jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ανοιξε ....
σήμερα
Δευ 25 Ιουλ 11
Αννα, Αννούλα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα, Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Ευπραξία, Ευπραξούλα, Πραξούλα, Ευπράξιος, Εύπραξος, Ολυμπιάς, Ολυμπιάδα, Ολυμπία, Ολύμπω, Ολύμπη, Ολια, Ολυμπούλα
9 Δεκεμβρίου
ΑΝΝΑ (1) (Αννα, Αννούλα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα,
Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Ανέζα, Ανεζούλα, Αννουλα, Αννιτα,
Ανιτα, Ανετα, Αννετα, Ανναμπελλα, Ανναμαρια, Ανεζα, Ανεζουλα)
Τι γινετε 2 φορες γιορταζουν ?
καλα θυμομουν εγω 9 Δεκεμβριου ...
ειχα παει στην Νατασα στο Μαντζαρου και δε θυμομουν αν πηδηξα
Νατασσα της αγιας Αννας ή Αννα της αγιας Νατασσας![]()
ναι γιορτη μου ειναι 2 φορες του χρονου αλλά εγώ μόνο 9 δεκεμβρίου γιορτάζο....Τον Δεκεμβριο δε γιορταζουν οι Αννες ρε ?
εκτος αν το λες επιδη σημερα γιορταζουν οι πουτΑννες![]()
εχεις κανει ποτε μετακομιση ?εγω εχω πληρωσει 400 ευρω για 3 ωρες που εκανε σιν απο 50 ευρω στα παιδια που θα τα κουβαλούσαν....κ δεν υποστηρίζω τις κοπελες που δεν κανουν καλα την δουλεια τους καλος η κακος αυτες την διαλέξανε κ εσεις ειστε αυτοι που ( αποφασιζετε ) ποια θα μεινει κ ποια θα φυγει..αλλα υπαρχει ενα αλλα μην μπερδευόμαστε σπορια δεν πουλανε...και στιν τελικι ακομα και απο γραφειο να παρεις κοπελα για μια ωρα κ την πληρώνεις k 100 ποσο θα τηνΠαλι κανεις λαθος, τα μπερδευεις...αν ο φορτηγαζτης επαιρνε μια 500αρα ευροπουλα στο 8αρο θα επρεπε να τα κανει ολα αυτα, και να ριχνει και ενα σφουγγαρισμα φευγοντας, αλλα οι ''πουτανες'' που τσιμπανε το 30αρακι του φορτηγατση που το εχει βγαλει μεσα σε 8 ωρες, σε 10 λεπτακια εεεεε πρεπει τουλαχιστων να το τιμανε και να σεβονται τις αναγκες του πελατη, αλλιως να αλαξουν δουλεια...με το ζορι δεν πιστευω να γαμιουνται...
και δεν μου λες.?? Σημερα θα εχει κανα κερασμα στο μαγαζι.?? κανα λικερακι.?? κανα φονταν.??? Χρονια πολλα.!
...αν το Αννα δεν ειναι ψευδονυμο... ;)
εχεις κανει ποτε μετακομιση ?εγω εχω πληρωσει 400 ευρω για 3 ωρες που εκανε σιν απο 50 ευρω στα παιδια που θα τα κουβαλούσαν....κ δεν υποστηρίζω τις κοπελες που δεν κανουν καλα την δουλεια τους καλος η κακος αυτες την διαλέξανε κ εσεις ειστε αυτοι που ( αποφασιζετε ) ποια θα μεινει κ ποια θα φυγει..αλλα υπαρχει ενα αλλα μην μπερδευόμαστε σπορια δεν πουλανε...και στιν τελικι ακομα και απο γραφειο να παρεις κοπελα για μια ωρα κ την πληρώνεις k 100 ποσο θα τηνante maksimum 20 λεπτα...μια ιδεα ειναι ολα....
![]()
αν δεν ερθουν ρωσιδεσ η ουκρανεζες δεν θα δούμε καλη τανα ..... :Sεχεις φτιαξει τοσο ωραιο χωρο εκει περα,τον καλυτερο στην θεσ/νικη τουλαχιστον
πρεπει να εχεις χωσει πολυ χρημα
ρε καμια τανα της προκοπης θα φερεις...
τι τα θες τα λουσα κτλ αν δεν εχεις καλο πραμα μεσα...
ειναι παραταιρω ρε γαμωτο :- :- :-
πραγματικα ειναι κριμα για το παλατακι που εχεις φτιαξειαν δεν ερθουν ρωσιδεσ η ουκρανεζες δεν θα δούμε καλη τανα ..... :S
τεταρτη Χριστινα Καρλα
πεμπτη Χριστινα Καρλα
παρασκευη Χριστινα Καρλα
σαββατο Χριστινα Καρλα
αν δεν ερθουν ρωσιδεσ η ουκρανεζες δεν θα δούμε καλη τανα ..... :S
αν λες για την χριστινα λεει με χιλια....γαμησι σαν πορνοσταρ,βρωμικο και εκφυλοΈχω πάει σ'αυτό 2-3 φορές με παρέα-τσάρκα φάση αλλά παραδόξως δεν έτυχε ποτέ να εισέλθω στα ενδότερα (θλιβερή σύμπτωση όποτε το επισκέφτηκα δεν είχα ρευστό).Τέσπα,σαν χώρος μέσα πολύ κυρίλα μιλάμε,σε σύγκριση με άλλα παλάτι είναι,τελευταία φορά που πήγα μιά στρουμπουλή βυζαρού ήτανε και την έχω στα υπ'όψην για τουφέκισμα.Λέει καθόλου ή τζάμπα τα ευρά; (απευθύνομαι σ' αυτούς που την δοκιμάσαν)
παρασκευη Χριστινα Καρλα
σαββατο Χριστινα Καρλα
κυριακη Λουση Καρλα
[size=43pt]Λουση[/size]![]()
![]()
http://img216.imagevenue.com/loc368
/th_575891408_22222222222_123_368lo.jpg![]()
αν δεν ερθουν ρωσιδεσ η ουκρανεζες δεν θα δούμε καλη τανα ..... :S