al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
αν ειναι αυτη πραγματι στη φωτο που ειχε βαλει,φαινεται πολυ καυλιαρα...Άμα σε πλακώσει στα γλυφομούνια ο Αλ θα αλλάξεις γνώμη!
Γλειφιτζουρακι σκετο...
αν ειναι αυτη πραγματι στη φωτο που ειχε βαλει,φαινεται πολυ καυλιαρα...Άμα σε πλακώσει στα γλυφομούνια ο Αλ θα αλλάξεις γνώμη!
ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ..........ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ !!!!!!!!!Άμα σε πλακώσει στα γλυφομούνια ο Αλ θα αλλάξεις γνώμη!
αφου με είδανε ρωτα τους......... ;)αν ειναι αυτη πραγματι στη φωτο που ειχε βαλει,φαινεται πολυ καυλιαρα...
Γλειφιτζουρακι σκετο...
δεν εχω μαυρο αμαξι.. :-*Για ποιά φωτό μιλάμε? Εγώ σε εχω δεί νομίζω με τη μαύρη την αμαξάρα σου.
ο καθένας με τον πονο του.... ;)εχει τιποτα καλο να γαμησουμε τωρα;
αν ειναι αυτη πραγματι στη φωτο που ειχε βαλει,φαινεται πολυ καυλιαρα...
Γλειφιτζουρακι σκετο...
επι της ουσιας ειναι ο μονος οντοπικ στο θρεντ......ο καθένας με τον πονο του.... ;)
ενα τζακουζι γκανγκ μπανγκ με την αννουλαΠρέπει μια μέρα να μας φωνάξεις όλους από εδώ να πιούμε καφέ στο μαγαζί κ να μιλάμε για πουτάνες! Και μετά να κάνουμε κι από ένα τζακούζι ο καθένας!
Πρέπει μια μέρα να μας φωνάξεις όλους από εδώ να πιούμε καφέ στο μαγαζί κ να μιλάμε για πουτάνες! Και μετά να κάνουμε κι από ένα τζακούζι ο καθένας!
κ ας αφήσουμε λίγο της δούλες σήμερα έχω τα γενεφλια μου γέρασα ακόμα για ένα χρόνο βάρεσα τα 37 οπιος θα πέραση από το μαγαζει ας κεραστή μαλον θα σας βάλω σοκολατάκια στο τραπέζει οπιος είναι εδώ θα ξέρει γιατί σας ζαχαρώνω σήμερα !!!!
ψησε και μενα αμα θες.....δεν θα σου παρει πανω απο λεπτο....εδω εψινα τον al 1 μηνα κ τπτ. :'(.. εχω κ μαρτυρες
η χριστινα αυριο πρωινη εχει στηθος μεγαλο είναι 30 η καρλα μετριο αλλα ειναι 19 ......επι της ουσιας ειναι ο μονος οντοπικ στο θρεντ......
αντε πες....καρλα ή χριστινα τωρα;
Μας φώναξε αλλά μερικοί όπως φαίνεται δεν πήγαν ;)
Μας φώναξε αλλά μερικοί όπως φαίνεται δεν πήγαν ;)