Περα απο την πλακα τωρα πρεπει να κανω και δυο σοβαρα σχολια...
Η κυρια Λαφαμαινα μερες τωρα ηθελε να μου αποκαλυφθει ζητωντας μου το fb μου...Τελοσπαντων ειχα επιφυλαξεις αλλα οταν μου αποκαλυψε οτι θα δουλεψει εκει πλεον μπηκα σε πειρασμο και της αποκαλυφθηκα κι εγω.Αρχικα απο το fb και λιγες ωρες αργοτερα απο κοντα...Η απορια μου βεβαια απο την πρωτη ωρα ηταν γιατι εμενα.Πως με διαλεξε?
Ειχα επισης επιφυλαξεις για το αν θα επρεπε να βαλω κριτικη μιας και περιμενα το μαυρισμα οπως και εγινε και ερωτησεις του τυπου 'μηπως ειναι μουφα η κριτικη' οπως ρωτησε καποιος εξυπνακιας σημερα...
Ομως προς τιμην της η ιδια μπηκε σημερα και βουλωσε στοματα.Για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα οτι θα το κανει τοσο αμεσα για να μην πω και καθολου.Εκτος αυτου αυριο θα εχουμε πιθανοτατα και δευτερη αξιοπιστη επιβεβαιωση
Που θελω να καταληξω λοιπον...Εκτος οτι γαμιεται τελεια και οπως της εξηγησα η βαθμολογια που της εβαλα ειναι ιδια με αυτην της Ναντιας και της Ειρηνης,τις κορυφαιες του ειδους μιλφ δηλαδη,κατεληξα και σε ενα αλλο συμπερασμα...
Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΗΓΗΜΕΝΗ....
Εγω με το Λαφαμ δεν ειχα ποτε ιδιαιτερες σχεσεις αλλα το ατομο φανηκε οτι ειναι ξηγημενο και 2 μερες τωρα που μιλαμε και απο fb τη νιωθω σαν κανονικη φιλη μου.Μαλλον δε θα τη βγαλω γκομενα αλλα θα συνεχισω να τη γαμαω.Αλλωστε οπως λενε τα καλυτερα γαμησια γινονται μεταξυ φιλων