pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Βίκυ,καινούργιο φρούτο;;;sk
viki - lousi
Βίκυ,καινούργιο φρούτο;;;sk
viki - lousi
Βίκυ,καινούργιο φρούτο;;;
δεν ειναι αυτη...ειναι η θειτσα Βικτωρια-Βικυ η πολυ αδυνατη με τις μποτες.Υποθέτω ότι είναι η Βίκυ η Ουκρανή με πρόσφατη θητεία στο μπλε της Προμηθέως, πρέπει νάκανε και κανά διό μεροκάματα τις προάλλες στο κατάστημα, αν την δεις ντυμένη με πολιτικά κόβεις φλέβες, :o πολύ όμορφη , αν δεν είναι αυτή ας με διορθώσουν. :-
sk
viki - lousi
όχι άλ δεν είναι αυτή σιγα μη βαλω την νταλικερηςa στο μαγαζίδεν ειναι αυτη...ειναι η θειτσα Βικτωρια-Βικυ η πολυ αδυνατη με τις μποτες.
Ετσι κι ετσι,μπεμπεδιζει πολυ και κατανταει κουραστικη
η τσατσα σου μου το ειπε πριν μια βδομαδα που γαμησα τη Μαρια.όχι άλ δεν είναι αυτή σιγα μη βαλω την νταλικερηςa στο μαγαζί
επισης μου απεκλεισε να'ναι η ομορφη η Ουκρανη γιατι εκεινη ετσι κι αλλιως την ξερει απο την κοινη τους θητεια στο Αλιακμωνοςη τσατσα σου μου το ειπε πριν μια βδομαδα που γαμησα τη Μαρια.
Ποια ειναι τοτε?Υπαρχει και 4η Βικυ δηλαδη?
Eξαρτάται από το ύψος,αν είσαι 1.76-1.80+ μια χαρά είσαι,αν είσαι πιο κάτω έχεις τσιμπήσει λίγο σε κιλάκια,ομοιώς κ αυτή αν είναι 65 κ είναι 1.65 π.χ.κ δεν μου λέτε βρε παλικάρια από πότε μια γυναίκα οταν ειναι 65 κιλα θωρείτε νταρντάνα? δλδ εγω που ειμαι 70 εχω ξεφυγει Tradzik :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
einai san k emena 1,67Eξαρτάται από το ύψος,αν είσαι 1.76-1.80+ μια χαρά είσαι,αν είσαι πιο κάτω έχεις τσιμπήσει λίγο σε κιλάκια,ομοιώς κ αυτή αν είναι 65 κ είναι 1.65 π.χ.
Την εχεις παρει δηλαδη?Για πες πες :-* :-*κ ομως αl είναι πολύ καλή μεσα η βικη
απο οσα ξερω λεω μωρο μου !!!!!!Την εχεις παρει δηλαδη?Για πες πες :-* :-*
Τι εθνικοτητας ειναι αυτη?
Αυτό ισχύει για τους άνδρες,η γυναίκα πρέπει να'ναι λιγάκι (-) από αυτό.κανονικα εγω ξερω οτι βγαζεις το ένα μέτρο από το ύψος κ τόσα είναι τα κανονικά px 1.65 - 1 = 65 kl
Αυτό ισχύει για τους άνδρες,η γυναίκα πρέπει να'ναι λιγάκι (-) από αυτό.
α δε σου'πα και το πιο κουφο...Την προηγουμενη βδομαδα φευγοντας απο Μαρια ρωταω τη χαζη που εχεις εκει τα βραδια ποια θα παρει τη θεση της Μαριας τωρα που θα φυγει.δεν καταλαβα ολα για τους αντρες, δεν παιζω ετσι
κανονικα εγω ξερω οτι βγαζεις το ένα μέτρο από το ύψος κ τόσα είναι τα κανονικά px 1.65 - 1 = 65 kl
κ ομως αl είναι πολύ καλή μεσα η βικη