Νέα

Αναζητηση παρτουζας στις πιατσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα moynakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Υπαρχει ενδιαφερον για το νεο αυτο θεμα απο συναγωνιστες? Αλλα συγκεκριμενα για τις πιατσες οχι οικους διαφορους

OP
OP
moynakias

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Πριν ενα μηνα περιπου συναντησα Στουρναρα και Γ Σεπτεμβριου ελληνιδα 42 ετων κατα δηλωση της , περπατουσα και ψαρευοντας διακριτικα. Απ οτι μου ειπε δεν εχει σταθερη πιατσα και συνηθως περπαταει απο Ομονοια (χοντο) μεχρι Πλ Βικτωριας και περιξ και αλιευει πελατεια διακριτικα. Χαρακτηριστικο της ο αργος βηματισμος και αν την κοιταξεις εντονα και παρατεταμενα ελαφρυ χαμογελο. Περπατοντας το ιδιο αργα διπλα της της ειπα οτι μου ειναι συμπαθης και τη βρισκω ομορφη και πολυ θα ηθελα να ειχαμε μια συνεχεια και απαντησε οτι δεν ειχε αντιρηση αν υπηρχε δωρακι απο μερους μου. Απαντησα θετικα κι εθεσα το θεμα παρτουζας, αμεσως και χωρις δισταγμο μου ειπε οτι εχει φιλη λιγο μεγαλυτερη της που κανουν παρτουζα. Εν ολιγοις πηγαμε στο 3Χ μετα περιπου 10 λεπτα ηρθε και η φιλη 45αρα κι εγινε παρτουζα φοβερη οι κυριες ναι σε ολα κι απο παντου , ειχαν και δονητη με ζωνη για λεσβιακο παιχνιδι και τη μεγαλυτερη την πηδηξαμε ταυτοχρονα αυτη μπροστα εγω πισω. Κοστος 80 ευρω + 25 το ξενοδοχειο

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Τηλέφωνο πήρες? Στείλε PM από εμφάνιση πώς ήταν?

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
Πριν ενα μηνα περιπου συναντησα Στουρναρα και Γ Σεπτεμβριου ελληνιδα 42 ετων κατα δηλωση της , περπατουσα και ψαρευοντας διακριτικα. Απ οτι μου ειπε δεν εχει σταθερη πιατσα και συνηθως περπαταει απο Ομονοια (χοντο) μεχρι Πλ Βικτωριας και περιξ και αλιευει πελατεια διακριτικα. Χαρακτηριστικο της ο αργος βηματισμος και αν την κοιταξεις εντονα και παρατεταμενα ελαφρυ χαμογελο. Περπατοντας το ιδιο αργα διπλα της της ειπα οτι μου ειναι συμπαθης και τη βρισκω ομορφη και πολυ θα ηθελα να ειχαμε μια συνεχεια και απαντησε οτι δεν ειχε αντιρηση αν υπηρχε δωρακι απο μερους μου. Απαντησα θετικα κι εθεσα το θεμα παρτουζας, αμεσως και χωρις δισταγμο μου ειπε οτι εχει φιλη λιγο μεγαλυτερη της που κανουν παρτουζα. Εν ολιγοις πηγαμε στο 3Χ μετα περιπου 10 λεπτα ηρθε και η φιλη 45αρα κι εγινε παρτουζα φοβερη οι κυριες ναι σε ολα κι απο παντου , ειχαν και δονητη με ζωνη για λεσβιακο παιχνιδι και τη μεγαλυτερη την πηδηξαμε ταυτοχρονα αυτη μπροστα εγω πισω. Κοστος 80 ευρω + 25 το ξενοδοχειο
μας καυλωσες μεσημεριατικα  :grin:
οχι τπτ αλλο...αλλα ειμαι κ στη δουλεια.. :2funny:

marokinos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μας τρελαινεις μεσημεριατικα ...αν εχεις τηλ στειλε..!!

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.792
Πόντοι
496

Τυπε αν δε μας λες παπαρες, μας πεθανες... :bigdick: :2funny:

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ο Μουνάκιας ξαναφτιάχτηκε από το post του και έφυγε για Στουρνάρα  :2funny:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αμνεζια ..............................................................................

Δε μπεστ πλέεις του μπει!

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
1
Αυτα τα ωραια εχει η πρωτευουσα

racer_

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2010
Like
2
Πόντοι
0
σημερα κατεβενω αθηνα με ενα φιλο και λεμε να τσιμπησουμε καμια για παρτουζα, εχει καποιος να προτηνει κατι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom