gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
είμαι είμαι...πολυ μετριοφρων εισα.....ι αυριο πρωι εισαι?
ναι κάθε μέρα πρωινή θα είμαι ...
είμαι είμαι...πολυ μετριοφρων εισα.....ι αυριο πρωι εισαι?
είμαι είμαι...
[/quote
αν εισαι εσυ στις φωτο θαρθω να σε δω
απο τις 10 το πρωι?
εσύ τη λες να είμαι τόσο μαλακισμένη που να βάλω άλω σώμα για να γίνω ξεφτίλα?είμαι είμαι...
[/quote
αν εισαι εσυ στις φωτο θαρθω να σε δω
απο τις 10 το πρωι?
εγω ειμαι κ ελα 10.20 να πιο κ εναν καφε εκτός αν τον φέρεις εσύ φραπέ γλυκό με γάλα...
φιδίσιο δεν θα το έλεγα αλλά μου κάνει :-*
νάσαι καλά ..επίσηςεκτός από κορμί βλέπω διαθέτεις και μυαλό. επικίνδυνος αλλά σέξυ συνδυασμός ... ελπίζω να βρω χρόνο αύριο να περάσω να σε γνωρίσω κι από κοντά ... ;) καλό βράδυ και καλή ξεκούραση.
ο καραμαν που γυρνάει ? μόνο αυτών φοβάμαι axaxaxaxaxaxaxaxax :'(
ΕΥΤΥΧΏΣ ουφ χαλάρωσα τώρα ...συνήθως χτυπάει βράδυ , οπότε μην ανησυχείς όσο δουλεύεις πρωϊνή ... αλλά ποτέ δεν ξέρεις ... άγνωσται αι βουλαί του ΚΑΡΑΜΑΝ
το θες το μαυρισματακι σου και συ γουμαν;ο καραμαν που γυρνάει ? μόνο αυτών φοβάμαι axaxaxaxaxaxaxaxax :'(
α μπα είμαι ήσυχη ο καραμαν δεν πάει με κοπέλες πάνω από 30 κ καλά να κάνει να μην αλλάξει τα γούστα του,κ σαν άντρας να παραμείνει στα πιστεύω του ... (αυτό βέβαια με συμφέρη κιόλας )xaxaxaτο θες το μαυρισματακι σου και συ γουμαν;
αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και μαζι απο κοντα.....α μπα είμαι ήσυχη ο καραμαν δεν πάει με κοπέλες πάνω από 30 κ καλά να κάνει να μην αλλάξει τα γούστα του,κ σαν άντρας να παραμείνει στα πιστεύω του ... (αυτό βέβαια με συμφέρη κιόλας )xaxaxa
σε φελιζολ θα στον φερω....η θελεις σε ποτηρι?εσύ τη λες να είμαι τόσο μαλακισμένη που να βάλω άλω σώμα για να γίνω ξεφτίλα?
εγω ειμαι κ ελα 10.20 να πιο κ εναν καφε εκτός αν τον φέρεις εσύ φραπέ γλυκό με γάλα...
φελιζόλ ,άντε κάνε το καλό γιατί δεν προλαβαίνο να πάρω από έξω κ αν το κάνω μόνη μου δεν έχει γούστοσε φελιζολ θα στον φερω....η θελεις σε ποτηρι?
αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και μαζι απο κοντα.....
την ζωη να ζητησω?μην κανω κανενα λαθος στην παραγγελειαφραπε οχι φρεντο