Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Ζωηηηηηηηηη εχεις δικιο δεν διαβασα πιο πισω!!!!! Ανακαλω!!!χρόνια όλα στους Δημητρηδες.....
καλημέρα !!!
Ζωηηηηηηηηη εχεις δικιο δεν διαβασα πιο πισω!!!!! Ανακαλω!!!χρόνια όλα στους Δημητρηδες.....
καλημέρα !!!
α τώρα ο στελιοσ μαυρίζει ο καραμαν παρέδωσε την σκυτάλη
Στελαρα αυτο πρεπει να το κοιταξεις!!! δεν πρεπει να φευγεις ανικανοποιητος!!!!!Mπα εγω ειμαι καλος εχω μονο κατα 97% αρνητικες κριτικες
α τπτ δλδ ....xaxaxaxaMπα εγω ειμαι καλος εχω μονο κατα 97% αρνητικες κριτικες
Καλησπερα Ζωη τι ωρες εισαι σημερα???καλημέρα αγόρια !!!!
είμαι τώρα στο μαγαζί κ μέχρι 9 η 10..Καλησπερα Ζωη τι ωρες εισαι σημερα???
αν ειναι μεχρι 9 η 10 λογικα σε προλαβαινω!!!Και αυριο παλι ετσι να φανταστω εισαι!είμαι τώρα στο μαγαζί κ μέχρι 9 η 10..
αύριο μέχρι 7 μετά είναι η Λίληαν ειναι μεχρι 9 η 10 λογικα σε προλαβαινω!!!Και αυριο παλι ετσι να φανταστω εισαι!
[glow=red,2,300]Η Λαφαμω[/glow] μου ειπε οτι οποιος δημητρης παει αυριο με γλυκακι και με την επιδειξη ταυτοτητος εχει μια πιπα δωρο
Τι να κανω ρε JO?? Ελεγε μεχρι 9 η 10 θα ειναι και ευτυχως που μπεικα λιγο τωρα ετοιμαζομουνα να παω!!!Αλλα λεει τελος για σημερα φαινεται την ψοφισανε τα κωλοπαιδα! χαχαχαχαχ Αυριο με το καλο γεροι να ειμαστε!Μητσος τι εγινε αδερφε ? το κερασες το κοριτσι ?
Καλησπερα στα εργζομενα νιατα
Αντε καλο χειμωνα ...
χαχαχαχαχαχαχαχα αυτο το "λαφάμω" ακουστηκε τοσο ξενερουα που ειναι αρκετο να της κοψει προωρα την καριερα
όχι μωρό μου απλά πόνεσε το στομάχι μου κ δεν θέλω να δουλεύω όταν δεν είμαι καλά... :-*Τι να κανω ρε JO?? Ελεγε μεχρι 9 η 10 θα ειναι και ευτυχως που μπεικα λιγο τωρα ετοιμαζομουνα να παω!!!Αλλα λεει τελος για σημερα φαινεται την ψοφισανε τα κωλοπαιδα! χαχαχαχαχ Αυριο με το καλο γεροι να ειμαστε!
να υποθεσω οτι τελικα σε επισκεφθηκε ο 22ποντοςόχι μωρό μου απλά πόνεσε το στομάχι μου κ δεν θέλω να δουλεύω όταν δεν είμαι καλά... :-*
α δεν ξέρω δεν τα μετρώ με χάρακα....να υποθεσω οτι τελικα σε επισκεφθηκε ο 22ποντος