Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
η Μόνικα είναι η γνωστη μιλφ με το μαυρο μαλλί και ξύρισμα στο πλάι που ηταν και σε στούντιο στα Τρίκαλα τελευταια;11/8 - 14/8 το πρωί κλειστά... από 18.00 Μόνικα ρωσιδα
... από 16/8 το πρωι Ζωή Βουλγάρα
την πάντρεψα χαχαχαχα έχει μια εβδομάδα άδεια πέμπτη η παρασκευή ξανά ,για φώτο χλωμό το βλέπωΤην λαρα τη την εκανες παιζει απο αυτες της δυο που γραφεις να δουμε καμια φωτο
άρα δεν θα έχουμε την τιμή να σε ξανά δούμε :-*μονο για την Ζωη (Αννα) ξανα ανεβενω τα σκαλια του συγκεκριμενου καταστηματος και μαλιστα τρια-τρια
η κοπέλα παντρεύτηκε και μακάρι να είναι καλά εκεί που είναι ;)φερε πισω την σιμονα ρεεεεε
δεν ξέρω αν δούλεψε στα Τρίκαλα αλλά είναι μιλφ κ έχει κορμάρα ...η Μόνικα είναι η γνωστη μιλφ με το μαυρο μαλλί και ξύρισμα στο πλάι που ηταν και σε στούντιο στα Τρίκαλα τελευταια;
;)άρα δεν θα έχουμε την τιμή να σε ξανά δούμε :-*
εκπληξη βόμβα μυριζομαιαπό δευτέρα θα έχω μικρές αλλαγές , θα γίνει μια μεταγραφή αύριο θα σας ενημερώσω 100 % για το όνομα της κοπέλας...
από δευτέρα θα έχω μικρές αλλαγές , θα γίνει μια μεταγραφή αύριο θα σας ενημερώσω 100 % για το όνομα της κοπέλας...
η Αντζελα ειναι αυτη που δουλευε στο GODIVA???