extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
από την Τρίτη θα δουλέψει η Λούση
πόσο καιρό θα μείνει; θα καθίσει καμιά βδομάδα τουλάχιστον να την προλάβουμε;
από την Τρίτη θα δουλέψει η Λούση
θα την προλάβεις,θα κατσει αρκετα :-*
πόσο καιρό θα μείνει; θα καθίσει καμιά βδομάδα τουλάχιστον να την προλάβουμε;
4 το εκλεισα, δεν ηταν και πολυ καλα ,κ εγω επρεπε να φυγω να ψηφισω κ δεν είχα χρόνο να ψαξω για αλλη κοπελαΠαίρνω τηλ το μεσημερί και ρωτάω μέχρι τι ώρα θα είναι και μου λέει μέχρι 10. Έρχομαι στις 5 κλειστό στις 6 πάλι κλειστό. Τι έγινε...
α ορεα θα κανω πολλα ποστ να περασω τον joΌσο περισσότερα post κάνεις τόσο περισσότερα αστέρια παίρνεις...
θα την προλάβεις,θα κατσει αρκετα :-*
α ορεα θα κανω πολλα ποστ να περασω τον jo
α ορεα θα κανω πολλα ποστ να περασω τον jo
Εγω λεω να μας φτιαξεις κανα ραβανι να ρθουμε να γλυκαθουμε και να αφησεις τα ποστ
Η μαλλον μη τα αφηνεις , να γραφεις το προγραμμα να ξερει ο λαος ,
Εισαι οτι απεμεινε απο την μπουρδελικη αναγεννηση σου παραδιδω το κομμα , Εισαι η Ντορουλα μας !
παλικάρια με τα γλυκα δεν τα παω καλα,αν θελετε όμως κανένα παστιτσιο, μουσακα , μπριαμ.η οτι αλλο θελετε, ευχαριστοςΕγω λεω να μας φτιαξεις κανα ραβανι να ρθουμε να γλυκαθουμε και να αφησεις τα ποστ
Η μαλλον μη τα αφηνεις , να γραφεις το προγραμμα να ξερει ο λαος ,
Εισαι οτι απεμεινε απο την μπουρδελικη αναγεννηση σου παραδιδω το κομμα , Εισαι η Ντορουλα μας !
παλικάρια με τα γλυκα δεν τα παω καλα,αν θελετε όμως κανένα παστιτσιο, μουσακα , μπριαμ.η οτι αλλο θελετε, ευχαριστος
alex - lousi
Θα δουλευουν αυριο ?
Τι ωρα γινετε η αλλαγη 7 ή 8 ?
Παντρευτηκαν ?
Πηραν αδεια ?
Θα δουλευουν αυριο ?
Τι ωρα γινετε η αλλαγη 7 ή 8 ?
Λεγε μην ερθω με τα παιδια του κοματος και στο κανω το περιπτερακι θερινο
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=413319;image[/img[/URL]]
ΣΠΕΡΜΑ ΒΥΖΙ ΡΟΖ ΑΥΓΗ :s&m_2:
[/quote]
παρασκευη σαββατο αλγη 8 ωρα, απο οσο ξερω θα κατσει αρκετο καιρο
sk
viki - lousi ???????
λούσι είναι πάντα στην ομαδα,απλα δεν είναι πάντα παρόν :-* :-* :-*