Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
είμαι είμαι...
ναι κάθε μέρα πρωινή θα είμαι ...
[/quote
αν εισαι εσυ στις φωτο θαρθω να σε δω
απο τις 10 το πρωι?
εσύ  τη λες να είμαι τόσο μαλακισμένη που να βάλω άλω σώμα για να γίνω ξεφτίλα?
εγω ειμαι κ ελα 10.20 να πιο κ εναν καφε εκτός αν τον φέρεις εσύ :P φραπέ γλυκό με γάλα...

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
φιδίσιο δεν θα το έλεγα αλλά μου  κάνει :-*

εκτός από κορμί βλέπω διαθέτεις και μυαλό. επικίνδυνος αλλά σέξυ συνδυασμός ... ελπίζω να βρω χρόνο αύριο να περάσω να σε γνωρίσω κι από κοντά ...  ;) καλό βράδυ και καλή ξεκούραση.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ο καραμαν που γυρνάει ? μόνο αυτών φοβάμαι axaxaxaxaxaxaxaxax :'(

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
εκτός από κορμί βλέπω διαθέτεις και μυαλό. επικίνδυνος αλλά σέξυ συνδυασμός ... ελπίζω να βρω χρόνο αύριο να περάσω να σε γνωρίσω κι από κοντά ...  ;) καλό βράδυ και καλή ξεκούραση.
νάσαι καλά ..επίσης

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
ο καραμαν που γυρνάει ? μόνο αυτών φοβάμαι axaxaxaxaxaxaxaxax :'(

συνήθως χτυπάει βράδυ , οπότε μην ανησυχείς όσο δουλεύεις πρωϊνή ... αλλά ποτέ δεν ξέρεις ... άγνωσται αι βουλαί του ΚΑΡΑΜΑΝ

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
το θες το μαυρισματακι σου και συ γουμαν; :2on1:
α μπα είμαι ήσυχη ο καραμαν δεν πάει με κοπέλες πάνω από 30 κ καλά να κάνει να μην αλλάξει τα γούστα του,κ σαν άντρας να παραμείνει στα πιστεύω του ... (αυτό βέβαια με συμφέρη κιόλας )xaxaxa

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
α μπα είμαι ήσυχη ο καραμαν δεν πάει με κοπέλες πάνω από 30 κ καλά να κάνει να μην αλλάξει τα γούστα του,κ σαν άντρας να παραμείνει στα πιστεύω του ... (αυτό βέβαια με συμφέρη κιόλας )xaxaxa
αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και μαζι απο κοντα..... :pipa1:

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
εσύ  τη λες να είμαι τόσο μαλακισμένη που να βάλω άλω σώμα για να γίνω ξεφτίλα?
εγω ειμαι κ ελα 10.20 να πιο κ εναν καφε εκτός αν τον φέρεις εσύ :P φραπέ γλυκό με γάλα...
σε φελιζολ θα στον φερω....η θελεις σε ποτηρι?

illuminatos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και απο μενα ειμαι καιρο στο σαιτ απλα δεν γραφω σας παρακολουθω ολους οταν μπορω και θελω να σας ευχαριστησω για την βοηθεια που δινετε ειναι πολυ σημαντικη ειλικρινα.πηγα σημερα μετα την δουλεια στην ζωη και εφυγα με πολυ καλες εντυπωσεις τοσο στο σεξ οσο και στην πιπα που ειναι για ΟΣΚΑΡ! και το εννοω προσωπικα μου αρεσε και σαν γυναικα βαρεθηκα τα κοκαλιαρικα μοντελα και τα δηθεν κοριτσακια που δεν ξερουν να κανουν τα βασικα η που δεν μπορουν να παιρνου πρωτοβουλιες.ευχαριστω τον αλ το gL τον jo και τα υπολοιπα παιδια για τις πληροφοριες που δινουν.Για μενα αξιζει να δοκιμασετε γουστα ειναι αυτα βεβαια απλα εγω εμεινα ικανοποιημενος και θα ξαναπαω.Ζωη να εισαι καλα συνεχισε ετσι.Επισης πολυ καθαρη η ζωη ντουζακι πριν μπει με ενημερωσε κιολας για να ξερω.να περνατε ολοι καλα παιδια!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ελα ρε ιλουμινατε.....χαθηκαμε ρε μαν απο τοτε που τα λεγαμε με τα πμ....πως περναει ο καιρος.....ολα καλα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom