Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Διαβαζα τωρα τις κριτικες της Μαριας και ειναι αλλες ετσι και αλλες γιουβετσι
τι γινεται δεν μπορω να καταλαβω.
ετσι ειναι και η μαρια .....ποτε ετσι ποτε γιουβετσι....και αναλογα προγραμμα και πελατης/οικειοτητα.....

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ενταξει αναλογα με τον πελατη το καταλαβαινω οποιος της κανει
πιο πολυ κλικ.
Αλλα αναλογα με το προγραμμα ειναι μαμακια δηλαση πρεπει να
καλοπληρωσεις για να μην ειναι ξινη.
Βεβαια δεν θελω να το αδικησω κιολας το κοριτσι δεν την εχω
παρει μονο απο αυτα που διαβασα στις κριτικες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παρτην να εχεις και προσωπικη αποψη....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
πιο πολυ κλικ.

Για να περασεις καλα με την Μαρια πρεπει να πας με τα νερα της...συνηθως θελει αυτη να εχει τις πρωτοβουλιες των κινησεων και το πανω χερι, καντην να πιστεψει οτι οντως ετσι ειναι (αν θες) και θα περασεις καλα...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
πιο πολυ κλικ.

Κοίταξε κακά τα ψέματα τα κορίτσια που αποδίδουν σε απλό πρόγραμμα είναι δυστυχώς μειοψηφία, άλλο αν αποκτούν φήμη με την απόδοση τους και μακροχρόνια βγαίνουν κερδισμένες. Βέβαια υπάρχουν και τα κορίτσια με κακή απόδοση ακόμη και σε ακριβό πρόγραμμα που δυστυχώς εκτιμώ ότι πλειοψηφούν.

Για την συγκεκριμένη έχω άποψη μιας που την τίμησα, μόνο μια φορά όμως, έχοντας μικτές αναμνήσεις. Το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα την ξανατιμήσω, μιας που πρόκειται για γυναικάρα,  :tits:πηγαίνοντας βέβαια περισσότερο υποψιασμένος για το τι θα συναντήσω και σαφώς πιό προετοιμασμένος.

Γνώμη μου είναι ότι αξίζει τουλάχιστον μια επίσκεψη αλλά πρέπει να πας προετοιμασμένος μιας που η κυρία τάχει τα χούγια της. Αυτή είναι η γνώμη μου.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Για να περασεις καλα με την Μαρια πρεπει να πας με τα νερα της...συνηθως θελει αυτη να εχει τις πρωτοβουλιες των κινησεων και το πανω χερι, καντην να πιστεψει οτι οντως ετσι ειναι (αν θες) και θα περασεις καλα...

Χμμμ το κράτησα αυτό που είπες και θα το τηρήσω την επόμενη φορά που θα την επισκευθώ. ;)

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Βέβαια υπάρχουν και τα κορίτσια με κακή απόδοση ακόμη και σε ακριβό πρόγραμμα που δυστυχώς εκτιμώ ότι πλειοψηφούν.

Αυτο ειναι μεγαλη πικρα να τα σκασεις και να φας και φολα. Γιατι αντε το 40αρι λες δεν την ξαναπαιρνω και
δεν τρεχει και τιποτα.Αυτο μου ειχε συμβει στο la femme και μετα δεν ξαναπηγα.
Ειχα παρει φουλ προγραμμα και μου μου βγηκε κομοδινο και ξινη τΑυτοχρονα εχει. Ηταν βεβαια πολλα χρονια πριν δεν ξερω καν αν το ειχε η Αννα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χμμμ το κράτησα αυτό που είπες και θα το τηρήσω την επόμενη φορά που θα την επισκευθώ. ;)

την 1η φορα που την πηρα ηταν χαλια, δεν με αφηνε να ποιασω τα βυζια της, την 2η φορα μετα απο ενα χρονο σχεδον, τα πηγαμε ακομα καλυτερα, και την 3η την εμαθα, απαλα τα βυζια??? απαλα τα βυζια...ελα στα 4αρα??? ελα στα 4αρα...οχι ετσι.??? οχι ετσι...

θα μου πεις...τι θα με βγαλει την πιστη.??? οχι απλα μην την πιεζεις αστην να παρει προτοβουλιες, θα δεις και το μουνακι της θα παιξει και τα αρχιδακια θα σου γλυψει και στο τελος θα κατσει και για κουβεντουλα και θα σου χαιδευει και την σταφιδα παραλιλα  :grin:,
και να σε ξενερωσει οπως κανει πχ η Κελυ και η Καρμεν, δεν υπαρχει περιπτωση...

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Και εφοσον την πρωτη φορα ηταν χαλια πως και ξαναπηγες
ρε karaman εγω αν φαω φολα την πρωτη φορα δεν την ξαναπαιρνω αλλα βλεπω οτι καταφερες τελικα την εφερες στα νερα σου η μαλλον πηγες εσυ με τα δικα της.
Αφου τωεα βγαζεις τα γουστα σου χαλαλι.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
την 1η φορα που την πηρα ηταν χαλια, δεν με αφηνε να ποιασω τα βυζια της, την 2η φορα μετα απο ενα χρονο σχεδον, τα πηγαμε ακομα καλυτερα, και την 3η την εμαθα, απαλα τα βυζια??? απαλα τα βυζια...ελα στα 4αρα??? ελα στα 4αρα...οχι ετσι.??? οχι ετσι...

θα μου πεις...τι θα με βγαλει την πιστη.??? οχι απλα μην την πιεζεις αστην να παρει προτοβουλιες, θα δεις και το μουνακι της θα παιξει και τα αρχιδακια θα σου γλυψει και στο τελος θα κατσει και για κουβεντουλα και θα σου χαιδευει και την σταφιδα παραλιλα  :grin:,
και να σε ξενερωσει οπως κανει πχ η Κελυ και η Καρμεν, δεν υπαρχει περιπτωση...

Αχαχαχαχα τα βυζιά ούτε που με άφησε να τα ακουμπήσω και μένα, πάντως θα ακολουθήσω την τακτική σου μιας και τον τελευταίο καιρό μου γυρνάει στο μυαλό η συγκεκριμένη.

Βέβαια προηγείται η Λούση για τον 2ο γύρο  :smitten:(ίσως και 3ο ), αλλά μετά είναι η σειρά της στο συγκεκριμένο κατάστημα. Να δω την Μαρία να μου γλύφει @@ και να της ρίξω 3 στη σειρά μετά. :grin:

Κέλυ απαπαπαπα ποτέ ξανά :rolleyes:, όσο για Κάρμεν τη γλύτωσα, ας είναι καλά το site. :sunglasses:

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδια ειναι δυνατον να μην σε αφησει να πιασεις στηθος δηλαδη το επομενο τι ειναι να τη γαμησεις απο αποσταση
Δεν παμε καλα.
Εσυ karaman ομως εκει ο επιμενων νικα...
Εγω παιδια δεν δο παιζω ιστορια αλλα μια μου ειπε μην πιανεις τα βυζια και σηκωθηκα και εφυγα.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ρε παιδια ειναι δυνατον να μην σε αφησει να πιασεις στηθος δηλαδη το επομενο τι ειναι να τη γαμησεις απο αποσταση
Δεν παμε καλα.
Εσυ karaman ομως εκει ο επιμενων νικα...
Εγω παιδια δεν δο παιζω ιστορια αλλα μια μου ειπε μην πιανεις τα βυζια και σηκωθηκα και εφυγα.

Αυτή το κάνει με τέτοιο τρόπο που σε αφοπλίζει, ειλικρινά μου το έκανε και δεν θύμωσα και έκατσα μέχρι τέλους, και παραπονεμένο δεν με άφησε. Παρόλα αυτά δεν νομίζω να έκανα το ίδιο με οποιαδήποτε άλλη μου έκανε το ίδιο. Το γιατί μη μου το ρωτάς δεν ξέρω να σου το απαντήσω. :dunno:

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Αυτή το κάνει με τέτοιο τρόπο που σε αφοπλίζει, ειλικρινά μου το έκανε και δεν θύμωσα και έκατσα μέχρι τέλους, και παραπονεμένο δεν με άφησε. Παρόλα αυτά δεν νομίζω να έκανα το ίδιο με οποιαδήποτε άλλη μου έκανε το ίδιο. Το γιατί μη μου το ρωτάς δεν ξέρω να σου το απαντήσω. :dunno:

Καλα σιγουρα παιζει ρολο και ο τροπος που στο λεει η αλλη δεν το συζηταμε
Μου εχει τυχη να μου φερθει κοπελα με τοσο πουτανια που στην πορεια εκανα οτι ηθελε αυτη .Οπως λεει και ο karaman στα4; Στα4 οτι πεις καρδουλα μου

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
την Μαρια την 2η φορα την πηρα μετα απο χρονο μετα την 1η φορα, της εδωσα μια 2η ευκαιρια, ειχε κανει και σωματαρα και κωλαρα και για αυτο μπηκα, ηταν σαφως καλυτερη απο την 1η φορα και για αυτο αν θυμαμαι ξαναπηγα στα κοντα, Την Μαρια την γουσταρω ποιο πολυ για το σωμα της, ειναι οτι ποιο κοντα σε μια κοινη Γυναικα οπως και της Εφης το σωμα,
Εχω δωσει και σε αλλες 2η ευκαιρια και ακομα το μετανιωνω...πχ Κελυ, Πιπινοβικη και καμια αλλη εκεινο το καιρο που δεν θυμαμαι τωρα...και 3η φορα δεν θα υπαρξει σβηστηκαν απο τον χαρτη για μενα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Καλα σιγουρα παιζει ρολο και ο τροπος που στο λεει η αλλη δεν το συζηταμε
Μου εχει τυχη να μου φερθει κοπελα με τοσο πουτανια που στην πορεια εκανα οτι ηθελε αυτη .Οπως λεει και ο karaman στα4; Στα4 οτι πεις καρδουλα μου

Οχι οτι αν της πεις θελω αυτο δεν θα στο κανει, το ριχνεις με ωραιο τροπο και βλεπεις...το πολυ πολυ να αρνηθει.!  :grin:
εμενα μου αρνιοταν αν αναιβει απο πανω, τελευταια φορα μου εκανε το χατιρι, πρεπει να ειχε αναιβει αν θυμαμαι καλα...

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
την Μαρια την 2η φορα την πηρα μετα απο χρονο μετα την 1η φορα, της εδωσα μια 2η ευκαιρια, ειχε κανει και σωματαρα και κωλαρα και για αυτο μπηκα, ηταν σαφως καλυτερη απο την 1η φορα και για αυτο αν θυμαμαι ξαναπηγα στα κοντα, Την Μαρια την γουσταρω ποιο πολυ για το σωμα της, ειναι οτι ποιο κοντα σε μια κοινη Γυναικα οπως και της Εφης το σωμα,
Εχω δωσει και σε αλλες 2η ευκαιρια και ακομα το μετανιωνω...πχ Κελυ, Πιπινοβικη και καμια αλλη εκεινο το καιρο που δεν θυμαμαι τωρα...και 3η φορα δεν θα υπαρξει σβηστηκαν απο τον χαρτη για μενα...

Ε καλα 3η ευκαιρια παει πολυ αν δωσεις 2η και παλι τσιφος χωρις να δεις κατι καλυτερο στην 3η μετα πας για αυτοκτονια και πετας και τα λεφτα σου
Και 2η δυσκολα θα εδινα αλλα ειπαμε εξαρτατε και απο το στυλ της κοπελας
μερικες στο λενε κιολας ελα παλι και θα περασουμε καλυτερα.

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Μερικα σπαστικα οπως οχι απο πανω και τετοια πιστευω τα κανουν επιτιδες στα 40αρια και 30 αρια για να παρεις μεγαλυτερο προγραμμα η για να τελειωνουν γρηγορα δεν ξερω. Ειπαμε δυσκολα μπαινω 2η φορα οποτε εικασιες κανω

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια σας καληνυχτω γιατι τα ματια μου κλεινουν
Καλο σας βραδι και καλη συνεχεια....