Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παίρνω τηλ το μεσημερί και ρωτάω μέχρι τι ώρα θα είναι και μου λέει μέχρι 10. Έρχομαι στις 5 κλειστό στις 6 πάλι κλειστό. Τι έγινε...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Παίρνω τηλ το μεσημερί και ρωτάω μέχρι τι ώρα θα είναι και μου λέει μέχρι 10. Έρχομαι στις 5 κλειστό στις 6 πάλι κλειστό. Τι έγινε...
4 το εκλεισα, δεν ηταν και πολυ καλα ,κ εγω επρεπε να φυγω να ψηφισω κ δεν είχα χρόνο να ψαξω για αλλη κοπελα

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
α ορεα θα κανω πολλα ποστ να περασω τον jo  :dancing: :grin:

Εγω λεω να μας φτιαξεις κανα ραβανι να ρθουμε να γλυκαθουμε και να αφησεις τα ποστ  :birdman:
Η μαλλον μη τα αφηνεις , να γραφεις το προγραμμα να ξερει ο λαος ,
Εισαι οτι  απεμεινε απο την μπουρδελικη αναγεννηση σου παραδιδω το κομμα , Εισαι η Ντορουλα μας ! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

:grouphug:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εγω λεω να μας φτιαξεις κανα ραβανι να ρθουμε να γλυκαθουμε και να αφησεις τα ποστ  :birdman:
Εισαι οτι  απεμεινε απο την μπουρδελικη αναγεννηση σου παραδιδω το κομμα , Εισαι η Ντορουλα μας ! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Καλή ιδέα αυτή με το ραβανί, για να μας γλυκάνει κιόλας, σε λίγες μέρες όμως, την ερχόμενη Δευτέρα ας πούμε, :grin: μην νομίζεις ότι θα σε ξεχάσουμε Αννούλα μας. :grin: :grin: :grin:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0

παλικάρια με τα γλυκα δεν τα παω καλα,αν θελετε όμως κανένα παστιτσιο, μουσακα , μπριαμ.η οτι αλλο θελετε, ευχαριστος :P

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παλικάρια με τα γλυκα δεν τα παω καλα,αν θελετε όμως κανένα παστιτσιο, μουσακα , μπριαμ.η οτι αλλο θελετε, ευχαριστος :P

Αχ εσυ , εισαι μια  :grin: ξερεις να μιλας ερωτικα στους αντρες  :cum: :cum: :cum:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Παντρευτηκαν ?  :think:
Πηραν αδεια ?  :think:
Θα δουλευουν αυριο ?  :think:
Τι ωρα γινετε η αλλαγη 7 ή 8 ?  :think:

Λεγε μην ερθω με τα παιδια του κοματος και στο κανω το περιπτερακι θερινο  :s&m_3:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=413319;image[/img[/URL]]
ΣΠΕΡΜΑ ΒΥΖΙ ΡΟΖ ΑΥΓΗ  :s&m_2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Λογικά από πληροφορίες μου θα πάει έτσι για καμιά βδομάδα. :rockon: :grin: :grin: Άννα επιβεβαίωσε :grin: :grin:

Η αλλαγή γίνεται στις 7 το απόγευμα.

Σήμερα την πλήρωσε η Άλεξ :tits: :grin: :grin: :grin:,

Την Δευτέρα όμως θα κτυπήσω βραδινή βάρδια :grin: Μην ξεχάσεις τα γλυκά. :grin:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Παντρευτηκαν ?  :think:
Πηραν αδεια ?  :think:

Λεγε μην ερθω με τα παιδια του κοματος και στο κανω το περιπτερακι θερινο  :s&m_3:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=413319;image[/img[/URL]]
ΣΠΕΡΜΑ ΒΥΖΙ ΡΟΖ ΑΥΓΗ  :s&m_2:
[/quote]

παρασκευη σαββατο αλγη 8 ωρα, απο οσο ξερω θα κατσει αρκετο καιρο

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
λούσι είναι πάντα στην ομαδα,απλα δεν είναι πάντα παρόν  :-* :-* :-*

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
λούσι είναι πάντα στην ομαδα,απλα δεν είναι πάντα παρόν  :-* :-* :-*

Το βαρύ πυροβολικό του καταστήματος, και ας είναι και λεπτoύλα, η Λούση πιστεύω ότι είναι το κορίτσι που κάνει τη διαφορά. Πολύ έμπειρη, άριστη επαγγελματίας και σπάνιος χαρακτήρας, πολύ σύντομα σκοπεύω να την επισκεφθώ. :-* :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom