jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ζωη Παρτουζες κανεις ?http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=106727.0;attach=449623;image[/img[/URL]]
Ελεγα να παρω τον Μαανες να ρθουμε να πιουμε εναν Ελληνικο παρτουζα :2on1:
[/quote]
από ποτέ εσύ τρελοκομείο κανείς παρτούζες :think:
από ποτέ εσύ τρελοκομείο κανείς παρτούζες
xaxaxaΠολλα θετικα για την λαφαμαινα βλεπω
πρεπει επιτελους καποιος να την απαξιωσει
παλι εγω θα βγαλω το φιδι απ την τρυπα!
εσύ αγόρι μου θέλεις την Γερμανίδα σου...Καθε αρχη και δυσκολη
Ποτε δεν ειναι αργα
Στην βραση κολαει το σιδερο
Η μικρος παρτουζεψου ή μικρος καλογυρεψου
7 παροιμιες θα σου πω για να διαλεξεις τον σκοπο
όχι ...Αννα-Ζωη στη δουλεια εισαι??
Μπααα περασαν εκεινες οι εποχες ... τι ωραιες που ητανεσύ αγόρι μου θέλεις την Γερμανίδα σου...
Πολλα θετικα για την λαφαμαινα βλεπω
πρεπει επιτελους καποιος να την απαξιωσει
παλι εγω θα βγαλω το φιδι απ την τρυπα!
Αννα-Ζωη στη δουλεια εισαι??
α τώρα ο στελιοσ μαυρίζει ο καραμαν παρέδωσε την σκυτάλη
Χρονια πολλα
THNX JO!!!
που να βρεις Δημήτρη βρε όλη είναι Γιώργο Γιαννάκη Κωσταντή κ άντε κανένας Νίκος άλω όνομα δεν άκουσα
Η Λαφαμω μου ειπε οτι οποιος δημητρης παει αυριο με γλυκακι και με την επιδειξη ταυτοτητος εχει μια πιπα δωρο
που να βρεις?????? Τι ωρα δουλευεις αυριο και αν δε σου'ρθω με ταυτοτητα και γλυκο εμενα Μητσο δεν θα με λενε!!! χαχαχαχχαχαχαχαχαπου να βρεις Δημήτρη βρε όλη είναι Γιώργο Γιαννάκη Κωσταντή κ άντε κανένας Νίκος άλω όνομα δεν άκουσα
εγώ σας είπα πρωί πρωί τα χρόνια πολλά :-*που να βρεις?????? Τι ωρα δουλευεις αυριο και αν δε σου'ρθω με ταυτοτητα και γλυκο εμενα Μητσο δεν θα με λενε!!! χαχαχαχχαχαχαχαχα
Υ.Γ. και επειδη μου απαντησες και ουτε ενα Χρονια πολλα τη θελω και ξεσκουφωτη περιποιημενη! χαχαχχαχαχαχαχα!!! Τι ειπε ο ανθρωπας!!!
δηλ δεν εχει ταυτοτητα και γλυκο!!!! χαχχαχαχαχχα καλα δεν πειραζει τι ωρα δουλευεις αυριο??? τουλαχιστον κανενα [size=10pt]upgrade[/size] παιζει για τους Μητσους με το γλυκο και την ταυτοτητα?? (καλα εχω σκασει στο γελιο να'σαι καλα ρε JO)εγώ σας είπα πρωί πρωί τα χρόνια πολλά :-*