Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
karaman σε 40 λεπτά μια καλή  κοπέλα μπορεί να πάρει μέχρι 4 με 5 πελάτες με απλό ....

Επισης μπορει και κανεναν για δυο ωρες και βαλε  :birdman:
Το μουνι δε καιει πετρελαιο στο κανω κατω , και γω δεν εχω ορεξη να πληρωνω υποτιθεμενα ( φανταστικα ) διαφυγοντα κερδη

Ετσι εγκυκλοπαιδικα .. δε το λεω για τις κοπελες του μαγαζιου γενικα μιλαω
Ναι παντα, αλλα οχι να λεμε εχουμε κριση αλλα οι τιμες σταθερες και ο χρονος λιγοτερος...
...εχουμε κριση.??? 80 φουλ προγραμμα 1 ωρα μεσα, να δεις αυριο ποσοι θα το παρουν...αλλα το ΄΄μουνι΄΄ δεν εχει κριση...
αα γιαυτο λες ? εε νταξυ αυτο ετσι ειναι αλλωστε το λεει και μεγας πουτανιαρης και τραγουδιστης ..
Τοσα δινω , ποσα θες ?  ;)

δλδ ο δέκατος αν πάει στην έφη 9 ώρα καθέτε κ περιμένη ποτέ θα πάει 2 για να πέραση οκ ..καλό κουράγιο ....κ καλές δούλες στην κοπέλα bravo της ...
Ναι .. η φευγει και ξαναπαει  :grin:

Ειπαμε ο καθενας με την φιλοσοφια του
Το να σε συζηταν διχως γιατι και οχι αδικα δεν ειναι τυχαιο  :cool2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
κάποτε κοπέλες στο βαρδάρη κάνουν μέχρι και 100 άτομα στην βάρδια η καλές κοπέλες ...

Το 100 νομίζω ότι είναι υπερβολή αλλά 60 - 70 κάποιες κοπέλες μπορεί να κάνανε σε εξαιρετικές περοπτώσεις το έχω ακούσει τεκμηριωμένα.

Αλλά μιλάμε για πάρα πολύ παλιά ίσως και για πριν πέσει το τείχος του Βερολίνου. Τώρα με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν τέτοια νούμερα με τίποτα.

Η έλευση των κοριτσών από το πρώην ανατολικό μπλόκ έφερε ανταγωνισμό, ανόδο της ποιότητας των κοριτσιών  και σταδιακά άνοδο της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών.

Για να φτάσουμε να λέμε ότι τα 8 λεπτά είναι ξεπέτα (που είναι) έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Το 100 νομίζω ότι είναι υπερβολή αλλά 60 - 70 κάποιες κοπέλες μπορεί να κάνανε σε εξαιρετικές περοπτώσεις το έχω ακούσει τεκμηριωμένα.

Αλλά μιλάμε για πάρα πολύ παλιά ίσως και για πριν πέσει το τείχος του Βερολίνου. Τώρα με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν τέτοια νούμερα με τίποτα.

Η έλευση των κοριτσών από το πρώην ανατολικό μπλόκ έφερε ανταγωνισμό, ανόδο της ποιότητας των κοριτσιών  και σταδιακά άνοδο της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών.

Για να φτάσουμε να λέμε ότι τα 8 λεπτά είναι ξεπέτα (που είναι) έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι.
δεν είναι τοσο πάλι μιλάω πριν 3 χρόνια αλλά όχι στο μαγαζί μου βεβια το ρεκόρ μιας κοπέλας που δούλεψε βαρδάρι είναι 112 άτομα σε 12 ώρες .....τώρα τη τους έκανε δεν ξέρω αλά αυτή έσκιζε  καφέ μέρα ....

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αννα με τα μαγαζια τι γινετε ρε συ ?  :think:
υποτιθετε καναν κρα για αδειες και τωρα δεν ανοιγουν :dunno:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
δεν είναι τοσο πάλι μιλάω πριν 3 χρόνια αλλά όχι στο μαγαζί μου βεβια το ρεκόρ μιας κοπέλας που δούλεψε βαρδάρι είναι 112 άτομα σε 12 ώρες .....τώρα τη τους έκανε δεν ξέρω αλά αυτή έσκιζε  καφέ μέρα ....

Δεν αντιλέγω μπορεί και νάγινε, πάντως όπως λες και εσύ ρεκόρ είναι και τα ρεκόρ μιά φορά γίνονται. Πάντως για να γίνει μόνο σε μαγαζί με τρία  ή τέσσερα δωμάτια και να βγαίνει από το ένα και να μπαίνει στο άλλο κατ΄ ευθείαν, αλλιώς δεν γίνεται με τπτ.

Πάντως γενικά τα ρεκόρ στον επαγγελματικό τομέα που κάναμε όλοι μας λίγο πολύ το 2008, εκτιμώ ότι δεν θα τα ξαναδούμε. :( >:(

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Αννα με τα μαγαζια τι γινετε ρε συ ?  :think:
υποτιθετε καναν κρα για αδειες και τωρα δεν ανοιγουν :dunno:
τα περισσότερα δουλευουν..τώρα για αδειες μαλλον αυτή την εβδομάδα..θα μας τα υπογράψει ο δήμος δεν πήραμε τπτ ακόμα

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τα περισσότερα δουλευουν..τώρα για αδειες μαλλον αυτή την εβδομάδα..θα μας τα υπογράψει ο δήμος δεν πήραμε τπτ ακόμα

Κοροβαγγου Κεφαλινιας Μαντζαρου 1 και εκκλησια βασικα ειναι κλειστα
απο περισι μαλιστα

Το 52 (τζαμπο) μαλλον δε θα ξανανοιξει ε ?  :think: ουτε και το λουξ οπως το ειδα

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
ποια διαολο ειναι η εισοδος αυτου του μαγαζιου ποτε δεν καταλαβα οταν περνουσα απ εξω :huh:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/1637_G.Andreou34_1234841954.jpg[/img[/URL]]

τι ειναι οροφος? εχει σκαλακια? ισογειο ειναι? μεζονετα... ουρανοξυστης? τι σκατα :huh: :huh: :huh:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ποια διαολο ειναι η εισοδος αυτου του μαγαζιου ποτε δεν καταλαβα οταν περνουσα απ εξω :huh:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/1637_G.Andreou34_1234841954.jpg[/img[/URL]]

τι ειναι οροφος? εχει σκαλακια? ισογειο ειναι? μεζονετα... ουρανοξυστης? τι σκατα :huh: :huh: :huh:
[/quote]η εισοδος ειναι οπως κοιτας την φωτο αριστερα εκει που ειναι ο πρωτος πυρσος....η τζαμαρια που φαινεται.....το μαγαζι ειναι στον πρωτο οροφο ανεβαινοντας....αλλα που μπορει να εχει και αλλο οροφο.....δεν αξιοποιειται επι του παροντος...εχει σκαλα αλλα και ασανσερ που δεν δουλευει νομιζω

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:2funny: :2funny: να και μια προτυτυπη ερωτηση

Πηγεες και δεν μπορεσε να μπεις αδερφε ή εισαι ετομαζεσαι να πας και κοιτας πληροφοριες ?  :think:

Ο Επανω οροφος ειναι διοκος μου  :cool2:

περιμενω μια νομοθετικη ρυθμηση και θα τον κανω στουντιο  - mini FKK  :grin:

lazar

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
η Κάρλα ποτε δουλευει επιτελους ρε μαγκες??? περασα 3 φορες για ενα 120 προγραμμα και δεν το βρήκα το μωρο....

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.454
Πόντοι
266
η Κάρλα ποτε δουλευει επιτελους ρε μαγκες??? περασα 3 φορες για ενα 120 προγραμμα και δεν το βρήκα το μωρο....
λαζαρε αξιζει η καρλα;
βραδινη βαρδια δουλευει,απο τις 7 και μετα

lazar

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
αννα,  θα ηθελα να σε ρωτησω αν υπαρχει προγραμμα για 2 εκσπερματωσεις ...

με καρλα η χριστινα

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
σημερα μεχρι 20.00 καρλα...βραδυ μαρια 20.00 - 6.00 ...
αυριο πρωι μαρια  απο 10.00 - 20.00
βραδι καρλα 20.00. - 6.00

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom