Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
πρώτον η καιτη η τσατσα η μεγαλη δεν υπηρχε περιπτωση να βαλει μεσα πελατη με 50 se full programa,αυτο με ντους ειναι το πιο χαζο που εχω ακουσει λες κ στηνουμε αυτι εξω απο την πορτα,η κορινα δεν βιαζεται στο δωμάτιο ποτε κ την εχω ρωτησει για αυτο το θεμα οταν ειδα το σχολειο κ μου ειπε ναι είχε ερφοι ενας κ ζητουσε ολο το πακετο κ του ειπανε δεν γινεται με 40 κ εφυγε... ξερετε καλυτερα απο μενα οτι με 40 δεν θα περνούσε se full programa...........
Ενταξει για τις τσατσαδες σου μην περνεις και ορκο...δηλ φουλ προγραμμα ενοητε το γυμνο τσιμπουκι με γλυφομουνι.?? γιατι αυτο πηρε αυτος, και λεει εδωσε 10€ παραπανω για μασαζ, δηλ 50€, ποσο δηλαδη χρεωνει η κορινα για αυτα.??? τωρα το αποκλειεις να εκανε σκοντο η τσατσα για να τον βαλει μεσα μην τον χασει.???
Απο την αλλη αν δεν παρει θεση και ο συναθλητης που εγραψε την κριτικη ακρη δεν θα βγαλουμε...
αλλα ενα σημαδι οτι ηταν δυσαρεστημενος ή ειναι ψευτικη κριτικη ειναι οτι γραφτηκε η κριτικη στις 16/6 και απο τοτε δεν ξανασυνδεθηκε ο παιχτης...