You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 413K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Skatiara Vatraxokourada
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 38
- Πόντοι
- 6
Εγό τόρα το διάβασα λίγο προσεκτικότερα το θέμα και πίρα πρέφα ότι η Ζωή ήτονε η Άννα.. Θα σκάσο ρε πούθτη μου..
Το χάσαμε το αποθιμένο πατριότη...
Αννούλα παίζει να επιστρέψεις στη δράσι για κανα διωράκι; Ε, ε; :-*
Το χάσαμε το αποθιμένο πατριότη...
Αννούλα παίζει να επιστρέψεις στη δράσι για κανα διωράκι; Ε, ε; :-*
παρασκευή σάββατο κυριακή λάρα 11.00 - 20.00 τζαστιν 20.00 - 6.00
Απο αναφορα συναγωνιστη στη διαρκεια μεσημεριανης τσαρκας σημερα,"La Femme => Nταρντανα στα ορια του gilf Ρωσιδα με stockings" .Μπορεις να μας ενημερωσεις ποτε θα ξαναδουλεψει?Σ ευχαριστω προκαταβολικά.
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
προστοπαρον δουλεύει κάθε μέρα το πρωί από τις 10.00 μέχρι 19.00Απο αναφορα συναγωνιστη στη διαρκεια μεσημεριανης τσαρκας σημερα,"La Femme => Nταρντανα στα ορια του gilf Ρωσιδα με stockings" .Μπορεις να μας ενημερωσεις ποτε θα ξαναδουλεψει?Σ ευχαριστω προκαταβολικά.
new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
Σημερα πεμπτη μεσημερι πηγα απο Λα Φαμ.
ειδα μια ρωσιδα 55-65 ετων κοντη, γεματη με μεγαλα σιλικονατα βυζια και εντονο ξανθο σκυλε μαλλι.
ΕΛΕΟΣ!!! τρομαξα....καλα κυρια Λαφαμαινα ειστε απαραδεκτη....
ολη τη σαβουρα να ψαχνατε τετοιο κομματι δεν θα μπορουσα να φανταστω οτι θα φερνατε στο μαγαζι και το λεω με ολο το σεβασμο.
καλυτερα να ηταν κλειστα να μην πεφτει τουλαχιστον η αξιοπιστια του μαγαζιου!!
ειδα μια ρωσιδα 55-65 ετων κοντη, γεματη με μεγαλα σιλικονατα βυζια και εντονο ξανθο σκυλε μαλλι.
ΕΛΕΟΣ!!! τρομαξα....καλα κυρια Λαφαμαινα ειστε απαραδεκτη....
ολη τη σαβουρα να ψαχνατε τετοιο κομματι δεν θα μπορουσα να φανταστω οτι θα φερνατε στο μαγαζι και το λεω με ολο το σεβασμο.
καλυτερα να ηταν κλειστα να μην πεφτει τουλαχιστον η αξιοπιστια του μαγαζιου!!
Επισκέπτης
Η ειρηνη να ειναι ποιο ευγενικη γιατι την επομενη θα ακουσει καμια χριστοπαναγια, πες τις οτι δεν φταιμε εμεις που δεν εχει πελατες.καλησπέρα ... :-*
πρωί - Ειρήνη ρωσιδα
βράδυ - Λάρα
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
το αν έχει πελάτες η όχι δεν μπορείς να το ξέρεις νομίζω , ανθρώπι είναι κ αυτές που δουλεύουν κ μπορούν να έχουν κ προσωπικά θέματα ,τώρα αν σου μίλησε άσχημα είναι μείον της παρολο που είσαι πρώτος που μου το λες αυτό αλλά και πάλι αν σε μιλάει κάποια άσχημα χωρίς λόγο απάντησε κ εσύ ανάλογα .....εκτός αν είσαι αυτός που αντάλλαξε κάποια λόγια με την τσατσά ας μην πούμε τον λόγο....Η ειρηνη να ειναι ποιο ευγενικη γιατι την επομενη θα ακουσει καμια χριστοπαναγια, πες τις οτι δεν φταιμε εμεις που δεν εχει πελατες.
Επισκέπτης
βρε και ουτε με νοιαζει δικο τις θεμα, αλλα ετσι πως με μιλησε αυτο καταλαβα. Η τσατσα ηταν ευγενικη με εμενα οπως και εγω για αυτο και τα γραφω αυτα, γιατι ενταξει οταν εμεις συμπεριφερομαστε ευγενικα και σε τσατσα και σε κοπελα και απλα δεν περναμε γιατι δεν μας αρεσει η κοπελα δεν γινεται οταν φευγουμε να ακουμε διαφορα και να μην αντιδραμε.το αν έχει πελάτες η όχι δεν μπορείς να το ξέρεις νομίζω , ανθρώπι είναι κ αυτές που δουλεύουν κ μπορούν να έχουν κ προσωπικά θέματα ,τώρα αν σου μίλησε άσχημα είναι μείον της παρολο που είσαι πρώτος που μου το λες αυτό αλλά και πάλι αν σε μιλάει κάποια άσχημα χωρίς λόγο απάντησε κ εσύ ανάλογα .....εκτός αν είσαι αυτός που αντάλλαξε κάποια λόγια με την τσατσά ας μην πούμε τον λόγο....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ετσι τυπε.....κανα και καναν τσαμπουκα αλλη φορα να σκιαχτουνεΗ ειρηνη να ειναι ποιο ευγενικη γιατι την επομενη θα ακουσει καμια χριστοπαναγια, πες τις οτι δεν φταιμε εμεις που δεν εχει πελατες.
Επισκέπτης
Χωρι σοβαρο λογο δεν κανω τσαμπουκα γιατι μπορει να γενικευτει και να μας μαζευει καμια αστυνομια μετα εγω απλα θελω οπως τις συμπεριφερομαι με ευγενια ετσι να ειναι και αυτες (γενικα μιλαω) για ολα τα μαγαζια, απλα τα γραφω εδω γιατι υπαρχει εκπροσωπησει απ το μαγαζι.ετσι τυπε.....κανα και καναν τσαμπουκα αλλη φορα να σκιαχτουνε
Επισκέπτης
Την λαρα τη την εκανες παιζει απο αυτες της δυο που γραφεις να δουμε καμια φωτο11/8 - 14/8 το πρωί κλειστά... από 18.00 Μόνικα ρωσιδα
... από 16/8 το πρωι Ζωή Βουλγάρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K