pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
π.χ. gl!!!έχουμε και από λάρισα μην στεναχωριεσαι ερχουνδε εδώ για να μην το μαφη κανένας
π.χ. gl!!!έχουμε και από λάρισα μην στεναχωριεσαι ερχουνδε εδώ για να μην το μαφη κανένας
ναι μόνο βόλτα μεχρι την ασφαλεια κ φευγειςΚοίτα να σε μαζέψουν μέχρι το τμήμα παίζει...αλλά δεν νομίζω ότι έχεις κυρώσεις,αλλώστε ο πελάτης που ξέρει αν είναι νόμιμο το μαγαζί;;;;
Eλπίζω να σε αφήσουν να ντυθείς πρώτα!!!ναι μόνο βόλτα μεχρι την ασφαλεια κ φευγεις
Πεσε και αλλο.!! Τι 100 και 200??? πλακα κανεις??? Ξες σε ποσες μερες βγενουν αυτα τα 100 και τα 200???
Και γιατι να δωσω 200??? ...και να μην μπω και να ξαναβγω 6,66 φορες μεσα με το 30αρι??? ...αφου τα ιδια θα μου κανει!!! ...απλα στο 6,66 φορες μετα δεν θα μπωρω να μαζεψω και τα ποδια μου... ... και θα εχω ριξει και 6 αντι για 2... ;) ;)
Άντε να μας πει κανένας φιλεύθερος γιατί στα μπουρδέλα υπάρχει καρτέλ κ δεν πέφτουν οι τιμές λόγω ανταγωνισμού προς κέρδος του πελάτη...άντε να σας δω στράκια!!!γιατί είναι φουλ το πρώτο ... κιαλο δεν θα πέσουν τιμές ... κ το δευτερο μια σίμωνα πχ μπόρι να πάρη 5/6 γυμνά ας πούμε που μας κάνουν 250-300 ευ ... εμένα δεν με συμφέρη να κρατάτε την κοπέλα μια ώρα θα φύγουν κ πόλη πελάτες που δεν θα ξαναγυρίσουν οπότε αυτό έγραψα έτσι για να μην ρωτάνε ..τώρα σίγουρα περνεις κ συνδυάζεις όπως φελείς τα προγραματα πχ 50 γυμνό κ 30 απλό εναι διο εκτόνωσης με 80 ...
γιατί είναι φουλ το πρώτο ... κιαλο δεν θα πέσουν τιμές ... κ το δευτερο μια σίμωνα πχ μπόρι να πάρη 5/6 γυμνά ας πούμε που μας κάνουν 250-300 ευ ... εμένα δεν με συμφέρη να κρατάτε την κοπέλα μια ώρα θα φύγουν κ πόλη πελάτες που δεν θα ξαναγυρίσουν οπότε αυτό έγραψα έτσι για να μην ρωτάνε ..τώρα σίγουρα περνεις κ συνδυάζεις όπως φελείς τα προγραματα πχ 50 γυμνό κ 30 απλό εναι διο εκτόνωσης με 80 ...
Άντε να μας πει κανένας φιλεύθερος γιατί στα μπουρδέλα υπάρχει καρτέλ κ δεν πέφτουν οι τιμές λόγω ανταγωνισμού προς κέρδος του πελάτη...άντε να σας δω στράκια!!!
Εμ βέβαια... έτσι είναι... το κατεστημένο της ιμπεριαλιστικής στρουκτούρας δεν θέλει να βγάλει έναν αγωνιστή-εργάτη από τα σπλάχνα της εργατικής τάξης, όπως εγώ, αλλά αφήνεται έρμαιο στα κακέκτυπα και τηλεκατευθυνόμενα ανδρείκελα του αθηναϊκού, ιμπεριαλιστικού, καπιταλιστικού κόσμου. Ως πότε σύντροφοι θα είμαστε έρμαια του πογκρόμ του ιμπεριαλισμού και του καπιταλισμού; Ας αποτινάξουμε τις αλυσίδες μας και ελεύθεροι οι εργάτες, πρών σκλάβοι, ας πορευτούμε μαζί στα κομ-μουνι-στικά ιδεώδη...
Ωχ... τα είπα και αλάφρωσα... βγήκε η Αλέκα από μέσα μου βλέποντας τον σύντροφο gl να προηγείται...
Με την Σιμωνα, για την Σιμωνα θα ξαναγυρησουν...για την αλλη την δεν νωμιζω να ξαναγυρησουν.!!
δεν την ξέρουν και όλη ...η άλλη πια είναι
Καλυφτηκες??? :S
αμάν κολημα κ εση με την κοπέλα σε πληροφορο δουλευει μια χαρά τώρα ...κ να σου πω αλιος είμουν κ εγώ στο sta 20 κ αλιος είμαι τώρα στα 36Κανεις πως δεν ξερεις.!!!
Μια ειναι η ...η Κορινα.!
πιος τελικά έχη περισότερους ψήφους
τραπέζι θα κάνει θα σας κεράσι όλους από μια κοπέλα να κανο προσβορα αν ερφετε όλη μαζί
αμάν κολημα κ εση με την κοπέλα σε πληροφορο δουλευει μια χαρά τώρα ...κ να σου πω αλιος είμουν κ εγώ στο sta 20 κ αλιος είμαι τώρα στα 36
εεεε δεν θα περημενω να γινει 36 για ...παντως εσυ μια χαρα κρατιεσε.!!...γιατι νωμιζεις σε ψινω να ερθεις στα ξενα μαζι μου.!!
όχι αλλά πολλές φορές ανάλογα τον χώρο δουλευεις . εξαλλου εχει απκτήση εμπιρια
Τελος παντων.! Αν ειναι 20 χρωνων τωρα, οταν γινει 36 και εγω 34 το ξανασηζηταμε.!!
μιρικές αλλαγές στις τιμές !!!!!!!!!!!!
30 ευ - απλό
40eu - μασάζ κ περισότερο χρόνο
50eu - γυμνό η γλύψιμο η ισπανικό
70eu - αυταρχικό
80 ευ - το 69
100εu - τζακούζι 30 λεπτά
200 ευ - φουλ πρόγραμα για 1 ώρα με 2 εκτονώσεις
κάρτες προσφοράς θα δινουνδε μόνο από 80eu κ πάνω!!!!
οσοι ειχαν παλιες καρτες τι θα γινει ??? δεν πιστευω να μην ισχυουν!
δλδ εισαι 18 κ φελείς να με ψησης να ερφο μαζί σου γερμανία φυλακή θα με κλίσουν για αποπλάνηση ....