Νέα

Αναζητηση ποιοτικού GFE

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Teokosmo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Teokosmo

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα ,

Είμαι ο Θοδωρής και θελω να ρωτήσω διότι είμαι εκτός χώρου αρκετό καιρο...ποια κοπέλα να προτίμηση για καλο GFE με ικανότητες στο footjob.

Δε με νοιάζει αν ειναι callgirls ή δουλεύει σε studio.
Αν κάποιος γνωρίζει ας με φωτίσει.....

Επισης αν διαβάζει κάποια κοπέλα που πιστεύει ότι μπορει να τα προσφέρει αυτα ας στείλει μήνυμα....

Ευχαριστω

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.866
Πόντοι
26.141
:think :think: :think: :think: :think:
δεν θα γραψει ο απολυτος????????μα που ειναι αργησε ηδη??????????? :think: :think: :think:
:grin: :grin:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
πως ειναι η φριντα μπορεις να δωσεις λιγες πληροφοριες???

OP
OP
T

Teokosmo

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Φίλε ευχαριστω  μπορω να δώ κάπου φωτογραφίες της?το στουντιο ειναι καλο προσεγμένο?

OP
OP
T

Teokosmo

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Ωραίο φαίνεται αν και τα μελανουρια ειναι η αδυναμία μου.........
Αξιζει δηλαδη να πληρωσω ένα δίωρο?

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Πιστεύω κολ-γκιρλ είναι καλύτερα για gfe,κι έχεις και άνεση χρόνου.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Σαφως. Πρεπει να ξερεις ομως την κοπελλα.
Αλλιως μπορει να κλαψεις τα λεφτα σου.
200 η 300 ευρω που ζητανε δεν ειναι και λιγα...
[/quote
Γι αυτό υπάρχει και το σάιτ να δει κριτικές και να πάρει αυτή που θέλει.Από αυτά που έχω διαβάσει εγώ πιστεύω η Αλεξάνδρα είναι η κατάλληλη.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Γι αυτό υπάρχει και το σάιτ να δει κριτικές και να πάρει αυτή που θέλει.Από αυτά που έχω διαβάσει εγώ πιστεύω η Αλεξάνδρα είναι η κατάλληλη.
Αυτο που θελω να πω ειναι πως σε στουντιο μπορει καποιος να παρει το απλο προγραμμα (50 ευρω) και να δοκιμασει την κοπελλα. Αν δεν κατσει καλα η φαση θα κλαψει μονο ενα πενηνταρι ασχετως αν οι κριτικες γιαυτη ειναι διθυραμβικες και την παρουσιαζουν ως θεα. Μπορει να μην υπαρξει χημεια μεταξυ τους και να παει στραφι το ολο θεμα. Αυτο καμια "καλη" κριτικη δεν στο διασφαλιζει. Αν λοιπον αντιστοιχα παρεις call-girl και δεν κολλησει η φαση θα κλαψεις τα τετραπλασια η εξαπλασια χρηματα (300 ευρω). Ειναι το ιδιο?

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Η απόφαση είναι δική του.Άλλωστε υπάρχει κανένας που δεν έχει κλάψει τα λεφτά του για μια πουτάνα;;;;;;;;;

OP
OP
T

Teokosmo

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά σας ευχαριστω όλους όλοι λέτε και απο κάτι σωστο....το θέμα ειναι ότι στο studio που ειναι και το πιο ασφαλές για να μη καλύψεις πολλα λεφτα το ότι μπορει να ξενερωσεις απο άλλες καταστάσεις και όπως και να το κάνεις αν είσαι λάτρης του GFE μισή ωρα δε φτάνει.....ευχαριστω πάντως όλους και ότι έχει κάνεις να προτείνει ευπρόσδεκτο ....θελω μία άμεση επαφή και θελω επιλογές να διαλέξω....

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...όπως και να το κάνεις αν είσαι λάτρης του GFE μισή ωρα δε φτάνει....

υπερβάλλεις.

μισή ώρα είναι μια χαρά για GFE. με χαμουρεματάκι, αμοιβαίο στοματικό και μία "εκτόνωση"

το πρόβλημα στο Ελλαδιστάν/Γιουνανιστάν είναι οτι κανείς δεν σου εγγυάται στο στούντιο κάποιο χρόνο, τα "προγράμματα" αναφέρουν μόνο υπηρεσίες και όχι χρόνο.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Καλησπέρα ,

Είμαι ο Θοδωρής και θελω να ρωτήσω διότι είμαι εκτός χώρου αρκετό καιρο...ποια κοπέλα να προτίμηση για καλο GFE με ικανότητες στο footjob.

Δε με νοιάζει αν ειναι callgirls ή δουλεύει σε studio.
Αν κάποιος γνωρίζει ας με φωτίσει.....

Επισης αν διαβάζει κάποια κοπέλα που πιστεύει ότι μπορει να τα προσφέρει αυτα ας στείλει μήνυμα....

Ευχαριστω
Αν δεν έχεις πρόβλημα με το κόστος πας εδώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom