Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
σαββατο δεν ησουν στο ραντεβου μας ομως....εγω το τηρησα οτι σου ειπα.... :grin:
μου λες την τριτη το επομενο σαββατο θα κατεβω αυτο τι σημαινει οτι  οχι αυτο το υπομενω...ή εγώ δεν το καταλαβα σωστα...δεν πειραζειv την επομενη πες την τσατσα να με παρει τηλεφωνο κ θα κατεβω ;)

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σου Αννα  :cheesy: Καλησπερα ...

Παμε σε γονιμη αντιπαραθεση τωρα ...
μακαρι να ειχα φυγει αλλά δεν......Με καρτες παιζει το εξης οταν τις εβαλα ειχα καλες τιμες μετα μου ζητουσate  να τις κατεβασω πάει κάποιος με 30 ,  3 φορες κ τεταρτη ζηταει με 15 δεν γινονται αυτα....οποτε se  καθε προγραμμα πανω απο 60 ..θα δίνετε κ καρτα.....

θα μπορουσε να δινετε και εμ 40  :rolleyes: οπως και πριν
σε ολα εκτος απο το 30 ρι

Δηλαδι για να παρουμε καρτα πρεπει αν γλυψουμε κανα μουνι ?
τσου ρε ...  :2funny:

Αν παρω κανα τζακουζι δηλαδι θα μου παρι πιπα και η τσατσα ?
Δε νομιζω Τακη  :sunglasses:

Οσο για το προγραμμα δε χρειαζετε εκει που εχει τομ βιλλα , αφου μπαινεις εδω φτανει
αν ειναι να δινεις 200 και 300 ευρω ελα να τα κληροσουμε να τα παρουν σε ειδος τα μελη του φορουμ  :grin:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Γεια σου Αννα  :cheesy: Καλησπερα ...

Παμε σε γονιμη αντιπαραθεση τωρα ...
θα μπορουσε να δινετε και εμ 40  :rolleyes: οπως και πριν
σε ολα εκτος απο το 30 ρι

Δηλαδι για να παρουμε καρτα πρεπει αν γλυψουμε κανα μουνι ?
τσου ρε ...  :2funny:

Αν παρω κανα τζακουζι δηλαδι θα μου παρι πιπα και η τσατσα ?
Δε νομιζω Τακη  :sunglasses:

Οσο για το προγραμμα δε χρειαζετε εκει που εχει τομ βιλλα , αφου μπαινεις εδω φτανει
αν ειναι να δινεις 200 και 300 ευρω ελα να τα κληροσουμε να τα παρουν σε ειδος τα μελη του φορουμ  :grin:
εσυ με καλη κουβεντα οπως παντα.....ετσι δεν πρεπει να δινουμε κ στο γυμνο με 50 κατρα κ μετα σου ερχεται ο αλλος κ σου λεει τα 50 δεν τα εκτιματε.....εδω με 30 ζητανε η κοπελα να ειναι μουναρα να κανει κ κολοτουμπεσ ....σαν να λεμε ενας οδηγος φορτηγου να πηγαινει το φορτιο σε μαγαζί να φορτώνει να ξεφορτωνει να τα ναζι κ σε ραφια κ να παιρνει και 40 κ να λεει και ευχαριστω....

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εγω το ξερεις οτι σ αγαπαω και τα λεω για καλο
ισως ακουγονται μπηχτες αλλα δεν ειναι .

Τελος παντων μεχρι προτεινως ηταν οκ οι καρτες και με 40
αν τωρα δε συμφαιρει καλως ,αλλα παρτε μια αποφαση και κρατηστε την
αυτο ειναι που θελω να ξερω σαν πελατης που εχει αμεση επικοινωνια με την διευθηνση
και υποτιθεται παει "ψαγμενος"
Πολλες κουβεντες και συμφωνιες κατω απ το τραπεζει με την καθε τσατσα αποφοιτο 3ης δημοτικου
δεν αρμοζουν στο μαγαζι  :uglystupid:

Ρωταω στα ισα χωρις ΠΜ κλτ ...
εχεις καποιο ¨παραπονο" απο μενα ?  :think:
ριχτο στην ψυχρα  :s&m_2:

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
εμενα η προταση μου εχει να κανει καθαρα με την διαχειρηση αυτου του χωρου-την σωστη επικοινονια και ισως ενα ανεξαρτητο σιτε απο το εν λογο ιδρυμα αφου ειναι σαν χωρος ο καλυτερος....επισης η φωτο και η ημερισια ενημερωση σαν βαρδιες ειναι απαραιτιτη αν θες να λεγεσε σωστο μαγαζι επειδη τα περισσοτερα εδω ειναι χυμα και μαπα δεν σημαινει οτι ακουλουθεις αυτο το στυλ
στην αθηνα ξεκινησαν μερικα να κανουν τετοιες αλαγε και ακουλουθησαν ολα με φωτος και βαρδιες και ποια δουλευει τωρα κτλ, δεν μιλαω για το μαγαζι της αντζελας εκει ειναι αλλου το επιεπδο αλλα κοβει χρημα οχι αστεια και κανεις μα κανεις δεν ειναι δυσαρεστημενος.

λοιπον μονο το μπλα μπλα εδω και ψιλο ακαταλαβιστικο μερικες φορες δεν φτανει!!

δες πως πρωτον πως ειναι στημενα τα sait τον εν λογο ιδρυματων στην αθηνα και ακουλουθα δεν θελει χρημα αλλα χρονο ο οποιος θα σου φερει χρημα σε αυτες τις δυσκολες εποχες.

και βαλε φωτο απο τις κοπελες σου επιτελους  :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και βαλε φωτο απο τις κοπελες σου επιτελους  :birdman:
ρε συ μερικες δεν θελουν να φωτογραφιζονται....επειτα νταξει....σαλονικη ειμαστε οχι λος αντζελες....τα χουμε ξαναπει....εσυ ας πουμε ποια δεν εχεις δει απο κοντα και θα σε βοηθησει καλυτερα μια ρετουσαρισμενη ιντερνετικη φωτο να την μαθεις;μην συγκρινεις την αθηνα που εχει διακοσια μαγαζια και πεντακοσιες πουτανες....και πεντε εκατομμυρια κοσμο....

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
οταν δεν θελουν η κοπελες εγω δεν θα τις βαλω με το ζορι...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Εγω το ξερεις οτι σ αγαπαω και τα λεω για καλο
ισως ακουγονται μπηχτες αλλα δεν ειναι .

Τελος παντων μεχρι προτεινως ηταν οκ οι καρτες και με 40
αν τωρα δε συμφαιρει καλως ,αλλα παρτε μια αποφαση και κρατηστε την
αυτο ειναι που θελω να ξερω σαν πελατης που εχει αμεση επικοινωνια με την διευθηνση
και υποτιθεται παει "ψαγμενος"
Πολλες κουβεντες και συμφωνιες κατω απ το τραπεζει με την καθε τσατσα αποφοιτο 3ης δημοτικου
δεν αρμοζουν στο μαγαζι  :uglystupid:

Ρωταω στα ισα χωρις ΠΜ κλτ ...
εχεις καποιο ¨παραπονο" απο μενα ?  :think:
ριχτο στην ψυχρα  :s&m_2:
απο σενα μωρο μου κανενα εκτος που σου αρεσει να μου την λες καμια φορα :tickedoff:...αλα δημόσιες σχέσεις αυτά έχουν  :dancing::dancing:

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
ρε συ μερικες δεν θελουν να φωτογραφιζονται....επειτα νταξει....σαλονικη ειμαστε οχι λος αντζελες....τα χουμε ξαναπει....εσυ ας πουμε ποια δεν εχεις δει απο κοντα και θα σε βοηθησει καλυτερα μια ρετουσαρισμενη ιντερνετικη φωτο να την μαθεις;μην συγκρινεις την αθηνα που εχει διακοσια μαγαζια και πεντακοσιες πουτανες....και πεντε εκατομμυρια κοσμο....

ειμαι παλαιος του χωρου gl απλα ειχα πολυ καιρο να μπω και εχω κανει νεο λογαριασμο γιατι ο αλλος χαθηκε, οποτε εχω παει στον εν λογο ιδρυμα και δεν κατεθεσα ποτε λογο μαπας γκομενας (αυτα ενα χρονο πριν) που δεν εγραφε καμοια εδω μεσα για το μαγαζι τις.
στις φωτο κρυβεις ολο το προσωπο αν θες
τελος παντον. βοηθανε οι φωτο το μαγαζι τιποτα αλλο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειμαι παλαιος του χωρου gl απλα ειχα πολυ καιρο να μπω
σε θυμαμαι.....και ξερω οτι ξερεις.....τεσπα τα περι ενημερωσης τα λεγαμε και παλια....παλι καλα που υπαρχει και ο τζο και βοηθησε να ανοιχτει και να διατηρειται και αυτος ο διαυλος σπαμ και ενημερωσης με το λαφαμ.....φωτο ειχε βαλει πχ σιμονας κλπ....παλιοτερα....τωρα αυτες που δουλευουν μπορει να μην θελουν....

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ενημερωση σαν βαρδιες ειναι απαραιτιτη αν θες να λεγεσε σωστο μαγαζι επειδη τα περισσοτερα εδω ειναι χυμα και μαπα δεν σημαινει οτι ακουλουθεις αυτο το στυλ

Τις εχουμε ξανακανει αυτες τις συζητησεις - προτασεις αλλα οπως ειδες
μας την ειπε η μικρη Αννουσκα οτι δε λεμε καλες κουβεντες  :birdman: :birdman: :birdman:

Γενικα ολη η πολη ειναι πισω δε φταιει το Λαφαμ αυτο ειναι απ τα πρωτα ... ολα μαζι ομως ειναι αρκετα πισω  :idiot:
Τεςπα , γιαυτο ειμαστε εδω για να τα λεμε , απο κει και περα δεν ειναι σιγουρο οτι θα γινουν κιολας
Τα αλλα μαγαζια ας πουμε μονο κρυφοδιαβαζουν , στ @@ τους εντελως

Εγω παντως Αννουσκα μου οσο σ αγαπαω θα συνεχισω να σε "κραζω "
αμα δεις και σε γραφω στ @@ μου να ξερεις δε σ αγαπαω πια  :birdman:

Παω ατα τωρα σιγου λειτερ  :boobies:

KOUBANIS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Like
33
Πόντοι
1
εγω σημερα το μεσημερι πηρα την χριστινα.. πολυ καλο γαμηση πολυ καλη συμετοχη της χριστηνας το δυνατο της σημειο  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:και  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: καλο θα ειναι να υπαρχουν στο σαιτ φωτογραφιες απο τις γυναικες που δουλευουν για να ενημερονονται και οι συναγωνιστες εκτος θεσσαλονικης

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Συναγωνιστες, ασχολουμαι πολλα χρονια με το "σπορ", και φετος για πρωτη φορα ειδαμε
ενα "αφεντικο" να μπαινει στην παρεα μας και να συζηταει μαζι μας.
 Ε μην την κραζεται γι΄αυτο!
Θα ηταν λογικο αν υπαρχει και καποιος αλλος σαν την La Femme να κανει κι΄αυτος το ιδιο.
Καλες οι προτασεις σου simera, αλλα ειναι αλλο πραγμα απ΄αυτο που γινεται εδω, την δημοσια συνομιλια
δηλαδη.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
εσυ με καλη κουβεντα οπως παντα.....ετσι δεν πρεπει να δινουμε κ στο γυμνο με 50 κατρα κ μετα σου ερχεται ο αλλος κ σου λεει τα 50 δεν τα εκτιματε.....εδω με 30 ζητανε η κοπελα να ειναι μουναρα να κανει κ κολοτουμπεσ ....σαν να λεμε ενας οδηγος φορτηγου να πηγαινει το φορτιο σε μαγαζί να φορτώνει να ξεφορτωνει να τα ναζι κ σε ραφια κ να παιρνει και 40 κ να λεει και ευχαριστω....

Παλι κανεις λαθος, τα μπερδευεις...αν ο φορτηγαζτης επαιρνε μια 500αρα ευροπουλα στο 8αρο θα επρεπε να τα κανει ολα αυτα, και να ριχνει και ενα σφουγγαρισμα φευγοντας, αλλα οι ''πουτανες'' που τσιμπανε το 30αρακι του φορτηγατση που το εχει βγαλει μεσα σε 8 ωρες, σε 10 λεπτακια εεεεε πρεπει τουλαχιστων να το τιμανε και να σεβονται τις αναγκες του πελατη, αλλιως να αλαξουν δουλεια...με το ζορι δεν πιστευω να γαμιουνται...

και δεν μου λες.?? Σημερα θα εχει κανα κερασμα στο μαγαζι.?? κανα λικερακι.?? κανα φονταν.??? Χρονια πολλα.!
...αν το Αννα δεν ειναι ψευδονυμο... ;)

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19