόλις μπει καπιος άμεσος αυτό λένε
αφτος φα πειράσει με τόσα  φα κάνει αυτό κ αυτό φα κάτσει τόσο ....καλό πέδη ... :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny:

να μας γραφουν και κριτικες πες τους να ξερουν αν κανουμε κατι λαθος

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
και έχω λίγο ψιλομπερδευτεί .... άμα έρθω με 40 3 φορές την τέταρτη μπορώ να πάρω τζακούζι μισή τιμή δηλαδή 60?
ναι....αυτο μου χαν πει....στα τρια προγραμματα το τεταρτο μισοτιμης ασχετα το ειδος ....ετσι τουλαχιστον καταλαβα εγω....ας με διορθωσει το boss...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
ηθελα να το πω αυτο πριν και τελικα το γραψατε
να βλεπαμε κριτικες και απο κοπελες
και μαλιστα ακομα καλυτερο να μπαινει πακετο με την κριτικη του πελατη πακετο σαν αντικριτικη  :2funny: :2funny:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0

καλά φα είταν όχι !!!!! :booty:

ανάλογα με τη πρόγραμα φα γεμίσεις την κάρτα σε αυτό το πρόγραμα φα έχεις κ την εκπτώσει  :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ηθελα να το πω αυτο πριν και τελικα το γραψατε
να βλεπαμε κριτικες και απο κοπελες
και μαλιστα ακομα καλυτερο να μπαινει πακετο με την κριτικη του πελατη πακετο σαν αντικριτικη  :2funny: :2funny:
με την διαφορα οτι εμεις δεν παιρνουμε τιποτα λεφτα για να τις πηδαμε και καλα..... :grin:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
είμαι περίεργος να δω τα κομοδίνα τι θα γράφουν  :cheesy: :!!!  :huh:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
:'( :'(

δηλαδή η καρτούλα αφορά συγκεκριμένο πρόγραμμα μόνο ?  δηλ μόνο για των 40 των 70 κτλ

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
:'( :'(

δηλαδή η καρτούλα αφορά συγκεκριμένο πρόγραμμα μόνο ?  δηλ μόνο για των 40 των 70 κτλ

κιτακστε μπορίτε να πάρετε όλα τα προγραματα αλά ανάλογα από το ποσό που έχετε στην κάρτα πχ  40+ 60 + 120 =220 : 3 = περίπου 70 άρα το πρόγραμα του 70 γυμνό δλδ κ πληρώνεις μόνο 35..
απλά μαφηματικά

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
:2funny: :2funny:

να μας γραφουν και κριτικες πες τους να ξερουν αν κανουμε κατι λαθος

κ για πιον να γράψουν είμαι σίγουρη ότι αν σας ρωτάνε πως σας λένε το 99 % απαντάει γιώργος η γιάννης άντε κ κώστας κ σπάνια νίκος h βασίλης  κ εσείς φα μβερδεφτίτε στο τέλος ..τουλαιστών αυτές βρίσκουν κάτι ονόματα που φέλει πόλη κόπο για να το φιμιφίτε . :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.136
Πόντοι
11.585
κ για πιον να γράψουν είμαι σίγουρη ότι αν σας ρωτάνε πως σας λένε το 99 % απαντάει γιώργος η γιάννης άντε κ κώστας κ σπάνια νίκος h βασίλης  κ εσείς φα μβερδεφτίτε στο τέλος ..τουλαιστών αυτές βρίσκουν κάτι ονόματα που φέλει πόλη κόπο για να το φιμιφίτε . :think:

+1000

Παω στην Μιραμπελα οταν δουλευε στο κεφαληνιας, πως σε λενε μου λεει??? Κωστα της λεω.! Αααα...χρονια πολλα για χτες που γιορταζες.!!!  :S :S :S
Ουπςςςς.!!  :2funny: :2funny: :2funny:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Νομίζω ότι αξίζει να πούμε ένα μπράβο στο boss του La Femme που ξεκίνησε να μπαίνει και να γράφει στο site
Τόσο καιρό γκρινιάζαμε οι περισσότεροι ότι στην Αθήνα το κάνουν και οι δικοί μας έχουν μείνει πίσω κτλ, οπότε τώρα που έγινε η αρχή ας το αναγνωρίσουμε  :)

(όχι, δεν προσπαθώ να τους καλοπιάσω για να μου κάνουν έκπτωση  :2funny:
καλά θα ήταν δηλαδή  :grin: αλλά που τέτοια τύχη  :2funny:)

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

μόνο που στο 99% όντως το όνομά τους είναι ένα από αυτά, δεν είναι και πολλοί αυτοί που τους λένε Επαμεινώνδα ή Πελοπίδα

βλέπω τα παρατερίτε όλα έτσι είναι μόλις μπει καπιος άμεσος αυτό λένε
αφτος φα πειράσει με τόσα  φα κάνει αυτό κ αυτό φα κάτσει τόσο ....καλό πέδη ... :2funny: :2funny: :2funny:

πιστεύω θα ήταν τρελή εμπειρία αν μπορούσε κάποιος να περάσει μια μέρα στην κουζίνα του μαγαζιού και να του λέει η κοπέλα σχόλια μετά από κάθε πελάτη, θα ήταν πολύ cult  :2funny:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
κιτακστε μπορίτε να πάρετε όλα τα προγραματα αλά ανάλογα από το ποσό που έχετε στην κάρτα πχ  40+ 60 + 120 =220 : 3 = περίπου 70 άρα το πρόγραμα του 70 γυμνό δλδ κ πληρώνεις μόνο 35..
απλά μαφηματικά

και τώρα μια ερώτηση:
ας πούμε ότι στο συγκεκριμένο παράδειγμα ο πελάτης θέλει για την τέταρτη επίσκεψή του τζακούζι και όχι το πρόγραμμα των 70 €
μπορεί να δώσει τη διαφορά και να το πάρει; δηλαδή να του γίνει η έκπτωση 35 €, που θα του γινόταν έτσι και αλλιώς, και να πάρει το τζακούζι με 120-35= 95 €
:huh:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
και τώρα μια ερώτηση:
ας πούμε ότι στο συγκεκριμένο παράδειγμα ο πελάτης θέλει για την τέταρτη επίσκεψή του τζακούζι και όχι το πρόγραμμα των 70 €
μπορεί να δώσει τη διαφορά και να το πάρει; δηλαδή να του γίνει η έκπτωση 35 €, που θα του γινόταν έτσι και αλλιώς, και να πάρει το τζακούζι με 120-35= 95 €
:huh:

ναι βεβια  απλά πληρώνεις την διάφορα ...... :rockon:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Νομίζω ότι αξίζει να πούμε ένα μπράβο στο boss του La Femme που ξεκίνησε να μπαίνει και να γράφει στο site
Τόσο καιρό γκρινιάζαμε οι περισσότεροι ότι στην Αθήνα το κάνουν και οι δικοί μας έχουν μείνει πίσω κτλ, οπότε τώρα που έγινε η αρχή ας το αναγνωρίσουμε   :)

(όχι, δεν προσπαθώ να τους καλοπιάσω για να μου κάνουν έκπτωση  :2funny:
καλά θα ήταν δηλαδή  :grin: αλλά που τέτοια τύχη  :2funny:)

ευχαριστώ ..!!!!! όσο για έκπτωση όλο κ κάτι φα σκεφτο φτάνει να βρω καλά κορίτσια για το μαγαζει αλιος φανδαζεσε να σου λέω κερνάω κ να βλέπεις το κορίτσι κ να λες  thk  δεν  δεν φα πάρω 

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
ευχαριστώ ..!!!!! όσο για έκπτωση όλο κ κάτι φα σκεφτο φτάνει να βρω καλά κορίτσια για το μαγαζει αλιος φανδαζεσε να σου λέω κερνάω κ να βλέπεις το κορίτσι κ να λες  :think: thk  δεν  δεν φα πάρω  :booty:

παρακαλώ
όσο για καλά κορίτσια, η Σιμόνα ήδη φτάνει και περισσεύει!
και η Λούση πολύ καλή είναι, την είχα πάρει μια φορά, όταν ξανάρθει θα την τιμήσω  :grin:
τις άλλες κοπέλες δεν έχει τύχει να τις γνωρίσω... ακόμη!

ναι βεβια   απλά πληρώνεις την διάφορα ...... :rockon:
:rockon:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
πεδία έχω μια απορία γειάτη όταν πχ δουλευει μαρία ψάχνουν όλη πχ  σαμπρίνα όταν βάζω σαμπρίνα ψάχνουν μαρία  ..εγώ παντός  δεν έχω βρει την απάντηση    :think: :headbang: :think: :headbang: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom