pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εσείς κώλο δεν δίνετε;;;;δεν είναι κυνουρία καμία εδώ από βαρδάρι είναι.... αν είταν κυνουρία σιγά να μην έβαζε κολο με 70 ευρώ
Εσείς κώλο δεν δίνετε;;;;δεν είναι κυνουρία καμία εδώ από βαρδάρι είναι.... αν είταν κυνουρία σιγά να μην έβαζε κολο με 70 ευρώ
ναι κ στο τζακουζι 3 ώρες και με έναν αράπη να κάνει αέρα
μη μελές κύρια μου εστανομε γιαγιά έτσι ..πόλης φορές κοπέλες καφουνεδε κ 15 λεπτά αν χρεαστή ...δεν νομίζω στο μαγαζί μου έφυγε καμία σε 10 λεπτάγιατι κυρια μου δεν θεωρεισ υπερβολη στην κατασταση που ζουμε ενασ ανθρωποσ να δωσει 50ε για 15 λεπτα .και μετα να τα βγαλει σε 2 μερεσ.
εγώ ούτε μπρος ούτε πίσω ... κ κοπέλες στο μαγαζί μόνο μπροςΕσείς κώλο δεν δίνετε;;;;
Σε εμένα έχει φύγει η Μαρία αρκτές φορές αφού τελείωσα στο 6λεπτό....δεν έκατσε να μου κάνει μασαζ όπως μου έχει τύχει άλλου,αίσχος το καταγγέλω!!!μη μελές κύρια μου εστανομε γιαγιά έτσι ..πόλης φορές κοπέλες καφουνεδε κ 15 λεπτά αν χρεαστή ...δεν νομίζω στο μαγαζί μου έφυγε καμία σε 10 λεπτά
Έτσι,είστε κυρίες εσείς!!!εγώ ούτε μπρος ούτε πίσω ... κ κοπέλες στο μαγαζί μόνο μπρος
oποτε εμμεσως πλην σαφως παραδεχεσαι αυτο που λεμε οτι τα 30 ευρω απλο ειναι για 10 λεπτα μαξιμουμ
καλα κατσε να βγει η προεδραρα μας και τα συνδικαυλιστικα μας οργανα θα απαιτησουν καλυτερους ορους
τελιοσες όμως δεν σε άφησε μεΣε εμένα έχει φύγει η Μαρία αρκτές φορές αφού τελείωσα στο 6λεπτό....δεν έκατσε να μου κάνει μασαζ όπως μου έχει τύχει άλλου,αίσχος το καταγγέλω!!!
Εεε ναι ντάξει,η χαρά τους είμαι,τσακά-τσακά!!!τελιοσες όμως δεν σε άφησε με
Έτσι,είστε κυρίες εσείς!!!
Πρωκτικό γιατί όχι;;;;
Ααα αν είναι γι'αυτό μόνο οκ.καπιες δεν μπορούν :S σίμωνα πχ έχη δοκιμάσει κ πονούσε με το ζόρι αυτά δεν γινουνδε
ξερή κ αστυνομια κ τους κόβουν μινησης αβέρτα αλά από τότες που σταματήσανε τα αυτόφωρα δεν τους μαζεβουν . αργά η γρήγορα θα τους σβραγηση ο δήμος κ μετά αν ανικσους αυτόφωρο.. κ τον πελάτη μαζί οπότε προσοχήΕεε ναι ντάξει,η χαρά τους είμαι,τσακά-τσακά!!!
Ρε συ οι πελάτες όταν ανοίγει κανένα καινούργιο το παίρνουν χαμπάρι αμέσως...η αστυνομία όχι ή πέφτει λάδι;;;
Τον πελάτη γιατί,φταίει κ ο πελάτης σύμφωνα με τον νόμο;;;;κ τον πελάτη μαζί οπότε προσοχή
Ααα αν είναι γι'αυτό μόνο οκ.
Πάντως είναι ένα (-) αυτό για το κατάστημα.
Ρε τους Σαλονικιούς...και το παίζουν όλοι βαρβάτοι!!!μην το λες δεν είναι η πόλη που το ζητάνε το αυταρχικό πιο πόλη δουλέβη....
Τον πελάτη γιατί,φταίει κ ο πελάτης σύμφωνα με τον νόμο;;;;
Κοίτα να σε μαζέψουν μέχρι το τμήμα παίζει...αλλά δεν νομίζω ότι έχεις κυρώσεις,αλλώστε ο πελάτης που ξέρει αν είναι νόμιμο το μαγαζί;;;;συμμετέχεις στην παρανομία ...οπότε είναι αυτό που λένε ξινό σου βγήκε το
έχουμε και από λάρισα μην στεναχωριεσαι ερχουνδε εδώ για να μην το μαφη κανέναςΡε τους Σαλονικιούς...και το παίζουν όλοι βαρβάτοι!!!
μιρικές αλλαγές στις τιμές !!!!!!!!!!!!
30 ευ - απλό
40eu - μασάζ κ περισότερο χρόνο
50eu - γυμνό η γλύψιμο η ισπανικό
70eu - αυταρχικό
80 ευ - το 69
100εu - τζακούζι 30 λεπτά
200 ευ - φουλ πρόγραμα για 1 ώρα με 2 εκτονώσεις
κάρτες προσφοράς θα δινουνδε μόνο από 80eu κ πάνω!!!!